Tove&Frida

Förlåt för dålig uppdatering.. men jag har inte orkat. Ikväll var det bestämt att jag skulle sova över hos tvillingarna (asså Tove&Frida). Men sen fick jag ont i magen.. så jag sa att jag inte orkade. Men så ringde jag Tove och skulle säga det hahhaha.

Nicole: Men jag har skit ont i magen, jag orkar inte.
Tove: Men joooo!
Frida i bakgrunden: VEM SKA INTE KOMMA?!
Tove: Pandan..
Frida: MEN NICOOOLE
Nicole: Men hallå jag har ont i magen.
Tove: Och asså jag har oxå ont i magen! Här Frida vill snacka.
Nicole: Hallo?
Frida: ASSÅ NICOLE seriöst, du måste komma! Du kan få sockervadd av mig!
Nicole: Haha nej jag vill inte ha sockervadd, men vänta då, får jag snacka med Tove?
Tove: Aaa hej Nicole!
Nicole: ASSÅ VEM ÄR VEM? NI LÅTER JU EXAKT LIKDANA!!!!

HAHA inte ens jag hör skillnad på dem, ajabaja!
Men det blir väl majbrasa ikväll iallafall
Puss

3686843

Jag orkar inte blogga, men jag har iaf lov fram tills på måndag. Adios.

Bilder


Tove är dum

Tove: Aaa asså hon den korta.
Nicole: Va? Nej ofta hon är kort?
Tove: Ja hon var fett kort haha.
Nicole: Nej hon är typ lika lång som mig?
Tove: Eh ja.. du.. är.. kort.
Nicole: MEN TOOOVE.

En annan grej, fast här var jag korkad..

Nicole: Aa Sara gjorde så.
Tove: Hon heter väl Saga?
Nicole: Ojojoj, jag menar Saga!
Tove: Ofta man glömmer sin lillasysters namn! HAHA!

One step at a time

Hejsan. Sitter här med Tove. Båda vi ska vara ensamma hemma ikväll så hon kom hit istället. Det var igentligen meningen att vi skulle till stinsen och shoppa.. Men nu hör vi fotsteg och att nån öppnar nån dörr och mitt hus är lixom 3 våningar så vi sitter lixom helt fastklistrade i mitt rum och vågar inte röra oss. Pappa kommer iallafall om några minuter asså jag är as rädd. Men vi skriker fula ord och skrattar. Jävla cppppp. Asså vi får damp! Jag gick runt med en sladd?! Aaah det är läskigt. Vi DÖR.

Goodnight

Sämst uppdatering i know. Men det har ju varit helg. Emelie du är bäst, tack för allt.
Puss & godnatt.

22 grader!

Jävlar vad varmt det är! Jag får typ vattenbrist haha. Är med My nu :) Min hals är bättre yay (jag hade as ont igår och iförrigår). Men vi har varit ute på min tomt och övat hopp och gymnastik :) Fast det är fööör varmt, 22 grader här lixom! Wooaah! Men nu ska vi träna mer haha även fast det är för varmt :) Vi ska öva hopp, fast först måste vi dricka vatten:) Puss

You're my inspiration in life

Lagfoto DM 2009.

Träning! :)

Heej träningen idag gick bra trots allt. Några smällar hit och dit, men vi är grymma ändå! Och Hanna du är SÅ duktig och jag är så stolt över att gå i samma lag som dig! Det gick ju bra sen när ni körde ellerhur?! :) <3
Jag satte min flickis idag igen :) Första gången fegade jag så jag landade på magen haha, jag fick en sneblick från min tränare Malin x) Haha så jag körde igen och SATTE DEN!!! Det var jätte kul, det var lättare utan pass?! Det är sjukt men det är det :O Men jag är glad:) Och jag o Naomi körde jätte höga cradlear så vi fick beröm:)wiie. Asså alla våra toppar är så sjukt duktiga jag fattar inte hur dem kan lära sig så snabbt! Fast alla är duktiga :) Men ååh jag är glad över min flickis för det kändes bra efter den:) Pusshej

HAPPY B-DAY!


Yay

Hejsanhoppsan:) Jag är rätt glad nu för vi fick MVG för vårat förra projekt. HIGH FIVE TOVE! Mohaha. Ja annars har det väl inte hänt så mycket.. inget jag behöver skriva i bloggen iallafall ;) Nu måste jag plugga lite matte sen blir det träning. Pusshej!

Nu blev jag glad!:)

FÖR JAG SKA TRÄFFA MIN CORNEY NÄST NÄST NÄSTA LÖRDAG! (Eh ja.. vi har lite fullt upp innan hehe).


Hahaha

Här är videon från brommagymnasternas vår uppvisning. Eh låten.. alla fick olika kategorier eller vad man ska säga och vi skulle tydligen vara skidåkare haha. Det är minior, junior b och senior b. Det är därför vi är så många :)
Vi fick träna på det här programmet i typ två dagar.. haha.

9854539

So är världens sämsta och onödigaste ämne.

Ta åt er..

för jag hatar er :)

Forever young

Shit vad jag och Ebba har skrattat idag, helt sjukt! Sen på återsamlingen satt filip och gjorde ko ljud, jag började gråta av skratt. Ni skulle vart där, haha! Förresten, vi har projekt redovisning imorgon.. eller alla 8or har och vi är indelade i grupper. Och Lauren går i min grupp och hon lyckades få min lärare att gå med på att vi ska få redovisa på fredag! Yessss! Pusshej!


When i grow up i wanna be famous.

Håller på med mitt SO arbete. Det kan dra åt helvete. Så jävla tråkigt. Jag hatar det med hela mitt hjärta. Usch! Fast det glädjer mig att det fortfarande är ljus ute. Klockan är ju lixom 8! I like it! Snart är my klar med sin devils tabbe film:) Ska bli kul och se haha. Jag kommer garva sönder, gamla videos. Juste, jag har ett berlockarmband som det hänger bokstäver på. Det står Devils. Förresten, orka att folk är cp störda och blir irriterade när jag snackar om cheer. Så mycket roligare än att sparka på en jävla boll. Sport för barn med adhd? Sparka ur ilskan? Hata mig inte nu, men jag får damp på folk som har fördomar om cheer. Nu ska jag fortsätta plugga. Pusshej!


Plugg all the day.

Hejsan. Blir typ mest plugg ikväll, usch. Men måste man så måste man. Fyfan vad jag hatar SO. Sjukt onödigt. Jävla cp ämne. Hejdå.

älskar er


Bilder från brommagymnasternas våruppvisning.

Vår pyrre:) Juniorerna, miniorerna och seniorerna.

Storasyster <3

Världens sötaste lollo! <3

Några från laget.. Lollo gav oss 15 sekunder så vi skulle göra en rolig pose, det slutade såhär.. Haha!

MALIN ÄR TOPP!!! Och jag ser ut som en gorilla x)

LOLLO är topp i mitten! :D HAHA jag och Alicia basar :)


Flumm träning:)

Hejsan! Idag hade vi träning, alla byggen är sååå fina! Och ramsan är bäst! I slutet byggde vi med världens bästa tränare Malin och Lollo :) Haha vi gjorde värsta pyramiden och grejer :) Pusshej!

Prutti

Hejhej:) Eh.. rubriken.. Min tränare Louice har börjat kalla mig för prutti. Haha! Det var iaf jätte kul idag, Malin och Lollo var jätte roliga, Lollo ville toppa så jag var bas åt henne :) Fast sen tog Malin mig som bas (min andra tränare) så jag fick basa åt henne och My och Malin basade åt Lollo:) Haha dem vägde ingenting:P Juste, alla i devils toppade och jag stod i libb HAHA. Den stod första gången o jag drog arabasque x) Det var skit läskigt men kul:) Å Malin låg på mig typ halva dagen så mina ben typ somnade:D STORASYSTER <3 Men nu är jag hos my och jag ska sova här.. gissa vad vi ska göra imorgon? jo TRÄNING med världens bästa lag :) puss

Träning / Uppvisning igen..

Hallo. Snart ska jag åka och träna lite och sen är det bromma gymnasternas uppvisning:) Jag går inte på gymnastik, utan cheerleading som ni redan märkt, men asså vi kommer från bromma gymnasterna, komplicerat:P Fast vi heter fortfarande Dynamites:) Aja idag ska vi leka träd med små pluttar. Jag och Lollo är världens ballaste träd, ni ska bara se oss svajja! Haha. Jag ska även ta med mig kläder till henne.. får inte glömma det:) Men nu ska jag börja byta om, vi ska komma så ombytta som vi kan, vi är typ 6 lag som ska dela omklädningsrum.. Oh my..

Träning

Träningen gick bra - JAG SATTE MIN JÄVLA FLICKIS!!!! :D YAAAAAY!


Träning idag igen

Hejsan. Kortfattat om dagen:
Åkte till rudbeck (världens bästa gymnasium, jag ska sååå gå media!) sen fick vi bullar o saft haha, vi träffade flera gamla nior, jag och kristina dog av garv åt ett emo (asså jag har inget emot dem men den här var skit rolig) aa sen garvade vi sönder igen när vi skulle va med i nån teater grej. Annars var jag faktiskt tyst. Jag & Tove köpte oxå vääärldens snyggaste jeans. I'm happy. Nu - ring hanna. Sen - TRÄNING!

Träning med miniorer och seniorer

Häjsan. Hade träning idag med miniorerna och seniorerna, det var väl helt okej :) Fast jag är fram person i våruppvisnings programmet haha, lill Malin, My och Hanna stod och as garva åt mig :( Haha jag suger. Men whatever jag är ju faktiskt bas egentligen.. Innan träningen var jag med Tove och vi hann t.o.m köpa a feeeeew things. En tshirt och ett långt halsband. ADIOS!

Pluggat & duschat

Hejhej, nu har jag pluggat matte och så har jag duschat:) Så nu sitter jag vid datorn och pratar med trevligt folk på MSN. Jessica, du är bäst! <3 Pusshej!

Två mandariner och en apelsin haha

Shit hur fick jag i mig allt så fort? Fast jag delade med Saga:) Hon åt fan en och en halv mandarin och massa apelsin bitar, haha min tjooooockis :D <3

Onsdag

HEJSAN! Har haft det riktigt kul idag, haha! Orkar inte ta upp allt, men whatever. Mitt hår har typ blivit långt igen! Wiie, typ alla sa det idag, waaay! :) Men nu måste jag gå. PUSS PÅ ER! <3

Frida Twinsen och My:)

Hallo. Idag efter skolan så pratade jag med My och hon var med Frida så dem frågade om jag kunde åka dit, så det gjorde jag. Vi åkte till Frida och hoppade studsmatta:) Sen efter ett tag så kom Ölivia :D Och sen kom Emelie oxå! Så vi hoppade och emelie försökte lära mig flickis på studsmattan, HAHA goodluck! :D Aa men kul var det iaf:) Men nu måste jag plugga, pusshej!

Please

KAN NÅN MÄNNISKA LÄRA MIG RONDAT FLICKIS TACK?!

Cheercamp

Hittade oxå den här videon från Cheercamp i somras. Jag är hon i röd tshirt, och ja jag är medveten om att jag förstör hela pyramiden i slutet fast allt var mest på skoj:P Dansen kommer att vara med i Bring it on 5, för han som är koreograf till dem filmerna var på campet och lärde oss dansen :) Puss

Haha awh

Kolla jag hittade en as gammal bild på mig och Amanda, vi gick i 6an där, snacka om små:)
Haha det var typ då jag började på Cheer oxå :)

Godmorgon

Eller jag har iallafall precis vaknat. Känner på mig att det blir en tråk dag. Blä. But whatever. Imorgon är det måndag, sista lediga dagen. Fan!


Påsk

Hallo :) Glad påsk på er. Själv sitter jag här och äter påskgodis, yummie! Juste ja, idag när jag var ute i solen ett tag så fick jag värmeutslag?! Jävla cp, asså det var typ röda prickar på min hals, eller hals.. va fan ska man säga, där halsbandet hänger haha. Aa men sen gick det bort så fort jag gick in? Hur ska jag överleva sommaren? Tänk om jag är allergisk mot sol?! Blä. Men whatever. Pusshej!

Två bilder från igår kväll, hitta dem på Lindahs blogg :)

Godnatt

Fan vad jobbigt med två bloggar, (ena är lösenordsskyddad). Skriver ju typ samma sak haha. Och det blir ju samma bilder, tar dem bästa:) Men nu orkar jag inte skriva så mycket men åkte hem till emelie runt 5 och grillade lite med henne, hanna, ellen, jojo, lindah och karlson. Riktigt kul haha :)
Puss godnatt.
en riktigt glad emelie haha, och en trött nicole

hanna och emelie, wooooork it :D

hannas flickis


Devils 07/08, inget kan någonsin ta er plats

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life (my life) would suck (would suck) without you

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life (my life) would suck (would suck) without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let you go
Oh yeah

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life (my life) would suck (would suck) without you

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life (my life)SUCKS(would suck) without you

Dagen

Hallo. Ska kanske skriva vad jag har gjort idag.. åkte till My som sagt. Var där, sen efter ett tag så kom Peikko (Ellinor) och sen kom Huusko (Rebecca) haha :) Haha, det var riktigt kul när vi var ute :) Men nu måste jag gå, snart får vi gäster!  Pusspusspuss

Stackars Malin xD

Haha jag kollade nyss på DM filmen som pappa hade filmat, och efter när vi var klara med programmet o skulle springa ut så hoppade jag på min tränare Malin, haha stackars! Jag typ flyger på henne :D MEN SÅ GLAD ÄR MAN NÄR MAN SÄTTER ETT PROGRAM SÅ FINT! Men domarna fattar inte det.

Om vi inte hade fått avdrag (som var p.g.a mig dessutom) hade vi kommit 3a eller 2a, och 1an och 2an kvalar till SM, men nu blev 3orna inbjudna. Och vet ni? Jag kollade våra poäng, utan avdrag så hade vi vunnit över dem som kom 3a med 20 poäng. ALLA vet att vi var värda silver. Men domarna fattar ju inte?! Whatever jag ska sätta min flickis på internationella och skratta åt domarna efter, ett Jrb lag som kan tävla på A nivå kommer inte 4a. Vi har 6 flickisar, A bygg, A hopp. Men whatever, jag tror alla lag har fattat att vi var bäst efter HCE, och det är det som räknas :) Pusshej

Don't be afraid to fall, i'll catch you through it all

Godmorgon (: Nu är jag hos My, fårvånade? Skulle inte tro det. Plus att mamma har kommit fram till att min s.k ''förkyldning'' kanske är allergi? Pollen skit. Blä. Aa det är det nog. (Eller så är jag allergisk mot My sa hon precis). Men snart kommer Anna, Olivia och Peikko hit :) Wie. Cp väder bara, haha. Men jaja får skriva mer sen :) Puss!


Inge grill för mig.

Tjabbatjenahallå! Asså jag är as förkyld :( Nyser stup i ett och har tårar i ögonen, blä. Egentligen skulle vi grilla ikväll (jag och några kompisar) Men jag orkar verkligen inte gå ut nu. Men aja nu ska jag fortsätta vara emo! Haha, eller inte.. Nej men jag skriver väl mera sen antar jag :) Pussä


Klockren bild

Normala människor står med sitt lag på tävling. Men heter man Cornelia och går i Cheer Elite eller ifall man heter Nicole och går i Dynamites så går man till den andra och leker :) Oseriösa som vi alltid har varit haha. Jag kommer skrika halsen av mig på SM, nu ska ni fanemig ta GULD udds! SM GULD!
Dynamites ♥ Cheer Elite

Sämst

Jag är så jävla sur just nu för inga dynamites föräldrar fattar nåt idag. Damp. Iallafall, ikväll blir det grill hos tvillingarna, då blir jag nog på bättre humör, ska nog smsa Tove nu och se om det ens blir av. Pusshej!

Torsdag

Hanna k, Nicole, Ellen, Lindah, My, Peikko, Erika, Naomi (?), Isabelle (?), Anna, Kova (?), Mickan (?), Jessica, Aleks (?), Emma & Sabrin :)

Cp väder

Olivia säger att man kan gå ut i leggins, fast Hanna säger att det är kallt och att jag ska ta jeans. Haha så jag sa til hanna att jag skulle ta jeans-leggins, ni som känner oss kan ju själva försöka klura ut hur länge vi skrattade åt våran brillianta ide? :D Haha tas med som skämt hos oss. MAHAA!

Ps. MIN TRÄNARE LOUICE ÄR BÄST MOHAHAHAH. YAAAAAAY PÅ TORSDAG PÅ TORSDAG!:D

Ändrade planer

Ska träffa ''lillasyster'' (hon den vilda ungen på videon där nere haha!) och åka med henne o köpa hennes efterlängtade wannabe chinos. Sen åker vi till My, fast jag tror vi köper godis innan mohaha. Men nu måste jag hoppa in i duschen, adios!

Hanna mitt cp barn :)

Haha en viss liten hanna hade tydligen mycket energi kvar efter dm :D

What's up

Hallo. Ligger i sängen, är as förkyld! Hoppas det går över snart för det gör lovet iallafall. Vill inte ligga sjuk hela veckan, blä. Ikväll skulle jag och Bella typ sova hos My men jag vet inte hur det blir. Orka att vi inte har träning, veckan blir ju as tråkig. Fast jag kan faktiskt nöja mig med att vänta tills nästa vecka, då är det cheerleading torsdag, fredag, lördag & söndag. Inte illa! Ska sätta min jävla flickis på fredagen har jag bestämt, om vi kör gymnastik :) För på torsdagen ska vi nog bara öva våruppvisningsprogram med miniorerna och seniorerna, hehe. Ska bli kul :) Men nu ska jag få i mig något, juste ja, igår hade jag så bråttom så jag hann inte äta nånting förnst klockan halv 3 tror jag det var, eller halv 4? Haha snacka om att en viss Nicole höll på dö av hunger. Så jag och Ella drog med Tove till donken :) Aja nu ska jag sluta skriva, pusshej!
Tove, Frida & Ella igår. Måste säga att det tog 5 bilder för att få Frida att le, haha!

Världens ballaste mobiler


Hemma

Hallo. Kom precis hem, Frida följde med oxå. Så det blev stan med tvillingarna & Ella. Fick med mig hem 4 toppar från bikbok, en kofta från gina tricot, en tshirt från gina tricot och ett linne från gina. Sen köpte vi några saker till våra mobiler som vi satte på mohaha, jag tove och ella. Sen köpte vi massa godis och åt på donken. Vi såg kissie, fan vad vi skrattade. Ja det var kul:) Aja orkar inte berätta mer, bilder kommer senare. Pusshej!

Trötter

Hallo! Det är vääärsta soligt ute och idag blir det shopping med Tove & Ella. Skulle till Kista men nu vill man ju till stan när man ser vädret! Haha. Aja shopping blir det iallafall. Men jag har så jävla mycket träningsverk så jag dör (Jag som inte ens körde styrka & kondition p.g.a mitt knä? Haha klenis). Och har precis vaknat heh. Måste ladda kameran oxå, har inte fotat på evigheter. Förövrigt sitter jag och snackar med en glad Linn, haha. Pusshej!

Bilder från träningen

Hallo! :) Nu är jag hemma. Imorgon blir det världens bästa tvillingar söderström woho! Här har ni lite bilder från träningen (SOM FÖRÖVRIGT GICK ÜBER BRA!) wiie. Snaaaart sätter jag den där jävla flickisen :) Har ju gjort det förut. Men idag sa min pass att hon inte tog i alls så jag är väl på G :) Weeey. Juste ja, bilder var det.. Puss

Våra as balla tränare hade klätt ut sig till millitärer, a.k.a malin berg & louice nilsson haha!

3 ord

FAN FÖR POLLEN.


Världensbästatjejer

(Haha mitt hår flyyyyyyger)

Dynamite Devils

Nu har jag fått lägga upp videon på youtube för Malin, yay! Så nu får ni se några klipp på hur vi har det på träningarna :) Bäst alltså haha.
Juste, på andra klippet.. då bär jag och lill malin runt på vår tränare Malin HAHA. Aa men iallafall. Lill malin är ju kortare än mig, fast när vi står med armarna rakt upp i luften så kommer vi lika långt upp, jag har korta armar kom vi på igår haha.

Crazy as insane

Hallo! :) Här har ni lite planer mohaha.
Fredag: Sova över med My och Anna.
Lördag: Jobba med några från Dynamites, Sova över med My och Bella.
Söndag: Träning.
Vecka 15: Påsklooooov :)
Vecka 16: Ledig måndag. Sen vanligt.
Vecka 17: Vanlig skolvecka.
Vecka 18: Måndag och Tisdag i skolan, onsdag studietag, torsdag ledig. Fredag valborg, emelie&olivia 15 år.
Haha jag har koll! :)

Jag & mitt underbara lag på DM 2009.

13 grader!

Det är fan 13 grader ute, omg! SOMMAR KOMSI KOMSI!

Blä

Ont i halsen, förlyld, täppt i näsan, ont i magen, seg. Trååkigt.

Cheerleading is life.

Hej alla glada! :) Kom nyss hem från träningen, ååh vad kul det var. Fast det är det ju alltid haha. Men jag har ju inflammerat knä så jag körde inte styrka eller kondition, för jag får ju inte träna för min läkare men lill malin körde inte heller för hon har ont i halsen och Louise körde inte heller.. för.. jag vet inte men nånting var det :P Aa och vi satt och skrattade ihjäl åt vår tränare Malin som skrek allt hon hade hahahaha. Louice (vår andra tränare) satt och höll för öronen haha asså det var kul:) Sen hade jag lill malin och my köpt godis till malin o lollo. Dem blev glada i think. Sen tog vi som vanligt bussen hem med coach malin, roligare än vanligt:D haha men jag och my började skratta åt en sak som var i bussen hahaha. Juste jag ska lära mig steg flickis tydligen så nu är jag nervöös men taggad:) puss

Morgoninlägg tralalala

Haaaalloo! Eller godmorgon förresten. Jag är rätt så pigg för att vara jag haha. Idag ska det tydligen bli 12 grader, wiie! Och jag har inga läxor heller mohaha. Eller egentligen matte, för vi ska ha diagnos imorgon men jag kommer ihåg allt från förra året haha yay! Fast när jag kommer hem så måste jag öva lite program sen blir det träning med världens bästa devils. Nu hörrni ska jag göra mig i ordning. PUSSSSSSSS!


ADHD

Känns som att min mage ska spricka snart, aaaaaaj. Men så går det efter 3 glassar, haha. Wops.

Sötunge :)

Kolla vad söt bild jag hittade på min lilla emma på facebook :D haha så söt!

Malin & Louice

Kollade nyss egenom gamla inlägg och hittade den här bilden på mina tränare när dem var med i Frida tidningen haha :D Typ för att dem hade bra klädstil eller vad det var, Bella visde mig de för typ ett år sen eller nåt haha:)

VÅREN ÄR HÄR!

Ja nu är faktiskt våren här, första april och jag har försökt lura massa människor men tyvärr var det bara Emelie som gick på det haha. Förövrigt så har Saga 40 graders feber :/ Plutten! Hon har inte ätit något på hela dagen, så dem ska kanske åka till sjukhuset med henne. Stackars min lilla plutt! Haha juste ja, jag och Emma lyckades faktiskt lura Hanna (i mitt lag) eller Emma smsade en sak om mig och nu säger hon att Hanna gick på det haha! :) Hade seminarie idag oxå, fick typ hjärnsläpp men jag fick massa gröna mål iallafall. NU ÄR DET VÅR! Och en sak ska ni veta, att under vår och sommar blir jag typ aaaaaldrig ledsen. Bara ifall jag ser nån jätte söt sommar topp som inte finns kvar i min storlek. Annars rullar det på. CIAAAO!


RSS 2.0