Update

Men åååh 1. Jag var inte med, inget att garva åt. 2, programmet såg inte ens hemskt ut, allt va typ fett tajmat för att va under top gun campet -.-


TTTOP GUN ALLSTARS

Haha nu ska jag snart se en video på vårat program från top gun lägret när vi precis fick vårat program:) Hanna ska bara skicka klart deeeen. HAHA jag kommer garva sönder, alla var heeelt lost då hahaha!

Saknar fan det, det var skit kuuuul:( Tänk er att ha en amerikansk koreograf från typ världens bästa cheerleading lag som gör erat tävlingsprogram för er som ni ska ha hela året, ååh sakna!

You ain't seen the best of me yet

Haha fan jag missade förtrollad, eller jag såg slutet. Har alltid velat se den men lyckas aldrig göra det, fail. HAHAHA jag höll på dö av skratt idag, kollade egenom filmer på mobilen för jag hade så extreeemt kul (?) haha not. Men iallafall så hittade jag en video från igår hos Mange så ringer Simons mobil.

*SIMONS MOBIL RINGER* ''Ain't no other man, blablabla''

Simon: Åh nej..
Siri: HAHAHA har du den där som ringsignal?!
Simon: Nej.. asså.. det är inte meningen..
Ebba: Hahahaha!
Simon: Nej asså det är för att jag har ett tema som den kommer!


Shit vad kul, hahahaha. Puss!

Juldagen

Idag var jag, ebba, emma, siri, sebbe och simon hemma hos mange och hade lite kul, satt mest och pratade (tanken var att vi skulle åka in till stan och bowla) men det här funkade oxå! Haha.

MÅSTE/SKA INHANDLAS!!!!!!!!!!!
- Nya Kaepa skor (Cheerskor), USA footlocker.
- Systemkamera Nikon D3000, Elgiganten.
- Ny laptop, nånstans (en vacker dag!!!)

Okej de två första är prio 1, laptopen vill jag bara ha en ny för att min är så seg, men det är för att jag har över typ 3000 bilder, säkert mer. Måste rensa (säger hon som ska köpa ny kamera oxå, hahaha).
PUSS!

GOD JUL!

Jahapp nu vart det julafton, och runt 4 så ska jag åka iväg till pappas släkt. Kunde knappt sova igår kväll, fick runt 15 ''God Jul'' sms haha! :) Nuuu ska jag kolla på babe, haha fan att det är dubbat men whatevääh! Puss

Snart är det julafton!

Idag så bestämde jag och Emma oss för att åka in till stinsen och köpa lite julklappar, vilket blev failat, ingen av oss köpte nåt. Eller jo, jag köpte saker till mig själv igen.. fan. (Juste, Emma kom in i typ elit gymnastik gymnastiet eller nåt sånt, suck on that bitches:D) Sen smsade mange sebbe och simon att dem ville komma, så kom dem. Sen ringde Tove och ville oxå komma så kom hon oxå, så det var kul! :) Men nu orkar jag inte skriva mer, GOD JUL! <3

2012 med Tove & Annie

Det blev bio iallafall :) Den var så hemsk, usch fyfan! Jag och Annie kommer flytta till afrika inom en snar framtid säger jag bara, haha. Innan bion så gick jag och Tove runt lite i affärer och skulle försöka hitta julklappar, det gick inge vidare. Istället kom jag hem med en tröja till mig själv, lyckat! Haha.

Juste det allra roligaste var på reklamen innan filmen börjar ni vet.. Så var det nån tjej som såg helt drogad ut som låg ner på rygg och flög upp och jag och Annie började typ gråta haha, så sjukt äckligt! Puss!

Shake shake shake

Helloo! Min uppdatering suger, I know. Men det är faktiskt jullov! Nu väntar jag på att Tove ska vakna och se mitt sms och svara eller ringa upp! Ingen av oss har sett 2012 (Ja, jag vet..) så vi måste faktiskt ta och se den nu tycker jag, om hon kan idag då. Nu ska jag kolla på Wild Child, det var länge sen. Puss!

Wawawiiiiwa

Nu ska jag snart åka iväg och möta några från mitt lag plus Corney, Emelie och Ellen, säkert Olivia oxå fast jag har ingen aning vilka som ska med oss egentligen haha. Får väll se.
Sen ska jag iallafall möta Tove i stan och sen blir det filmkväll med hela gänget, puss!

En bild på mig från juluppvisningen, HAHA!

Svar till Tove

Yes i have, du får se den imorgon :)<3 Puss!


-

Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera men whatever, juste jag har fått ett halsband av mamma:) Ett sånt där namnhalsband. Imorgon ska jag möta några i mitt lag runt halv 11 och sen ska vi typ kolla på uppvisningar. Det blir fuuuun. Nu försöker jag övertala Linnea att åka pulka med mig, HAHAHAHA. Aja, puss!

Wawawiwa Diamonds

Hemma från träningen & nu är det jullov. Måste säga att vår uppvärmning idag var den roligaste nånsin, bara 500 hoppreps hopp sen vart det chicken in the hen house med Dragons och jag var med Frida af KLENIS och hon var topp på mig haha yaaay (några gånger då) det är skönare att vara bas på den uppvärmningen!

Skola om ett år haha.

Träning fredag, lördag, söndag.

Träning hela helgen, men det är kul ändå, tack vare världens bästa Diamonds!

Ni är mitt allt

VÄRLDENS BÄSTA LAG, NO DOUBT!

BG elit juluppvisning.

Okej nu har massor av kompisar klagat på min uppdatering haha, iallafall det var en vecka sen sist och nu har jag haft uppvisning igen:) Fast bara vi och seniorerna (dragons) som fick visa upp eftersom att det var elit lag uppvisning. Brommagymnasternas:) Det gick sjukt bra, mer bilder kommer sen. Juste, vi hade inte våra egna dräkter vi hade jr b lagets dräkter (eller vad klasserna nu heter i år, alla säger olika) för vi har inte alla våra än:) Puss!

Juluppvisning

Det gick bra, iallafall för mig:) Fast vårat smink (rött glitter) på ögonlocken rann ner i ögonen och det sved som fan och man såg typ ingenting! Programmet gick bra det var bara pyrren som blev lite konstig i slutet men det var lixom bara att nån mådde illa så vi kunde inte göra slutet men vi gjorde det bästa i pyrren iaf:) Love Diamonds.

Fast för elitlagen (vi och dragons) är det en juluppvisnings kvar, nästa lördag igen hahaha, aja det blir nog kul :) Imorgon är det träning igen, yes en cheer helg. Puss!

SÅ SJUKT STOLT

FINNS INGA ORD FÖR HUR MYCKET JAG ÄLSKAR MITT LAG, VERKLIGEN VÄRLDENS BÄSTA LAG OCH JAG ÅNGRAR INTE EN ENDASTE SAK MED DIAMONDS, FYFAN VAD JAG ÄR GLAD OCH IMORGON SKA VI VISA FÖR RESTEN AV DYNAMITES HUR HÖGT DIAMONDS SATSAR I ÅR, BÄSTA LAGET JAG ÄLSKAR ER! <3

OCH JA, JAG ÄR SÅ TVUNGEN ATT SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER!

Kompleterings uppgift..

Hellu! Idag var jag nära på att få en hjärtattack i skolan haha, vi hade typ största engelska inlämningen ever för typ 2 veckor sen och nu skulle vi få bedömningen. Och de personer som har fått IG ska typ göra en kompleteringsuppgift, så ropade Victoria (min lärare) på mig och ba:

- Nicole, den 9 december är sista inlämningsdatumet för kompleteringen. Jag är besviken på dig, trodde du var mycket bättre på engelska och det här var inte en bra uppgift, du har jämfört texterna och dikten jätte dåligt.

*Nicole tappar hakan och stammar*

- Äääsch jag bara skoja! :D

Seriöst, jag började nästan gråta, ett VG + blev det iallafall, om jag hade skrivit några rader till hade det blivit MVG, bajs oxå. Men iallafall så gick min lärare och typ garvade åt mig hela dagen haha. Nu måste jag pluggiiish. Puss!

Evacuate the dancefloor.

Förlåt för väääry dålig uppdatering men plugg, träning, plugg, träning.. ja det är typ det mitt liv består av. But I like it, okej inte plugget då men träningarna. Som gick super idag, looove Diamonds! Juste var med Tove idag oxå innan träningen, funfun. (Smartisen har glömt mobilen hemma hos mig haha:D). Här har ni mina närmsta veckor.

Torsdag: Skola, råplugg!
Fredag: Skola, träning.
Lördag: Dynamites juluppvisning.
Söndag: Träning.

Måndag: Skola, SO inlämning, plugga sönder.
Tisdag: Skola, matte äckel prov!
Onsdag: Skola, träning.
Torsdag: Nobelmiddag i skolan (?)
Fredag: Träning.
Lördag: Brommagymnasternas Elit Uppvisning.
Söndag: Träning.


Yeaaaaaah, fullproppat. We like it.


RSS 2.0