Lördag!

Hejsan :) Snart ska jag åka hem till My, Anna kommer oxå. Wiie :) Fast de får ta och lära mig de nya ändringarna i programmet, fast det är ju oxå kul :) Asså åååh ni måste höra vår låt! Så sjukt bra, ni får göra det den 15 mars om ni kommer på DM (a). Annars får ni inte hahaha. Men den är skit bra :) Nu måste jag fixa mig, jag somnade för några minuter sen, tack gud att jag väcktes av några sms och mys samtal haha :) Pusshej!

Bilder från turkland :)

Lite tråååkigt med michael, i väntan på att få gå ut till stan för första gången eller nåt x)

Jag och Nikki satt framför, vid chaffören mohahaha.

Haha äntligen fick vi åka ut x) Apelsineeer :D

Antalya

Sen tog vi en sväng till Alanya (HAHAH MALIN!) kolla vad fint vatten :D

Hotellet (eller haha nej, detta var bara lobbyn!)

Denna bilden är tagen idag haha, typ klockan 2 på morgonen :)

INOMHUSPOOLEN:D

Liteee hotellrum x)

WOW Kremlin Palace, Antalya.

Kisseeeee:)


Hemma :)

Hejsan nu är jag hemma. Det första jag gjorde var att springa till min älskade mobil, gaah! Där hade jag 12 sms x) Och ett jätte charmigt *HOST* från min tränare Malin: ''Haha, devils ska få lyssna på halva musiken idag, looser'' Trevlig va? Malin bajskorv:) Juste sen ska jag på lauren och fridas 15 årsfest tydligen på måndag och jag måste komma (?) :P hoppas det kommer många ;) juste jag höll på svimma när vi satt på flyget, jag mådde så jävla illa och jag var nära på att spy, asså om nån ens rörde mig så skulle jag typ spy, så jävla äckligt. Men sen kom mamma på att mitt blodsocker var lågt (as usual) -.- trevligt, naaat. Men aja, annars var det funny :) Jag har varit vaken ett helt dygn nästan, oh shit jag måste packa upp sen, fan!

Sista kvellen

ursekta cp stavnıng men so e tangentbordet har po ınternet cafet. Ikvell kl 2 po natten so kommer bussen :( det e sjukt. Kommer sakna det har stellet. Men nu ska nı fo höra nogot kul xD jag nıkkı o mıchael spelade sont dar fotbolls spel nı vet? asso gubbar som man snurrar po en grej aa so korde jag o nıkkı mot mıchael so kom en rysk fotbollsspelare o ba korde mot oss HAHA och vı vılle ınte men han vılle ınte go och nıkkı sverde po svenska o han hermade oss asso shıt vad jag garvade! :D mamma kopte en hello kıtty troja tıll saga men jag hoppas att hon ınte eter upp alla smo paljetter som e po trojan asso hon eter ju allt hon ser XD (lıllasyster) haha. Men nu moste jag dra ınnan nıkkı dampar forresten ett plan som okte fron turkland kraschade har ı veckan so holl tummarna ıfall nı ınte vıll att jag ska do xd pusshej

Varm choklad :)

Hejsan :) Har ni det bra? Det har jag. Dricker varm choklad nu, muuums! (Det är nog bara Tove som förstår hur mycket jag tycker om det, haha!) Snart ska vi bowla, wiie. Igår var vi ute på stan. Vi var i en jätte fin Galleria, fast dem hade typ polis kontroll innan man gick in, wow. Men iallafall, när vi kom hem från stan så hade jag 7 påsar fulla, inte illa haha.

Ha det bra så syns vi om några dagar. Pusshej!

Cheerleading

Jag saknar er mina älsklings tjejer:( Vill träna med er nu nu nu, och jag har lixom ''bara'' missat en träning, jag vill CHEER:a NU! Puss på er, alla mina 18 systrar :D haha. Ciao!

Bilder från igår/idag:)

Hejsan allihoppa. Sitter här med min älskade data:) Alla andra e typ borta och jag orkar inte springa runt efter alla i typ världens största hotell i klackskor dessutom, nej tack. Asså ååh jag tänkte lägga in bilder nu från igår och idag men det går typ inte, asså seriöst blogg.se kan ta sig. GAAH. Whatever, nu går jag in till hotellrummet med min laptop och kollar på wild child:) pusshej!

I turkiet:)

Hejsan:) Nu sitter jag här i lobbyn med Mona, och min laptop ofc (a). Haha asså fan vad vi har garvat åt killarna här asså dem är så jävla fula och stirrar på en, asså shit det är värsta slottet, det finns BUTIKER och RULLTRAPPOR i hotellet. Och matsalen är typ den största jag har sett! Wie me <3 5 stjärnigt hihi. Kan inte lägga in några bilder nu eftersom att mamma har min kamera, och jag orkar inte springa runt efter henne, vi gick typ vilse här asså det är sjukt stort hihi. Och juste, det var nån snubbe med systemkamera som kom fram och ville fota oss (mig, m,n & n) HAHA. Nu måste jag sluta :) Pusshej!

Buhu

Jag vågar inte åka, tänk om planet craschar :( så tänker jag alltid, jag är så jävla flygrädd man kan bli, åsnebajs.

Träning & turkland

Hejsan, jag hade träning idag från kl 5 till halv 8, det var jätte kul fast jag fick typ inte göra något för jag gjorde illa min jävla handled. Såklart när vi äntligen skulle få köra gymnastik med sasha lixom, men asså vi övade flickisar å jag typ glömde och trycka mitt i så jag gjorde de lite sent tror jag (det var iaf vad cissi sa) så jag fick lite ont i handleden fast sen skulle vi bara köra hjulningar så jag körde men då började jag grina för det kändes som att handleden skulle av, blä. Så jag satt med my och kollade, sen fick vi hjälpa emelie och peikko med mattorna, haha det gick väl sådär.. :P jaja nu ska jag sluta klaga, för jag åker till turkiet inatt (eller kl. 6 på morgonen imorgon, men ändå). Oh shit jag har inte packat än, får göra det nu! OCH ALL VÄRLDENS LYCKA till dragons&diamonds som åker till USA på måndag och tävlar, extra lycka till min tränare malin :) pusshej!

Träning&Tove

Hejsan :) Nu sitter jag vid datan, eller rättare sagt på sängen och tove ligger här bredvid mig och typ fotar sig själv, haha hon fick en hjärttattack när en tjej loggade in på msn, för då låter det inte som MSN ljud utan då spelas en låt, hon ba: AAAH VAFAN NICOLE VAD VAR DET DÄR?! haha. Träningen var kul:) Fast jag fick DAMP på malin, min tränare. Asså hon e taskig mot mig:( fast hon var snäll på bussen hehe. Nä men hon retade mig, bajsunge. :D Vi måste plugga lite matte snart, blööh. Men asså usch. Och imorgon har jag träning från kvart över 5 till typ 9 asså shit när fan ska jag hinna packa?! jag åker på lördag, jävla cp skit jag kommer inte hinna köpa min rosa resväska, SORG. Sen får ni några bilder från träningen :) eller rättare sagt på hemvägen, bilder på min tränare malin :D haha. Å förresten kollade hon alla mina sparade meddelanden, ÅÅÅÅH. But i löv her äniwäy :) pusshej!

Torsdag

Heeeeello new york city! Haha naat. Tove har utvecklingssamtal nu (hon e lite störd, något fel i hennes utveckling you know, haha). Nej skoja bara men hon kommer om 10 minuter typ. Asså shit idag har jag ju träning, och imorgon oxå. Så när fan ska jag packa? Jag åker till turkiet på lördag lixom, ööhm. Juste jag skulle ju köpa en rosa resväska, haha noob. Imorgon har vi rosa tema i gruppen på redovisningen, åh herre, jag har typ en rosa tröja och den ska Tove få låna :o Nä nu måste jag hitta något. Pusshej!

Sommar 08


IN SCHOOL.

Hejsan nu sitter jag i skolan med Tove, som vanligt haha. Asså shit vad vi är stressade, vi ska göra klart ett projekt till imorgon och en av tjejerna i vår grupp är helt jävla cp, hon gör inte ett skit! Iallafall så ska vi bl.a. skriva om marknadsföring, och det är det lättaste och då fick den där tjejen göra det men hon har ju fan inte gjort klart det?! Iallafall sa vår lärare att jag, tove, emma och katarina ändå skulle få godkänt för den delen även fast cpet inte gjorde klart. ÅÅH jag hatar henne, fast det gör ifs hela skolan, jävla skitunge. Blää. DAMP haha. Ikväll är det träning och tove följer med :) sen sover hon hos mig. Pusshej!

Tjockis då :D

haha jag hade ju inte träffat saga på två veckor (lillasyster) men nu kan hon lixom gå, nästan springa runt dessutom :o sist kunde hon bara ta några steg och sen höll hon i ens hand men nu springer hon runt och jagar mig hahaha :D awh! det ser så jävla gulligt ut för hon e ju så liten :D

Onsdag

Hejsan. Jag mår bajs illa så jag är hemma. Shit vad soligt det är ute, me lajki. Imorgon är det torsdag, wie. Träning & Tove, sen är det Fredag, projekt redovisning & träning igen. Sen på lördag så åker jag till turkiet, åh nu börjar jag längta :) PUSS!

P.L.U.G.G!

Åh nu har jag översatt 4 inlägg från bloggen till engelska. Min engelska lärare ville det haha. Plus att jag måste göra en resedagbok när jag åker till turklaaand, hihi. Fast jag måste iofs inte, men om jag vill. Men jag tänker göra det för då får jag förmodligen VG i eng. (Tro mig, att få VG i vår skola är nästan svårare än att få MVG i vissa skolor, helt sjukt!). Aa men nu så håller jag på med matten... dö. På torsdag så kommer Tove följa med på min träning om hon får för mina tränare.. för sen ska hon sova hos mig, vi ska typ plugga sönder projektet, asså verkligen nööörda haha! Sen på fredag så är det projekt redovisning (blöh) och matte diagnos som sagt. Men det ska bli kul att få träna med Sasha :) Det blir typ gymnastik träning.. fast ändå cheerleading (?) haha. Wiie, jag längtar! PUSS!

What a day.

Hejsan. Började med spanska idag och det gick prima ballerina. Sen var det skit till mat (as usual) så jag och B drog hem till henne och fixade godaste maten, och fruksallad med socker hihi. Sen så gjorde jag och A om Magnus till en tjej, asså vi sminkade honom haha fan vad vi garvade. Juste jag hade utvecklingssamtal, och min lärare ba: Aa asså Marie (min svenska lärare) säger att du och Magnus skrattar väldigt mycket på svenskan. Haha asså sen fick Mange komma o han blev skit rädd å jag började garva, haha fan vad kul.
Här har ni veckans planer :)

Tisdag: PLUGGA.
Onsdag: Åka hem till pappää.
Torsdag: Träning.
Fredag: Träning. Träffa Bella och My innan. Projekt redovisning & matte diagnos, aaaah!
Lördag: Åker till turklaaaand :)

Aja nu måste jag plugga lite (a). Pusshej!

Bella Nicole & My - The movie.

Haha jag och bella är så jävla bäst, vi ska göra en film om oss tre :) hoppas my går med på det bara, men det gör hon säkert om hon får en loka eller så hihi :) godnatt!

Jävla cp

AAAAAH! Alla sthlm cheerleaders:
Det är fredag den 13e (IGEN!) dagen innan DM, jävla skit helvete cp AAAAAH.
Och som pricken över i:et så har jag prov på min födelsedag, 15 år! ge mig MVG iallafall.. :(
emocut haha

HAHAHAHA!

HAHAHAH, jag bella och my en gång på jullovet, mitt i natten tror jag x)

GE MIG!

Ge tillbaks mitt hår innan jag jag blir emo. (Jag har klippt bort mitt ansikte för jag ser helt cäpä ut haha) asså det är en video som e pausad. Fast jag måste säga att mitt hår har växt sjukt snabbt sen jag klippte mig :)

So I'm going home.

Hejsan :) Det var jätte kul på hemkunskapen men Sebbe och Kalle typ mobbade mig för att jag suger på HK :( HAHA. Asså dem höll på hela tiden fast till slut så blev min glasyr bäst (a) asså vi gjorde morotskaka och vi var 3 grupper, jag sebbe och kalle var i olika grupper och vi tre skulle göra glasyren för våra morotskakor så vi typ tävlade, haha deras blev sämst, de smälte in i deras morotskakor medans min blev god :D hihi. Plus att min grupp vann för vi var bäst, waay. Pusshej!

In school.

Hejsan nu sitter jag i skolan med Tove. Vi har typ projekt EA så vi måste skriva klart vårt jävla projekt. Men det går nog bra. Fast allt ska vara klart på fredag, aaah! Men snart är det lov, wiie! Så det är typ 5 dagar kvar till turkiet :) Och på fredag ska jag och mitt lag få träna med Sasha, nån duktig gymnastik tränare haha :P På eftermiddagen har jag hemkunskap, yay! Men nu måste jag fortsätta skriva. Pusshej! ♥

En video från träningen haha!

Jag anna och my flummade lite i gymnastik kön haha, det är vår tränare louice som filmar ''är ni klaaaaaara snart?'' haha. puss godnatt!


Min helg.

Hejsan =) Hoppas alla har det bra! Har inte bloggat så mycket men jag har verkligen inte haft tid. Igår så kom Anna och My hit och sov över, och idag hade jag träning. Shit vad snabbt helgen har gått. Men så är det när man har kul haha :) Asså gud vilka framsteg i laget, wiie! Snart är det DM, och jag är så sjuuukt peppad! Dessutom ska jag anna och my sova hos Jessica kanske :) Från fredag till Söndag, DM helgen! Yäsyäsyäs!
Lill Malin, Sara, My, Anna & jag idag på träningen.

JAG ÄR SÅ JÄVLA SEG!

Gaaah bråttom! Nu ringer lixom Anna och säger att hon är påväg hit, shit. Men jag ringde my så nu åker hon till My så möter jag dem senare efter att jag har duschat och städat. Jävla cäpä. Haha jag fick panik och satt med två telefoner, en vid varje öra haha och de kacklade som höns så jag fick skrika att dem skulle hålla käften hahahah. Nej nu måste jag duscha!


Happy Valentine's day!


Nu får ni alla ta och ha en bra alla hjärtansdag, det kommer jag iallafall!
Det är dessutom min tur dag idag, på bilddagboken skulle man ladda upp en bild och blunda och ändra datum,
det skulle bli ens tur dag. 
Och på mig blev det 14e februari, alla hjärtans dag.
Men det kommer bli bäst för snart kommer två underbara vänner hit :)
Och det är dessutom FF, haha waay!
Pusshej!

'cause we belong together now

Snart ska jag sova (om 40 minuter ungefär) men just nu så skickar jag några videor till min tränare Louice :) Asså jag har jätte ont i mina vader och min rygg, dumma tränings verk. Och på söndag kommer Coach Lina och Coach Hell och ska kolla på oss och fixa till små detaljer (om det behövs). Åh hjääälp! Jag blir jätte nervös. Men nej, vi ska sätta det, lika fint och bra som i torsdags, för då kunde jag verkligen inte sluta lé! DM 09' komigen nu tjejer! Jag älskar oss!

Ha en glad alla hjärtans dag! =)

Hejsan! Nu har klockan slått över tolv så nu är det alla hjärtans dag =P nääj inte riktigt va? haha. Hoppas alla har det bra. Jag ska iallafall vara med två kompisar, anna och my. Det ska bli kul :) Men nu är jag jätte trött så jag borde lägga mig snart. Anna och My kommer nog runt 2 båda två imorgon.. jag måste duscha oxå! Puss & godnatt!
Du kanske börjar växa om My, och snart oss andra. Men du kommer ändå alltid att vara min älskade lill Malin! :) <3

Fredag den 13

Hola amigas! Haha. Just nu sitter jag hemma hos Tvillingarna, fast jag är med Tove bara :) Frida kommer snart. Men vi har även fetto ätit massa godis haha, och nu sitter Tove och sätter massa godis papper på mig.. ? Haha. Innan vi kom hem så var vi på H&M och fotade i omklädningsrummet och så glömde Tove sin kamera där, smart.. Sen när hon ringde dit så dampade dem och sa att man inte fick fota, orka. Alla gör det ändå. Nu sitter Tove och viftar med ett hjärta i ansiktet på mig, irriterande unge haha! Men imorgon är det alla hjärtans dag. Love.

Superdupermegaultrabra träning!

Åh jag kan inte sluta le =) Asså jag har gjort det hela träningen och nu. Den bästa träningen någonsin i think :) I år alltså haha. Men gud vad fint allt satt! Jag har en video på när jag och lill Malin springer fram till vår tränare Malin och jag typ ''vill krama henne'' sen så bär vi upp henne istället HAHA. Den är skit rolig :) Eh efter skolan så åkte jag och Tove in till stan och mötte Anna och hade det lite flummigt :) haha. Sen gick Tove och jag och Anna åkte och köpte maaaat. Sen så kom resten av laget och vi hade skit kul :) Waaaay! Pusshej!

Miracels happen'

Hejsan! Nu sitter jag och pratar med My på msn (som förövrigt kallar vår tränare Malin för isfisk och blev förvånad när jag sa att det inte fanns något djur som hette så haha). Imorgon blir bäst :) För det är torsdag! Då är det träning och efter träningen så får jag och My åka buss hem med Malin, haha det är så kul för vi brukar snacka om de sjukaste sakerna och de slutar med att jag och My sitter och garvar och Malin typ suckar haha. Förresten ska inte jag på konfaläger, jag är isist. (Isreligion) jag och My uppfann den nu haha. Jag är en pingvin, My är en isbjörn och Malin är en isfisk (stackars Malin hon vet inte ens om det här haha). Nej nu blir jag alldelles för flummig, godnatt!

My life would suck without you

JAG ÄLSKAR ER
 

Tandläkarn

Hejsan. Idag fick jag sluta skolan runt 2 eftersom att jag skulle till tandläkarn. Det gick bra men fyfan vad ont det gör när man ska bita i den där grejen och ta kort i munnen. Blä. Iallafall så fick jag nån flour grej på tänderna så nu kan jag inte äta på 2 timmar, och jag är aaas hungrig. Jävla bajs. Förresten snackade jag med Emma och nu vill jag på konfaläger ju. Orkade inte först, lixom orka be till gud på ens lov (Sorry). Men aa om alla kompisar är där så blir det väl kul antar jag. Men jag får se, gudstjänst grejerna är ju på söndagar och då har jag träning, så om det inte går nån annan dag så blire inge konfa för moi. Men jag vet inte om jag pallar. Fast jag måste erkänna att fjortisarna är rätt underhållande, hahaha. Dummare får man ju leta efter :) Pusshej!

Jag vill ha helg året om.

Hejsan. Snart måste jag duscha, shit vad tiden går snabbt. Just nu vill jag bara snacka med Anna i telefon. Eller nej hon får gärna komma hit. Men nej jävla cp skolan finns ju och den förstör mitt liv. Mina helger är bäst. Egentligen är dem ganska enformliga nu för tiden. De går ut på att sova över med kompisar och träna. Alltid med Anna sen någon till oxå kanske. Sist var det My. Annars så kan jag aldrig skratta så som jag gör på lördagar. Förutom idag då, på spanskan. Jag höll på ramla av stolen av skratt tack vare Magnus. Så min spanska lärare var helt röd i ansiktet och höll på explodera. Eller på matteprovet när Jesper slog i sig i stolen, det var egentligen inte ens kul men jag fick mig ett gott skratt iallafall, haha. Sen alla gånger jag skrattar åt Tove, jag skulle kunna skriva en bok om alla roliga grejer hon säger och gör haha. Hon är helt enkelt bäst (Förlåt Frida, men nu blir Tove glad haha). Har ni tänkt på hur många gånger jag skriver ''haha'' i mina inlägg? Börja räkna, rätt så underhållande faktiskt, haha! Jaja, fett boring inlägg. Pusshej!

Happy day:)

Hejsan. Idag efter skolan så åkte jag hem till tvillingarna. Och B & M var oxå där. Det var sjukt kul men jag och min gris (Frida) typ dampade loss på varandra haha, fast det gjorde ifs jag och Tove med haha. Dumma tvillingar :) Och asså gud vad folk tar saker av mig! Vi åt på sams kebab idag på lunchrasten för maten var oätbar idag. Och så tar jesper pomfritts av mig. Sen tog kalle och magnus hälften av mitt godis och sen så tog Tove resten. Dumma ungar haha. Men det var kul. Vi tog maaaaaaassa bilder. Magnus fick även lust att göra en sån där grispyramid i skolan (som vi förövrigt inte gör i cheer egentligen haha) aa så vi gjorde en. Och så fick jag vara längst upp åh herregud vad jag skrek, jag ville vara längst ner egentligen (a) men alla skrattade :/ haha. Men sen så kom lilla Louise och då fick hon vara längst upp, taaaack! Aa sen trillade vi för CP antonio puttade louise så jag louise och elin ramlade rakt ner på alla andra och shit vad folk gjorde illa sig, inte vi tre där uppe då men de andra. Snacka om att alla dampade loss på honom sen haha. ¨

Jag hade matteprov oxå, oförberätt. Och det gick galant :D Har typ aldrig gjort bättre ifrån mig på något matteprov när jag tillochmed har pluggat haha! Plus att det här provet kan bara höja vårat betyg, inte sänka det :) Awiiee!


Hos tvillingarna

Hejsan nu är jag hos twinsen så jag bloggar mer när jag kommer hem ;) pusshej!

hannak:
ja vi ska typ dela hall med er, vadåra?

Det blev flera inlägg iallafall.

Nej jag kan inte sova eller nåt. Så jag bloggar istället, om dem två kommande månaderna.

Februari:
♥ 13 februari: Kanske visa upp vårat program för A lagens tränare, fredag den 13e lixom, aah!
♥ 14 februari: Alla hjärtansdag.
♥ 20 februari: Träning med Sasha, hjääälp!
♥ 21 februari: sportlov, åker till turkiet.
♥ 28 februari: tillbaka från turkiet.

Mars:
♥ 6 mars: DM Genrep
♥ 14 mars: DM!
♥ 15 mars: DM!
♥ 17 mars: Emelie Karlson 15 år (Och Annas lillasyster 7 år, eller? haha :D)
♥ 26 mars: Amanda & stinas födelsedagar.
♥ 30 mars: NICOLE 15 ÅR !


Ja det var bara de ''stora'' grejerna. Sen är det ju kompisar på helgerna osv oxå, haha.
Godnatt!

Tove Söderström

Det är fan sant, Tove kan bara inte bli ful på bild haha. Hur man än tar bilden, beredd eller oförberedd lixom.
Sist hon gjorde ett modelljobb fick hon vara en fjortis, HAHAHA! Men hon lyckades vara söt ändå (: <3
Några bilder från skolan idag :D (tagna med mobilen)

Sorry

Förlåt för att jag suger på att blogga. Eller jag har åtminstånde varit dålig idag. Men jag har inte orkat helt enkelt. Nu sitter jag och pratar med Frida på msn, hon har precis tränat, lyyyycko. Älska cheer! Och det är precis det vi snackar om haha, cheerleading alltså. Sen snackar jag lite halvt med My och en till person. Längtar tills på lördag då ska typ Anna & My sova över här igen haha. Fast jag måste snacka med Anna först. Fast hon är så sjukt bäst så hon kommer alltid när man ber henne :) Juste, jag plattade håret för ett tag sen. Det blev rätt så långt faktiskt. (Har inte plattat det en endaste gång efter att jag klippte mig). Nej nu måste jag bli lite mer social mot frida och inte bara skicka smilysar hela tiden, haha! Men jag skriver mer imorgon. Puss!

Hemma hos my:)

Hejsan :) Idag har jag haft träning, det gick sådär. Anna gjorde illa foten och började gråta, stackars :/ Sen stannade jag och My typ 20 minuter med Coach Malin vid omklädningsrummen utanför träningshallen och hon åt och vi..öh ja.. underhöll henne ;) Vi körde programmet hela tiden det var kul :) Asså jävla cp otur jag har, mitt lag ska ha lagkväll när jag ska till turkiet, BAJS! :(
En bild på några ur laget för ett tag sen.

Anna och My

Hej nu sitter jag här hemma hos mej med anna och my :) haha anna är så dum :D

nicole: aaa amanda fick den klubban av mig.
anna: jaha.. så du har en till kompis nu oxå?!
nicole: eh va?
anna: ja men jag menade NY kompis
nicole: öh anna det där var 2006

Eat cheer sleep repeat

Jag älskar att gå runt och öva på programmet vart jag än är, göra små rörelser som ser helt störda ut, fejka hopp med armarna så folk tror att jag är helt störd haha. Jag älskar känslan av att det börjar närma sig tävlingssässong. Jag älskar rött vitt och blått. Jag älskar styrka & kondition fast än jag hatar det. Jag älskar 17 tjejer, jag älskar 2 tränare. Jag älskar ett lag. Jag älskar Devils.

Mando diao

Stavas det så? Iaf så såg jag förresten en av killarna från de bandet när jag stod bakom disken vid kassan idag på blå porten :D haha det var kul. Förresten, läs: kidsoftoday.blogg.se
Det är viktigt och bloggen är bra. Snälla läs den. Men det är inte min blogg bara så ni vet. Personerna är anonyma :)

Bye Blå Porten

Nu är mina två prao veckor slut :( Buhu. Ciao blåporten lixom. Aja det var bäst sista veckan med Tove :D Aja snart ska jag ut men asså när vi var påväg hem så ringde Frida (Toves tvillingsyster) och frågade om vi kunde komma till sollentuna och köpa nån present till deras kompis fast jag kunde såklart inte. åsnebajs. Aa men imorgon ska jag kolla på miniorernas träning och sen kuta allt jag har (kondition louice:D) till skanstull och försöka hitta anna för jag kan inte nå henne på mobilen, hon har tappat den i toan -.- uuh. Aa sen blire sova över hos mig med anna my och kanske bellsona callsona. Juste jag fick två biopresentkort av blå porten :D pusshej!

Cheerleading.

Hejsan. Dagen började bra :) Åkte in till djurgården med Tove och började jobba (praoa) sen så skulle Anna komma dit klockan 4 men hon dök inte upp och Tove hade bråttom så vi åkte till kungsan, så ringer anna mig (från resturangens telefon hahaa) och ba: vart är du? Så vi fick vänta på henne i typ 20 minuter på apoteket, där jag och Tove även skämde ut oss.. aa sen kom hon och vi åkte till träningen och satt där i en timme och bara snackade sen kom rebecca och hela laget efter ett tag. Träningen gick skit bra! Fast det var så sjukt läskigt när mimmi gjorde illa sig, jag tror inte jag har varit så orolig för nån någonsin. Hon kunde inte andas och skrek ''Hjälp, snälla hjälp!'' och ''Jag kan inte andas''. asså shit mitt hjärta typ bultade ihjäl, jag låter värsta överdriven men ni skulle ha sett! alla fick typ tårar i ögonen, stackars lilla mimmi! men hon mår bra nu som tur är <3. Men annars gick det bra, men åh gud det var verkligen inte kul när det där hände med mimmi :/ på lördag så blire sova över hos mysan med bella och annaaa :) pussie!

Tvillingarna @ blå porten

Hej praoen gick bra men jag höll på att spy & svimma när jag skulle rensa musslor, fyfan säger jag bara! Sen skulle jag kolla om de levde, EUW. Annars var det bra, jag och tove tjockade oss rejäääält. Senare kom frida och så började jag och tove såklart att tjaffsa om minsta lilla grej hahaha, asså vi är så omogna ibland så det inte är sant. Sen åkte vi till nån affär med deras mamma och vi satt på en soffa (läs: låg) och typ fotade oss tre och blev väldigt chockade när vi kom på att vi låg på soffan och ingen i personalen sa till oss, hehe. Imorgon blir bäst för då kommer Anna dit jag praoar klockan 4 när jag slutar så ska vi typ gå runt lite på stan och sen blir det träning:) finns ingen bättre än henne. Juste ja, tvillingarna är såå otroligt söta och snälla mot mig (eller inte) så de sa att jag liknade en panda :o fast bättre än frida som liknar en gris och tove som liknar en mus. Asså det är dem själva som säger det dessutom hahah så söta :D juste när de fikade på stället vi praoar på så gick jag och tove och satte oss där och tog massa tjockis kakor osv och dricka. så ville frida ha och tove gav henne ingenting haha snåla jävel, vi kan ju ta hur mycket vi vill lixom men så fick frida av mig och deras morsa blev typ skit chockad och ba: men gud vad snäll du är nicole! hahahah snacka om att jag och tove garvade ihjäl.
haha normala..

asså det där kan inte vara min arm eftersom att det där är fridas mobil och jag höll aldrig i den :o fett skumt. men hon hade ju röd jacka (?)

FRIDA DIN GRIIIIIS! :D

haha som frida säger: pantad panda :D

Green card ?!

Asså det ringde en snubbe till mig nyss från U.S.A :S

Han ba: Hi Nicole, i'm justin and i'm calling from the united states of america!
jag ba: ööh hi.
han ba: Nicole, how are you today?
jag ba: fine.. ?
han ba: okay. Nicole, I'm calling you to tell you to close the window next time it pops up a thing from green card. this is a serious thing and you should not be playing with it!
jag ba: okay.. ?

asså jag fattar inte, jag vettefan vad green card e :o
asså shit vad läskigt.
ursäkta min engelska den e sämst!

Kärring

Asså det var kul idag men jag fick bära upp skit mycket dricka och det väger ju jätte mycket, asså sånna där lådor. Asså de går ju att bära men det var en låda som vägde typ över 20 kg jag höll på dööööö. Eller jag tror det var över 20. Jävla cp människor dem kan väl bära upp de själva o inte utnyttja prao eleverna. Ööööh. Sen kom det fram en ful kärring till mig och ba: vad innehåller de här kakorna? jag ba: jag har ingen aning. kärringen: men vad fan du ska ju veta sånt om du jobbar här! o jag ba: men kolla vad det står här! (en typ knapp däre står PRAO på) jag praoar, jag jobbar inte här !? kärringen: men hämta nån från kassan. Jag ba: men jag bär på typ hundra semlor, du kan gå dit själv kassan ligger typ några meter ifrån dig. kärringen: men fyfan vilken personal! ingen koll. JÄVLA CP BLIDNA KÄRRING JAG PRAOAR. Fyfan vad jag är sur idaaag, buhu.

Prao!

Åh gud vad kul det var på praoen! Jag och Tove är värsta fettosarna haha (inte i utséendet kanske, men inuti, defenitivt!) haha. Vi proppade i oss mat för tre hundra lappar, fast vi betalar ju inte. Åt typ massa efterrätter och skit, och quiche. Det var äckligt, fast allt dyrt är ju inte gott. Men vi blev sjukt mätta på dessären! Jag fick vara med Amanda hela dagen :) hon är otroligt snäll, hon är 16 år och jobbar där, jag gillar henne jätte mycket för hon påminner om min tränare malin. iallafall så var hon jätte snäll mot mig:) jag fick typ äta kakor och servera och ja.. dricka varm choklad, fixa te och kaffe. Medans tove fick jobba i köket med lotta å typ skära äcklig fisk, och typ hacka grönsaker haha :P men jag fick oxå vara nere och typ hämta bröd, dricka och kakor o så :D o dekorera tårtor. haha fett orättvist, hoppas tove får göra de imorgon. känner mig fett taskig annars. pusshej! :)

Träning

Hejsan. Har haft träning, vi sov ju över hos Hanna (jag anna och naomi) så hon kollade på vår träning. Det var kul. Men jag saknar Louice om jag ska vara helt ärlig (inte att det är tråkigt med Malin, haha allt ifrån!) Men det är lixom Malin&Louice, Louice&Malin. De är lixom två fast en person, asså så man lixom måste ha lite av båda, om ni fattar? :D Haha. Igår var iallafall skit kul, har inte haft så kul på länge, fast det var inte så kul på kvällen när jag loggade in på msn, usch. Iallafall så satt jag och garvade ihjäl mig vid matbordet när jag såg Emelie K, har inte sett henne sen typ April och hon sa så sjukt roliga saker, naomi skrattade oxå haha. Men vi övade lite flickisar på värsta mycket madrasser och det var så kul när jag körde själv, wihoo! Trodde aldrig att jag skulle klara det haha. Snart ska jag åka och fira min kusin, hon fyller 15 :) Pusshej!

Haha sajk

Asså vi sov i källarn.. Eller källare och källare, det är typ ett tv rum på tredje våningen neråt. Och det är så sjukt kallt här för att min så otroligt smarta bästavän, Anna Vendel inte kan sätta på ett element. Iallafall så sov jag och Anna på en madrass haha, fjutt. Och Hanna och Naomi sov på bäddsoffan. Vi vaknade dessutom kl. 08.00 av oss själva, allihoppa. Haha ballt som fan! :D Men nu kommer anna ner hit igen, gotta go! Pusshej!

Aaaaj mina handleder

Hahah asså jag har gjort illa mig väldigt mycket idag. Vi har övat på flickisar (men det lönade sig, jag kan steg flickis nu fast jag landar med böjda ben) fast hanna har sparkat min tumme så den typ gick av xD och sen landade jag på huvudet för jag tvekade i flickisen HAHA, men gången efter så klarade jag själv :D sajk /hanna. och nu sitter vi och garvar ihjäl oss och ska snart ta bort sminket, anna och naomi e där nere o tjockar sig. Men mina armar e typ döda. FAST JAG KAN EN FUL FLICKIS NU :D eller den e fin men sen i slutet så måste ja typ bara sträcka på benen å inte fega :D awiee! Godnatt!

RSS 2.0