Goodnight!

Imorgon kommer Hanna hit klockan 09:20. Jag kommer seriöst gå i sömnen.
Men vi ska åka till slussen (taaaaack gud att mamma skjutsar oss) och möta Malin & Louice och resten.
Ska bli skoj (: Förresten finns det en video när Michael Jackson reser sig upp, när han ligger i lik ''påsen''.
Och det är ingen bluff, han reser sig upp på riktigt! Hallå dem kunde ju räddat honom vafan!
Kolla själva om ni inte tror mig: http://www.youtube.com/watch?v=AA455iSoOiQ

Puss!

Imorgon..

Imorgon ska Malin köpa chockladisar med mig :) Haha, lång historia. Älskade storasyster (fd. Coach).
Och såklart så blir det bad med Lulu och några Devilsar :)

OMG

Feeeeeeeeeett baaallt!!! :D

It's getting close

Hellooo! I LOVE SOMMER (apropå ingenting). Idag har jag varit på stan med Nikki, väldigt kul. Skrattade väldigt mycket. Lyckades få med mig hem 1 svart bikini från bikbok (den där som är gjord av paljetter typ, kommer nog bara sola i den, haha). 1 tröja från Zara, en vit långärmad med gråa ränder. Ja, en sån som resten av sverige har, fast den här var i bomull, mycket skönare hihi. Ett par ballerina skor, skit söta! Från Zara dem oxå. Ett par svarta shorts från Gina. Ett grått linne från bikbok, om jag säger paljetter så låter det fel. Så jag säger ingenting haha, för den är faktiskt jätte söt! Sen var det lite annat oxå :)

På onsdag ska vi ha lagavslutning med Devils, vi ska bada. Eller jag ska inte, jag badar aldrig i hav/sjöar osv. Jag hatar fiskar. Eller ibland.. men inte ofta haha. Istället ska jag ligga och sola hehe, jag har förresten fått värsta brännan från grönan, helt sjukt! Man ser randen från mitt linne :) Efter det så ska vi på Malin och Louice's träning. Alltid kul att se Dragons köra. (De ska tävla EM om en vecka, helt sjukt bäst!).

Förövrigt så sitter jag och pratar med Jessica, as usual. Hon är nog världens bästa vän.
Nu hörrni så fick ni ett långt inlägg, fast det var jag nog skyldig er, jag har sämst uppdatering i bloggen.
But hey! Det är faktiskt sommarlov!

Nora & Oliver, så söta så man får hål i tänderna. Mina kusiner haha! :)

Här är bilderna (några)

Togs runt 200 bilder, men alla dem får ni ju inte :) Jag är hon i gult, Puss!

Jennys silla salto:)

Jessica Lambeck är bäst

Always together, never apart. Maybe by distance but never by heart.

Planer

Söndag: Gäster typ :S
Måndag: Inget planerat
Tisdag: Inget planerat
Onsdag: Devils avslutning kanske
Torsdag: Antagligen åka till Nyköping, fixa EM hallen.
Fredag: European Cheerleading Championships 2009
Lördag: European Cheerleading Championships 2009
Söndag: European Cheerleading Championships 2009

Under EM ska jag även träffa Jessica & Jenny :) Och även 2 augusti på Lady Gaga grejen.
Kommer bli bäst. Juste, jag ska inte tävla EM förresten haha, för mitt lag (eller förra lag blir det nu) får inte tävla EM eftersom att det är Junior B. Fast Diamonds (det laget jag ska börja i efter sommaren) ska tävla, och Dragons (Malin och Louice lag). Sen ska Emelie tävla individuellt och så ska våra 2 groupstunter också tävla (båda tog SM guld:D) Men jag ska vara funktionär :)
Puss


Sorry

Oj vilken dålig uppdatering, sorry. Men det är faktiskt sommarlov. Jag är hos pappa nu, har lyckats ta världens sötaste bilder på min lillasyster haha (ja, det är svårt, hon sitter aldrig still, fast jag antar att alla 1 och ett halvt åringar är så)Kunde inte sova något inatt för våra grannar hade typ grillfest hela jävla natten och deras musik var den sämsta jag hört, det lät som att nån försökte starta en moppe. Ew. Sen kom Saga in runt halv 10 och försökte dra ut mig ur mitt rum, HALLÅ HALV 10!! Fast jag kunde inte säga nej till henne haha, så söt! Aa så nu sitter jag här som en zombie. Det närmar sig EM, wihoo. Det kommer nog gå bra för Dynamites :) Hoppas min och Jessis plan funkar på EM!! Sen blir det Lady Gaga med exdemonds, wiie! :) Har fortfarande inte fått bilderna från grönan, Jessica har fortfarande kameran och den är Jennys och hon har sladden osv. Blä. Men snart kommer dem ;) Men vi ska träffas 3,4,5 juli & andra augusti, yey! Här får ni en ful bild så länge haha. Puss!

Bäst


Lördaaag

Hallu! Är hos pappa nu. Det är väl kul, haha.
Asså snart är det EM! Dynamites har mest starter ifrån Sverige :)
Åh, jag och Jessica har en liten plan till EM fast jag vet inte om det går.. fast eftersom att Jessica har Marni som mamma så går det nog lätt som en plätt hihi, yaay! Puss!

Juste, bilderna från igår kommer snart.. Det är Jennys kamera fast Jessica har fått med sig den hem haha, så dem kommer väl imorgon :)

BÄSTA DAGEN!

Bilder osv kommer senare kan jag lova! :)

Sommarglass :)

Bli medlemma här & samla lite poäng, sen får ni ett sms som är som en check, och då visar ni det i kassan och får gratis glass, haha yay! Puss!

Lite planer

Helluuu!

Onsdag (idag): Runt klockan 3, eller 4 kanske så ska vi åka till mammas kompisars landställe.
Torsdag: My kommer hit och sover över.
Fredag: Träffa bästa Jessica & Jenny med My, åka till grönan och ha sjuukt kul! :D Sen sover my över igen haha.
Lördag: Är fortfarande med My :)

Wiie! Puss
Finaste Louice&Siri

Träning

Hellu! Idag hade jag utomhus träning, vi sprang 3 km. Det var så himla jobbigt i den här värmen, 25 grader typ! Helt sinnes. Sen körde vi styrka osv.  Det var nog mest jobbigt för att det var så himla varmt, man mådde typ illa :P Men whatever, vi kommer bli biffar efter sommaren :) Asså vi har fått träningsschema som vi ska följa under lovet
Imorgon ska jag till mammas kompisar land, tråkigt. Haha. Nu ska jag fortsätta kolla på The Hills.

PÅ FREDAG BLIR DET GRÖNAN MED JESSICA, JENNY & MY! Två från uppsala spirits & två från dynamites, hihi!

Congratzzz

Hellu! Idag fyller Nikki 15 år, graaaaattis! Och så har Emelie namnsdag haha, grattis på dig med :) PUSSSSS

Goodnight!

Ursäkta att jag ser ut som en flygande kyckling


Where are you?

 

Haha jag kom på en sak

På cheercamp förra sommaren så var jag bas åt lisa (ni vet lisaplace?) haha baaaaaallt. Haha bas = lyfter. Jag kom på det nu :D

Torsdag

Helluuuu! Jag vet inte vad jag ska skriva haha, men imorgon kommer det att bli vääry funny. Synd för er som missar haha, pussi

Konstigt?

Det har typ inte gått att blogga, udda. Men nu går det iallafall.. Igår var det träning och det gick väl bra, fast på tisdag ska vi springa 3 km, döda mig. Jaja.. Pusshej!


Träääääna! <3

Åh det var skit kul idag på träningen, myyycket skratt haha. ''Jag är en fisk.. som simmar i vatten''. HAHA nemo :) Sen skulle vi köra styrka i slutet, då tyckte jag att jag såg ut som en fisk så cicci sa att vi kunde göra fiskrörelser hahaha shit vad vi har garvat idag :) Byggen gick oxå  bra, fast ena min arm böjs typ automatiskt, måste bättra på det haha. Jag och Naomi fick basa så jag blev huvudbas.. oxå kul! :) Men vi körde iallafall libbar och dubblar, haha det var as kul :) Nu ska jag fortsätta kolla på desperate housewives! Pussi!

Summer

Hellu! Solen är tillbaka, yay! Ikväll är det träning igen, haha jag har blåmärken på insidan av mina knän efter alla toetouches. Asså när man slår ihop benen efter hoppen. Aaaj. Idag är det 3 timmars träning, och imorgon 4. Måste hålla koll haha. Vet inte vad jag ska göra innan träningen, får se. Ciao!

Träääääna

Träningen var as rolig idag. Tro det eller ej - Men styrka är KUL haha. Helt otroligt att jag säger det!
Puss!


five, six, seven, eight

Hellu ladies!

Sitter just nu och pratar med My i telefon, much trevligt (:
Ikväll blir det träning, yay! Hoppas vi får bygga, det är skit kul att vara sidobas haha!

Jag väntar på mat, pappa ska komma hem med mat snart, haha jag tror Saga är med.
Nu ska jag sluta skriva här, helt onödigt blogg inlägg.
Wops nu ska jag ta upp mobilen som nyss ramlade ner, haha stackars My.
Puss&Kram

Dynamites föralltid

Hellu! Tänkte bara klargöra en sak. Vissa av er kanske har läst att jag har bytt lag, att jag inte går i Devils längre, yes. Men det betyder inte att jag inte tyckte om laget eller så, eller att jag inte går i Dynamites längre. Verkligen inte! Jag älskar Devils och det kommer jag alltid att göra! Men det finns olika klasser i Cheerleading. Eftersom att jag går i Junior (13 till 16 år typ) så finns det Jr A och Jr B. Devils är ett Jr B lag, och Diamonds är ett Jr A lag, men båda är ändå från samma förening men tävlar i två olika klasser :) Så nu har jag gått upp till Diamonds. Fast till nästa år så kommer det kanske bli 3 klasser (Jr B, Jr A & Jr Elit) Då tror jag att Devils blir Jr A och att Diamonds blir Jr Elit. Sen blir säkert något utav våra nybörjar lag Jr B. Men bara så ni vet, haha! Jag kommer fortfarande skrika halsen av mig på DM nästa år när Devils tävlar! :) Men så ni vet, så nu tränar jag med Diamonds och ska tävla med dem nästa år, Naomi oxå wiie haha! Eller vi kanske ska säga Nemo nu?:)

Tummen upp haha

Träningen idag var as rolig :) Speciellt när vi byggde haha, jag och hanna basade åt frida med ööölivia som bak:) Det gick as bra, med tanke på att jag var sidobas.. jag var ju huvudbas innan. Men åh det var skitkul att vara sidobas haha! Men det var iallafall as kul på träningen :) Imorgon är det 2 timmars träning, på tisdag 3 timmars träning och på onsdag 4 timmars träning, yeey. Puss!


Top Gun

Haha jag måste säga att jag diggar ''When I grow up I wanna be famous, I wanna be a star I wanna be a TOP GUN''. Ni som följer min blogg, komihåg den här videon.. kommer nämligen berätta en väääldigt cooooolish sak som har med top gun att göra :) Fast ni får vänta några månader.. Puss!

Give me a record - And I'll brake it

Hellu! Fyfan vilket väder, inte okej! Jag vet inte vad jag ska göra idag.. borde egentligen hitta på något eftersom att jag har träning söndag, måndag, tisdag, onsdag. Haha hej träningsverk? Jag är huuungrig. Måste få i mig något. Jag är aaavis på Tove som är i USA i 5 veckor. Medans jag sitter här och fryser. Seriöst, alla är typ utomlands eller på landet. Jag vill åka till Grekland, nu. Det är de bästa stället på hela jorden!

Goodnight

Haha jag fyller år samma dag som Celine Dion och Norah Jones, och tusen andra men jag visste inte vilka dem var.. Whatever, nu ska jag snacka med lite folk på msn, sen blir det nattinatti för mig. Puss!

Grattis My!:)

Idag så hade jag skolavslutning. Det var inte så nödvändigt. Jag blev as sur för min lärare hade skrivit fel betyg på mig, asså i spanska. Min mentor blev tillochmed sur på honom, han är dum. Men aja mina betyg var bra för att vara jag :) Och jag har höjt mig i ungefär 6 ämnen, wippie!
Efter skolavslutningen så åkte jag hem och satt lite vid datan och sen bytte jag om, sen kom pappa med Saga och skjutsade mig till My. Sen när jag skulle av så höll hon på att leka med min mobil, så jag och My stod där och försökte ta den men det gick inte så bra, så pappa fick dra den ifrån henne, men då började hon skrika rakt ut i luften haha, sån storasyster, sån lillasyster;) Sen kom Jojjo och jag och hon fixade Mys tårta (jag kan säga det nu, för den blev god haha). Sen kom Peikko och sen kom Frida och Bella och sen åt vi, mucho roligt :) Men sen fick My en väldigt rolig present så My och Frida roade sig med de.. och Peikko lite granna haha. Men nu blev det ett väldigt långt inlägg tycker jag, ciao!
GRATTIS MY PÅ 15ÅRSDAGEN!

Malin Berg

Nog en av de absolut bästa personer jag känner. Grattis på studenten bästa Malin. Jag kommer sakna dig, och även alla gånger du skrikit på mig i styrkan, eller konditionen. Varje gång du har passat mina flickisar och fått mig att köra. Varje gång efter torsdagsträningarna på bussen. Du är bäst. Jag älskar dig storasyster! <3

Träning

Hellu. Idag hade jag träning, (med Diamonds alltså, inga träningar kvar med Devils :/). Aa jag säger bara såhär - Jag kommer bli BIFF. Seriöst, haha! Idag på studenten så var det jätte kul:) Mer om det senare, när jag lägger upp bilderna. Grattis älskade storasyster, även fast du skvätte sprit på mig från flaket innan träning Malin haha! Pusshej!


Some good neeeeeeews

Helloo everybody!
Idag har jag varit med Bella & My. Det var kul, haha:)
Imorgon är det som sagt Malins student, älskade storasyster!

And the good news... jag kom in i Diamonds Junior A, ett elit lag:)
Så det blir träning torsdag, söndag, tisdag.. de dagarna varje vecka fram tills EM, nån gång i Juni.
Och sen får jag lov, sen börjar riktiga träningarna nångång i Augusti tror jag! Mer om det sen.
Pusshej!


Planer för idag

Antingen åka och träffa Bella och sen åka till My.
Eller åka till pappa.
I'm out.

Såhär ser det ut när jag försöker döda Bella:) haha


Studenter är kul :)

Imorgon tar Malin studenten, vi har redan köpt allt:) Lite ballonger som måste blåsas upp bara, hihi. Eller juste, blommorna och kortet har vi inte köpt än:P Undrar vart vi ska möta Louice.. hum. Haha vi får nog reda på det idag:) Awh, lilla Malin tar studenten redan, kan inte fatta det! Shit vad tiden går snabbt!
Jag&Malin 2007

Jag och Malin 2009:)

Bilder

Här har ni några bilder från idag, grattis Louice. Jag älskar dig!

Ni kommer alltid vara mina favorit tränare, oavsett vad

Louice daaaag idag!

Hejhej, har sjukt bråttom! Ska åka in till stan med My och fixa grejer sen ska vi åka och möta Malin och resten, sen Lollos utspring. Juste Lollo räddade mig igår haha, jag trodde jag skulle dö. Men kan inte säga vad som hände för då avslöjar jag en grej.. Nu - Lollos studeeeent! Pusshej!

IMORGON!

Imorgon tar världens bästa&finaste Louice studenten, älskar dig storasyster! Såklart ska jag och Devils åka till utspringet, wieho! (Haha hon räddade mig nyss oxå, taaaaack!)

Haha Erika

nicole, säger (18:21):

jag kanske växer om dig

Erika; säger (18:21):

men... HAHAHAHHA

nicole, säger (18:21):

HAHAHAH

Erika; säger (18:21):

får hoppas det ;)


Måndag!

Halloooj. Idag gick dagen riktigt fort, på förmiddagen hade vi EA, men jag & resten av tjejerna satt bara och snackade.. vi har ju inget att plugga till haha! Sen var det HK och man fick reda på sitt betyg, yeeees säger jag bara! Det här var min sista skoldag på 3 jävla månader. Jag är ledig imorgon, på onsdag oxå och på torsdag med. Sen är det skolavslutning! Helt sinnes! Tisdag och torsdag blir bäst. Mina storasystrars studenter.. (Louice och Malin haha). Mitt liv är nästan perfaaa just nu, but I must take a decision...

Världens sötaste Vicky

Haha älskar när man zoomar in den här bilden på mig och Vicky :) Godnatt!

Mer bilder :)

Haha jag är hon som står på ett ben i alla bilder:) Fast på första är jag till vänster, och söt-vicky till höger:)

Bästa dagen på länge :)

Haha sjukt kul idag! Vi började köra sammarbetslekar typ haha, sen hade vi picnik wieho så vi började bygga (jag toppade HAHA!) Sen så skojade vi runt lite haha. Sen när vi skulle hem asså HAHA! Jag, Anna, My och Sara åkte. Asså jag har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, Sara är typ den skönaste personen jag känner. Samma humor som mig och My oxå, haha not bad! Asså jag höll på svimma, fick kramp i magen och allt! För jag skrattade så mycket! Asså shit herregud hahaha, svårt att förklara, men jag my och sara åkte till hagsätra tror jag och sen tillbaka, jag började grina av skratt:) Juste min tränare Louice kom fram till mig och ba: Nicole vill du höra en gåta? Jag ba: Aaa :D Hon ba: Vem är det som syns och hörs mest? Jag: HAHA, öööh.. Louice: DU! Haha skrattattack igen!
Haha här är vår pyrre, jag och Sofia som toppar (vi är baser egentligen haha, jag är hon på ett ben:D) Bästa Sara är fram på mig HAHA nu garvar jag så fort jag tänker på henne!

DYNAMITESDAGEN!

Waaaay idag är det dynamitesdagen, wieho!!!! Här har ni två bilder från förra året:)
Hahaha jag är fram på hon i grått, haha vad kort jag var. Och hanna är BAS i mitten!! Vad söt!:D

VÄRLDENSBÄSTA&FINASTE FÖRENING, BROMMAGYMNASTERNA DYNAMITES! <3

Breathless

Hello everybody! Sitter hemma hos Nikki nu, vääldigt kul:) Vi kollade på videor från när vi var 1 år, haha herrejävlar vad Saga är lik mig, helt sinnes! Men såklart så satt jag i ett hörn på Nikkis 1 årsdag och surade, typical Nicole.. haha. Sen har vi ätit hamburgare, yummie. Fast när pomfrittsen var i ugnen så började baklåtspappret brinna, haha Nikki ba ''AAAH DET BRINNER!'' Shit jävla dampbarn hahaha! Nu ska vi kolla på film, wieho. Adios!

Hahaha

Jag bjuder verkligen på denna, så här kul kan man ha med en webbkamera&my på msn!

Dynamite Devils

Youtube har allvarliga problem! Jag har gjort en as lång Devils video som är jätte söt, men youtube har ju som sagt problem så jag kan inte ladda upp den.. Men det var iallafall ifrån höstas till nu, massa videoklipp och bilder, så om någon i Devils läser det här och vill ha den så kan jag skicka på msn:) Här har ni iallafall en kort video (den andra var 7 minuter haha). Juste, det är typ bara klipp från träningar.. nästan. Jag älskar er Devils, alltid!

I love it

Lördag: Är hos pappa, nån student oxå.
Söndag: Dynamites dagen, yay!
Måndag: Skola, sen fixa en överraskning med My.
Tisdag: LOUICE STUDENT!!! Ledig!
Onsdag: Skola typ, inga lektioner tror jag.
Torsdag: MALINS STUDENT!!! Ledig.
Fredag: ÄR DET SOMMARLOV ELLER ÄR DET SOMMARLOV?!

Tisdag & Torsdag kommer bli bäst, då tar världens bästa coacher&storasystrar sina studenter! ♥

Devils 0809

Ikväll är det try out till mitt lag. Det är nog massor som söker in.. nu är 0809 slut.. kan knappt fatta det! Det här året med Devils har gått så sjukt snabbt. Men tiden går som snabbast när man har som roligast. Jag älskar er 0809or!
Från att vi tränade i rålis, på grund saker, B nivå. Till att vi tävlade i en internationell tävling på A nivå och tog brons. Det är det jag kallar framgång.


Dynamites

It's 10% luck, 20% skill, 15% concentrated power of will, 5% pleasure, 50% pain and 100% reason to remember the name, DYNAMITES!


Bara för att jag känner världens sötaste Cornelia.

Corney SM 2009. ''Stureplan'', haha glömmer aldrig! <3

Only you can bring back that smile

Idag har jag inte gjort mycket, varit ledig. Operation dagsverket som sagt. Nu ska jag äta pizza:) Puss

2 c00l 4 u

Halloj! Idag var jag i skolan som vanligt. Men det var inte så kul för jag har väldigt ont i halsen så jag sov på typ alla lektioner. Men jag fick iallafall tillbaka mitt spanskaprov och min lärare sa att det var jätte bra så jag är nöjd. Sen gick jag hem runt klockan 2 för jag var jätte hängig. Imorgon är jag ledig, eller egentligen är det operation dagsverket. Men jag får pengar av mamma så jag slipper jobba haha wiie. Aa men ikväll klockan 8 då är det Paris Hiltons new BFF. Shit jag måste se haha. Sen är det såklart bästa desperata hemmafruarna, det får man aldrig glömma:) Pusshej!

Try out steg 2

Hello. Kom precis hem från try outen. Det gick bra:) Vi började med några libbar. Sen körde vi baskets wiiieee. Sen kickdubblar! Fyfan vad kul det var haha! Sen så körde vi dans och hopp. Och sen hockeystyrka, jag och Malin blev klara näst först wiie!:D Haha. Juste vi körde gymnastik oxå, det gick bättre i flickisarna woho, jag böjde inte i mina armar (jag hoppas att ni hänger med, jag bakåtutvecklas alltså. För några veckor sen körde jag själv, nu kör jag med två pass, great... not). Aja men det gick bra, jag ska inte vara negativ:) Pusshej!

RSS 2.0