Vilse i nyköping dagen innan tävling.


Dålig årstid (?)

Såklart så är sommaren världens bästa årstid. Men ändå inte. Nu kommer mitt älskade lag att splittras :( Vissa börjar i Diamonds, vissa blir seniorer. Vissa går kvar, och då kommer det nya personer och det blir ett helt nytt lag...
På söndag (dynamites dagen) så vet man vilket lag man går i till nästa termin. It sucks.

Glada medaljörer efter SM :)


Äckel hästar

Idag jobbade jag och massa andra från Dynamites på elitloppet 09' jag som trodde att människor skulle springa.. så kommer det äckliga hästar, fyfan. Aa och inte nog med det, vi gick runt med flaggor och sen efter det så skulle jag, rebecca och my hitta hem men alla jävla hästbesatta människor sa fel hela tiden så vi gick runt i cp solvalla och sen hittade vi ut men det var på en helt annan sida. Och mamma skulle hämta oss och vi har fan gäster men cp hästmänniskorna fattar nada. Aa men iallafall, tillslut så hittade vi en motorväg där mamma hämtade oss haha, sajk.

Imorgon är det try out för oss som gick vidare, jag har varit nervös hela dagen. Men som sagt så fick alla en läxa och min var att se mer självsäker ut haha. Jaja vi får väl helt enkelt se hur det går imorgon. Tror det är 9 andra som oxå har gått vidare :) Pusshej!

Mina närmsta veckor

Söndag: Jobba på Elitloppet med bästa Dynamites
Måndag: Diamonds try out step 2
Tisdag: Inga lektioner.
Onsdag: Operation dagsverket
Torsdag: Träning med djävularna.
Fredag: Inget planerat tror jag.
Lördag: Inget planerat tror jag.
Söndag: Träning / try out till Devils (asså folk ska söka till vårat lag).
Måndag: Skola
Tisdag: LEDIG! Malins student:D:D Haha om alla andra ska gå såklart
Onsdag: Typ skutta runt på skolgården, inga lektioner tror jag.
Torsdag: LEDIG! Louice studeeeeeeent! :D
Fredag: SOMMARLOV.

My life looks pretty good, huh? Goodnight.

Hahaha

Nu har jag och Corney haft en väldigt rolig konversation på MSN (hon är i mallorca) haha right Cornelia?;) Fick mig ett gott skratt iallafall, hahaha! Pusshej

Lördag

Hej nu har jag typ rensat hela min garderob, usch vad jobbigt det var! Runt kl 6 kommer pappa hit med Saga, vi ska tydligen på släktmiddag, roligt värre.. naaat. Aja men sen imorgon så är det lopp, vi ska jobba där med laget. Usch inte i den här värmen :/ Juste, jag gick vidare på try outen tills på måndag, så det gick ju bättre än jag trodde så jag är glad:) Tror typ 25 stycken sökte igår, och 10 gick vidare tills på måndag om jag har hört rätt:) Pusshej!

Jippie

Nicole är glad:) Mucho glad.

Try out till Diamonds

Try outen gick rätt så bra, men inte mina flickisar.. men det andra gick rätt så bra. Fast jag tror inte jag får gå på måndag.. men whatever. Det var jätte kul, fast vi sprang i 10 minuter och jag höll på att dö, haha Emelie sa att jag var blek. Men jag hade inte ätit så mycket alls innan try outen. Men jag fick vara huvudbas, jippie! Inte sido, jag var tydligen för kort! Yes, det är mycket lättare att vara huvud haha. Först byggde jag med Isabelle som topp och basade med Hanna, Sara och Vicky. Men Vicky och Sara var bakpersoner oxå. Vi byggde double base, sen double base cradle. Sen extension chest med cradle. Det gick väl sådär.. sen fick jag bygga med Peikko som topp i en extension libb, Emelie bas, Olivia bak och Isabelle fram tror jag, då gick det super bra! :D Sen fick vi oxå lära oss en dans med hopp i, det gick oxå bra. Mycket lättare än förra året. Aja allt gick bra utom flickisarna som sagt. Men det får väl gå som det går nu:) Pusshej!


HAHA

Haha jag har matte nu men vi fick antingen sitta och kolla på film, eller spela fotboll eller gå hem.. så nu är jag sebbe och tove hemmos mig och hoppar studsmatta:) Wiie. Min mentor har psykiska problem, jag hatar honom (det gör hela klassen!) Fyfan, cp människa! Idag är det try out.. jag spyr snart av nervositet!!!!!!

You can't change my mind.

Hejsan! Jag har as ont i magen så jag fick stanna hemma idag. Ikväll är det träning.. äntligen! Och imorgon är det try out till Diamonds Jr A. Jag är jätte nervös, jag kommer säkert göra bort mig eller något. Jag suger på A nivå. Jag älskar ju Devils! Juste, jag har hört att det inte är säkert att man får gå på båda diamonds try outer i år. Asså om deras tränare ser att man inte kommer komma in så får man inte komma på andra. Jag kommer säkert bara få gå på en :P Nej nu ska jag försöka sluta tänka på det. Jag blir jätte nervös ju. Men jag ska försöka följa Barrys tips, att bara se det som en vanlig träning:) Nu ska jag få i mig något, jag är jätte hungrig!

Juste, igår när jag åkte till pappa så sprang Saga rakt in i mig och kramade mig haha. Men sen efter ett tag då satt hon i soffan i ett hörn så gick jag fram till henne för enligt pappa så är jag osocial mot henne (hur fan ska man vara social mot en 1 & ett halvt åring?) aa men då skulle jag lyfta upp henne, men den ungen drar i min tumme! Haha jag såg verkligen hur mycket hon tog i, hon skakade hahahaha. Så jag ba AJ Saga. Så började hon skratta, så låtsades jag vara ledsen så kom hon och kramade mig och såg jätte bekymrad ut. HAHA AWH! Älskade lillasyster:) Pusshej!


Bad & sånt

Idag hade vi ju inga lektioner.. så på förmiddagen lekte hela skolan lekar.. kul.. haha not. Efteråt hade vi 9orna mot lärarna match. Vi gick till stranden, sen kom Thomas och skrek på oss.. så vi fick gå tillbaka. Men sen fick vi tydligen vara där.. konstigt. Men efter skolan så stannade Sebbe, Magnus, Filip, Jag, Tove, Dalina, Sebbes lillebror och Felix på IP, jag lärde Magnus handvolt:) Han är jätte duktig haha. Inte för att jag kan handvolt.. men jag sa hur han skulle göra:) Sen gick vi till stranden.. jag badade inte. Men dem andra gjorde det. Istället satt jag och pratade i telefon med världens bästa emelie. Men alla dampade på mig för att jag inte ville bada. För det första var det typ minus 30 grader i vattnet (haha lite överdrivet kanske..) Och för det andra så hade jag inga badkläder. Men men. Roligare och prata med Emelie än och stå som en kyckling i vattnet och frysa ihjäl.. haha. Men imorgon är det vanlig skoldag, men det är onsdag.. Ea halva dagen!! PUSS

YAY!

Imorgon har vi inga lektioner! På morgonen håller vi 8or typ olika stationer för små pluttarna som ska stå på plankor och ställa sig i längdordning utan att gå av plankan och sånt.. sen på eftermiddagen är det som vanligt ''9orna mot lärarna'' matchen, chillepill. Nu försöker vissa i min klass tvinga mig att ta med mig badkläder och bada haha. Får se :)

Och till Jennifer:
Kunde inte svara på din kommentar på din blogg. Men tack så mycket, gulligt av er! :D Ni var oxå bra, BÄST rättare sagt. Jag förstår verkligen inte hur ni kunde komma femma. Ni var verkligen bäst, fel bedömt säger jag bara! Men en sak kan jag lova er, det är att alla som kollade tycker att ni var bäst, helt klart!

Watch out

Nu börjar det snackas om Cheerleading SM på TV! :) Dem filmade tävlingen för att den ska sändas på TV. Lilla aktuellt snackade om power och lite om brommagymnsterna (Vi:D) och sen intervjuade SVT en i linköping lightnings, sen hade dem tagit med lite av emelies individuella i intervjun haha:) Och så har det skrivits i flera olika hemsidor.. tex nvp.se eller vad det heter.. puss

HAHA

Världens normalaste tränare.. hum inte riktigt va? :) Men världens bästa är dem! Jag basar åt hon där bak, Malin :)

Bilder från lagdagen i torsdags

Bara så ni vet så hade vi tema ROCK! Haha blev mer emo x) Enjoy.

Japp Pontus var med, OROCKIG!!! -.- Haha med min prinsesskrona:)

jessica så jävla duktig, har aldrig ens stått i en b libb, så står hon i extension:D sötunge!

ahaaaha sen skulle jag toppa, nicole a la biff uppe on thä topp

Smarty

Idag är jag hemma, för jag har tappat rösten eftersom att jag har skrikit så mycket.. typiskt mig. Annars så sitter jag och äter glass med hallon och pratar med erika på msn och smsar med emelie och jessica. Jag kan ju inte ringa folk heller pga min cp hals! Aja nästa år på SM ska jag försöka hålla käften. Pusshej :)

I love us Dynamites

Nu är SM helgen över, jag kan inte gå till skolan imorgon för jag har nästan tappat rösten, great! Idag kom våra miniorer 3a och våra senior b kom 4a, synd för dem var verkligen värda medalj! Men under den här helgen har dynamtites kammat hem: 2 guld, 1 ''totalseger'', 3 silver och 2 brons!'' not bad! Inte alls :) Men cheer elites jrb som förörvrigt är de bästa jrb laget jag nånsin sett kom 5a, asså jag tappade hakan. Felbedömt säger jag bara, helt sinnes. En av domarna hade sagt att dem hade otajmade hopp - Men HAHA, dem hade typ mest tajmade av alla som tävlade i jrb. Orka!!! Men aja dem var grymmast i mina ögon:) jag är fortfarande glad över vårat internationella brons igår :) haha här får ni en video på när emelie fick silver, den är guuuuullig :) asså videon haha. grattis alla dynamites lag!

Video på oss från idag på tävlingen :)


Love you!

På första bilden är det vi från dynamites som tävlade idag, kolla pokalen. Det är för att D5 vann MVP, totalseger! :) Jag är den som ligger ner haha!


ÄNNU GRYMMARE!!!!!!

Jag ska försöka ta detta lugnt! Haha. Idag så tävlade vi (devils) och D5 och D little 5 från dynamites. D5 och D little 5 tävlar groupstunt, alltså bara bygg. Dem satte det KLOCKRENT! Och när man gör något bra så får man ju belöning ellerhur? Dem fick GUUUUULD! Åh herrejävlar vad jag skrek. Och inte nog med det. På DM och SM och sånt i Cheer så finns det alltid ett pris som heter Mest minnesvärda (eller nu heter det most valube preformance, stavning?) OCH DET TOG D5 FRÅN DYNAMITES! Och sen tävlade vi ju, och vi satte allt så sjukt bra så publiken bara SKREK! Och vi mötte A - lag. Vi har tränat på A nivå i ca 2 månader och vi är egentligen ett Jr B lag. Men vad får vi? Jo vi får BROOOONS! Jag höll på dö av lycka!! Jag kunde knappt andas för jag förväntade mig verkligen inte medalj.. vi ville bara mest ha kul. Men när speakern ropade upp ''Och på tredjeplats, BRONSmedalj.. frååån.. BROMMAGYMNASTERNA DYNAMITE DEVILS!'' Då kunde jag inte resa mig upp nästan haha, den känslan är världens bästa. Den här bronsmedaljen känns som GULDmedalj. Eftersom att vi endast har tränat på A saker i 2 månader. Det är helt sjukt bra! Våra tränare var så jävla stolta över oss, jag är helt chockad. JAG ÄLSKAR DEVILS!!!!!!! Från att komma 4a för TVÅ månader sen på DM på B nivå. Till att vinna internationellt brons, det kallas FRAMGÅNG! JAG ÄR SÅ STOLT JAG KAN BLI! Shitshitshit, nu sitter jag här med min bronsmedalj och kan inte sluta le :) En dag kvar av SM, imorgon tävlar miniorerna och senior b. Våra elitlag och individuell o group stunt kan kvala till EM, och det gör man bara genom att få guld eller silver. OCH ALLA VÅRA LAG SOM FÅR TÄVLA EM HAR KVALAT!! Shit pomfritt! Snart kommer bilder och video :) Pusspusspusspusssssssss

GRYMT

Ni får ett litet inlägg:
Idag tävlade elit lagen, Diamonds, Dragons och Emelie individuellt. Alla 3 fick silver. Kan dock säga att andra föreningar sa att Diamonds skulle ta guld, så folk tappade hakan på prisutdelningen. MEN SO WHAT, 1AN OCH 2AN GÅR VIDARE TILL EM! Alla våra lag som tävlade idag KVALADE TILL EM! Jag är stolt! Imorgon tävlar vi, pusshej!

DYNAMITES SHALALALALALA - RIDE MY POOOOONY

Rubriken fattar bara en äkta Dynamite:D

IDAG TORSDAG: LAGDAG MED ÄLSKADE ÄLSKADE ÄLSKADE DEVILS
IMORGON FREDAG: SM I NYKÖÖÖÖÖÖÖPING! ELIT LAGEN TÄVLAR!!! OCH EMELIE!
LÖRDAG: JAAAAAAAG OCH DEVILS TÄVLAR, PLUS GROUPSTUNT JR OCH SR!!!!!!
SÖNDAG: SENIOR B OCH MINIORER TÄVLAR!!!!! LYCKA TILL ALLA! OCH COOOOOORNEY & RESTEN AV UDDS, NI ÄR BÄST OCH DET VET NI!!!!

KOOOOOOOOMIGEN NU DYNAMITES NU KÖÖÖÖR VI OCH NU J*VLAR SKA VI VISA VILKA SOM ÄR BÄST!
NO UPDATE.
Eller jo, om det blir några medaljer (guld hoppas vi) så äre klart man postar ett damp glatt inlägg, det vet ni! :)

PUSSHEJ, ANNARS HÖRS VI PÅ SÖNDAG!

Men haha


Grattis Dalina 15 år!

Hallo, kom precis hem från feeeeekken. Det var sjukt kul, fast Filip Simon och Magnus har gett mig migrän!!! Aja men jag åkte hem med Louise Elin och Äläääxäändra. Riktigt kul var det ikväll, jag och några till köpte present ihop så hon fick en DKNY parfym, det gröna äpplet ni vet? Och en tröja, ett långt halsband med ett hjärta på och 1 och ett halvt kilo godis! Mohaha. Juste vi körde singstar, TACK FILIP FÖR ATT DU HAR GJORT MIG DÖV!!! Vi har massa bilder, men jag orkar inte lägga in. Fast jag har fotat massa med Elins systemkamera wiie. Dem dyker väl upp någongång antar jag. NI ÄR BÄST TJEJER (och killar då, haha). Imorgon är det lagdag med tema ROCK, gissa vem som är påååå. Fast jag ska ha en liten prinsesskrona på huvudet oxå, det blir fiiiiiiint. Eler inte. Shit vad jag är flummig.. pussä.


954840

Idag:
Spanskaprov & Idrott.
Varit med Emma efter skolan.
Träffat Hanna och varit med Emma på hennes musikal.
Orka att Edie dog, jag kommer inte vara lika beroende av DH längre.

Hos Emma

Heej nu är jag hos Emma, men vi har lite bråttom och vi har varit i stinsen typ hela dagen.. okej nej men efter skolan.. och nu ska vi skynda oss till Hannas musikal wiie. Skriver mer ikväll, och förresten är det deseperate housewives glöm inte det! Pusshej!

Snart internationella

Snart åker vi till nyköping där det är SM & Internationella, shit vad kul det ska bli. Och jag har förståds min egna lilla pepp i programmet haha, Louise! Så söt, när vi bygger första bygget så säger hon alltid ''och så hoppar toppen in, sen åker hon upp, sen kastar vi'' haha, sen i high 5 grejen (alla klappar två och två) så gör vi grimaser mot varandra:) Så ja, jag blir nog peppad av lollo i programmet:) Tack loooooooui. På torsdag är det lagdag med världens bästa tjejer, längtar!

TOVE!

Jag fick ditt sms, HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAAHAH SNACKA OM ATT VI ALDRIG KOMMER FÅ SOMMARJOBB DÄR HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA KLANTARSEL! :D

Good stuff

Det är bra att ha två 18 åriga tränare som tar studenten i år. För den 9e och 11e kommer typ hela mitt lag vara lediga från skolan för att gå på Louice&Malins utspring! Wiieeee! :)

Ännu mera..

Torsdag: Lagdag.
Fredag: SM.
Lördag: SM.
Söndag: SM.
Torsdag: Try out för Devils JrB
Fredag: Try out för Diamonds JrA

Sen fortsätter det väl med try outer och säkert några lopp, shit vad tiden går snabbt, snart blir det nytt lag som gäller.
Pusshej.


:(

Har jag sagt att jag hatar flickisar?

TRÄNING!

Idag är det träning igen, jag har tränat torsdag fredag lördag och nu söndag. Jag dör snart, så jävla trött. Jag hoppas verkligen verkligen att jag sätter min flickis idag, annars åker den bort..  Jag är inte sur för att jag inte sätter den, för jag kan verkligen och jag kör hur många som helst på slaktbänk, och jag HAR kört på mattvåder men jag är feg, det är bara det. Åh det sitter i huvudet och det måste bort NU! Men världens bästa Jessica hjälpte mig lite så jag får se om det går bättre tack vare henne :) Jag har inte så ont i mitt finger och i min fot längre.. good. Jaja nu måste jag börja fixa mig för träning, puss.

En bild ljuger inte.. SNÄLLA KOM TILLBAKA!

:(

Träningen idag gick inte så bra för mig, fast för alla andra gjorde den det. Men jag fattar inte varför jag är så rädd för flickisar.. jag körde själv idag men jag hade böjda armar mitt i och landade med armarna i golvet efter, den får inte vara så! Jag har imorgon på mig att sätta den, hoppas jag kan..  Åsnebajs. Fast jag är iallafall glad att jag körde själv, juste jag körde fan i programmet kom jag på nu, fast inte den vackraste, nejnej. Juste i början av träningen hamnade mitt finger snett i min flickis så det gör cp ont nu, den var svullen innan oxå:( Men nu ska jag vara social mot My. Puss

Träning idag med världens bästa


Stan & SM genrep

Dagen började som den började. Sen på matten så fick vi göra vad vi ville, det resulterade solande med tjejerna. Sen hade vi tillval, vi fick gå ut då oxå? Så vi låg och solade då med:) Sen så åkte jag och Tove in till stan med Ella, och mötte Frida och Sandra.. Vi åt på Blå Porten, sen åkte vi till donken, jag höll på dö för jag mådde så sjukt illa. Sen åkte jag till blackeberg, ingen jävla människa svarade på sin mobil (eller jo, men my vägrade vänta på mig, hon är här nu förresten) aa så jag ringde Erika, hon gick i mitt lag förra året:) Och då väntade hon och Aleks och Alicia på mig, sen mötte vi Hanna och gick upp.. Sen skulle vi köra programmet, det gick hyffsat. Sen fick jag öva flickisar ensam med Malin innan vi skulle visa upp - bajs gick det. Jag hatar mina fula flickisar!:( Men jag ska sätta dem i programmet imorgon, ååh vad sur jag blir på mig själv. Aja, sen körde alla andra lagen.. så duktiga! Jag är verkligen stolt dynamite. Sen började mamma och mys mamma prata och det slutade med att My åkte med mig hem. Nu sitter vi här. Imorgon är det träning igen, på söndag med. Jag ska sätta min flickis, JAG SKA! Puss

Haha wooohoo Sara!

FRIDAAAAAAY!

IDAG ÄR DET FREDAG OCH IDAG ÄR DET SM GENREP, FATTAR NI?! - OM EN VECKA ÅKER DYNAMITES OCH TÄVLAR SM OCH ÄGER LOSS OCH KOMMER VARA SÅ SJUKT BRA SÅ DET INTE FINNS NÅGRA ORD. JAG ÄLSKAR OSS MEST! Asså ni fattar nog att jag är peppad, jag la mig as sent igår, men vaknade än KVART I SJU (jag brukar vakna kvart i åtta) och så har jag plattat håret och är PIGG. Idag SKA jag sätta min flickis på genrepet. Nu jääävlar. Och alla bygg ska stå, dansen ska vara skarpare än skarpast och ramsan ska bara bäst! ''WE ARE DYNAMITES REMEMBER OUR NAME!'' Shit vad jag älskar cheerleading&dynamites, och JA. Det ÄR mitt liv. Så om ni har något problem med det så behöver ni inte läsa:) DEVILS vi ses klockan 6 med resten av världens bästa dynamites, wihooooooo. LOVE YOU!
Förresten är det här Louice&Malin, the worlds greatest coaches!

ILOVEU

 

Naomi&Malin

Jag har nog aldrig skrattat så mycket som vi skrattade på donken idag, haha så sjukt roligt. Jag älskar er :)

BÄSTA TRÄNINGEN PÅ LÄNGE!

Haha gud vad kul det var idag! :) Jag körde as många flickisar, själv! Jag är jätte glad, för det känns bra nu:) Imorgon är det SM genrep! Haha det var jätte kul, vi körde programmet AS bra, sen skulle jag gå från dans till slutbygg men så snubblade jag över saras fot HAHAHA, Så Malin (min tränare) typ låg ner på golvet och höll på dö av skratt, och My.. ööh ja My dog som vanligt hahaha. Malin ba: Programmet var PERFA innan Nicole snubblade hahaha. Shit vad kul det var:) Asså jag är as peppad inför imorgon, och Naomi ska vara tränare för Malin och Lollo tränar ju med dragons innan:) Nu måste jag städa mitt rum & duscha. Juste, jag och coach Lollo körde flickisar tillsammans hihi, det var kul:) Pusshej!

ps. haha mamma fick mail från min mattelärare, och han hade typ skrivit att jag var redo för VG/MVG?!! :S OFTA.

Cp

Jag måste gå hos en sjukgymnast, jävla cp knä. Och doktor. Men haha här är något kul iallafall.. :
lilla pelle säger till sin fröken:
- fröken, kan man bli straffad för nånting man inte gjort?
- nej självklart inte, säger fröken.
- vad bra! för jag har inte gjort läxan! :D

Hemma

Idag är jag hemma, för snart kommer pappa och hämtar mig sen ska vi åka och kolla mina cp knän, det gör ont när jag böjer in dem, det har gjort det sen i söndags :( Aja nu får jag veta vad det är iallafall.. sen på kvällen blir det kul.

torsdag: träning
fredag: träning & sm genrep
lördag: träning
söndag: träning
torsdag: lagdag
fredag: SM
lördag: SM
söndag: SM.

Cheerleading is life.

The higher you get, the harder you fall.

Idag är det onsdag. Skolan flöt på bra, mycket skratt! Speciellt på EA:n med Magnus, haha jag kommer ihåg på mitt utvecklinssamtal.. allt var bra och blablabla men som vanligt (som alla mina lärare genom åren har sagt) så sa han att jag pratade för mycket, och speciellt på svenskan med Magnus. Så min lärare ropade på Magnus så fick han komma och lyssna, haha shit vad vi började skratta då. Aa men idag hade vi EA, då satt vi och skrattade åt vår lärare Sigge som dampade på 6/7orna, men på förmiddagen hade jag NO, snark, CP jesper&marcus drog i min mobil så mina ''diamanter'' lossnade, men jag satte på nya nu. Wiie. Åhh vad skönt, nu har jag bara mitt engelska tal kvar, och lite spanska. Men det grejar jag, next - SOMMARLOV! Jag känner hur det pirrar i magen, träning torsdag fredag lördag söndag, det gillar vi. puss.


Det är något med mina knän...

Jag har alltid ont i dem! Men nu haltar jag med mitt högra ben, det gör as ont att gå på det i knät. Och jag kan inte vrida in benet för då skriker jag och det vill ni inte :) Men seriöst, det gör as ont. Och det är lite svullet, det är typ en buckla under:S Skit äckligt. Jaja det får gå över av sig själv, jag orkar inte bli stammis hos inflammations läkaren (fast jag tror inte det här är en inflammation haha)

Hanna Panna

YAY GAY! Älskar dig plutt:)

Cheer planer den här månaden

Torsdag 14/5 - Träning
Fredag 15/5 - Genrep
Lördag - 16/5 - Träning + träffa Corney?
Söndag - 17/5 - Träning
Torsdag - 21/5 - Lagdag
Fredag 22/5 - SM!!!!! Dragons, Diamonds och Emelie tävlar.
Lördag - 23/5 -  SM!!!! D5 och Dlitte5 tävlar & DEEEEEEVILS!!!
Söndag - 24/5 - SM!!!!!! Daisies och Dolphins tävlar!!

Haha vad ful

HAHA här e en video när jag körde min flickis första gången själv:) Den är ful men jag kommer iallafall runt. Det är Lollo som filmar (haha det blev inte youtube Louice:P) Pussä
 

OH YEEEEEEEEEEEEEEES

Heej kom precis hem från träningen (eller hem till my) men iallafall.. vi fick köra gymnastik och då körde jag flickis haha, först med två pass, sen med en pass. Sen stod Lollo med handen under. Sen vägrade hon passa haha, så jag körde själv men tvekade mitt i och landade på magen, vackert haha. Men sen filmade Lollo (coach) och då SATTE JAG DEN PÅ CHEER MATTA!!!!!!!!! :D Jag lägger upp filmen kanske när Olivia skickat den (Haha Louice...) Asså jag är överglad, fast jag måste erkänna att jag stod och grät ett tag innan jag körde själv, fast naomi stod och peppade mig så jag körde den själv, TACK VÄRLDENS BÄSTA NAOMI! Aja men jag är jätte glad :) Men Hanna och Olivia klarade oxå flickisar själva! :) Duktiga! Programmet är SNYGGT. Snacka om att jag är en STOLT dynamite! Men nu måste jag gå, Puss!


One night onlyyyyy

Nu har vi kollat på DM filmen och pratat med folk på MSN:) Asså shit jag har glömt att duscha, tiden har bara runnit! Måste göra det nu typ. Blä orkar inte. Men jaja. HAHA  ni måste se DM filmen, asså dem har zoomat in oss två när vi springer ut till mattan, HEMSKT haha! Vi fotade med Mys mobil, så man ser inte så bra men iaf :)

What a relief

Ååh nu är jag klar med SO häftet på 23 sidor, halleluja moment! Jag har typ träningsverk i min arm nu, haha. Internt skämt. Tss. Aja snart får jag min belöning - MYSAN, DM FILMEN, STUDSMATTA & GODIS (godis om vi orkar åka och köpa, btw malin om du läser detta så ska du få det som blir över imorgon haha) Asså jag har faktiskt varit duktig som har pluggat så här mycket, imorgon blire blackeberg yaaaaaaaaaay! Pussi

YES SIR YES

Jag kom på en sak - OM EN MÅNAD ÄR DET SOMMARLOV!


Oh, sweet revenge

Hej, det är lördag och jag sitter och pluggar. Ovanligt? JA, som fan. Har aldrig i mitt liv gjort något sånt här om jag ska vara ärlig. Snart har jag SO prov, aaah. Det är på 23 sidor, fast jag har provet hemma. Man får typ öva in allt i huvudet så det är bara att komma ihåg 23 A4 sidor. Men om jag lycklas få in ett 2.30 minuters program med massa rörelser och bygg i huvudet så borde nog det här oxå fungera. På tal om Cheerleading, imorgon är det träning i blackeberg som sagt, yaaay! Asså helmatta, nu kan vi köra ALLT. Men jag är skit sur för jag har glömt min älskade bebis hos pappa (mobilen) och jag får inte den förnst ikväll :( Buhuu. Nu ska jag fortsätta plugga. I'M OUT.

I've had the time of my life

Halloooo. Lovade att blogga men jag har inget att skriva? Haha. Men om en kvart ungefär så börjar Talang, första gången jag kommer ihåg det, hihi. Men jag ska iallafall kolla på det:) Ååh jag längtar inte till imorgon, plugg heeela dagen. Men nu ska jag vara social på msn. Pusshej.

Fridaaaaay!

Hola chicas (och chicos?) Haha, snart kommer papsi och hämtar mig, ska vara där ikväll. Har saknat min plutt Saga sååå mycket:) Men nu laddar jag iPoden. Förresten, nån shopping sugen? SLÅ EN SIGNAL! Min lödag kommer gå åt att plugga, euw. Men på söndag blir det träning 1 timme mer i vanligt, i blackeberg med helmatta dessutom, DM mattan, yaaaay. Då hade jag tänkt sätta min flickis själv. Haha. Men jag skriver nog mer ikväll... fast jag måste ju vara såååå social och vara med Saga när jag är hos pappa, fast jag tar med ipoden så jag bloggar via den i värsta fall, haha. Pusshej!

If Cheerleading Was Easy They'd Call It Football.

Ännu en träning som gått, om två jävla veckor är det SM. Jag dör. Idag körde vi gymnastik på tunnmattor :) Jag körde själv förr förra torsdagen på slaktbänk men det är ju lättare.. men idag körde jag på tunnmattor med Malin bara. Eller först stod Naomi oxå för jag är så feg haha men sen behövdes det inte, fast jag har ju flickisskräck så det förstör mitt liv, blää. Träningen var über kul! Snacka om mycket skratt, hihi! Madde om du läser detta - GOOD WORK i flickisarna! :) Jag passar inte, men det ser verkligen ut som att du kör själv! :) Jaja förövrigt så fick jag ont i min axel och satte mig på golvet och typ tryckte min arm snett mot golvet så Sara började asgarva hahaha, jag var helt inne i det där:P JAG SKA SÄTTA MIN FLICKIS PÅ SÖNDAG. Och om jag inte gör det, då slänger jag mig baklänges på min gräsmatta och landar på nacken - I don' care. Den SKA sitta den 15 maj. Påväg hem var det kul i bussen som alltid med My och Coach Malin:) Men nu måste jag sova. Puss & Godnatt.
''Storasyster'' Malin i vintras nångång:)

Träning

TAAAAAGGAA TILL FÖR IKVÄLL TJEJER:D


0708 i ett nötskal.


Ren lycka


Bellsona Callsona

Nu pluggar jag faktiskt matte. Haha tidigare idag så ringde en hyperventilerad Bella och ba ''Asså Nicole varför svarar INGEN i telefon? Först ringde jag Frida men hon svarade inte, sen My, sen nån annan, sen Mamma, asså är det här värsta grejen att man inte ska svara när jag ringer?!'' Haha men gud bella låter verkligen som Emelie K i telefon så jag var helt förvirrad. Aja road blev jag ett tag iallafall. Jag har kommit på en sak, en overklig sak - Om två veckor och tre dagar är det FREAKIN' CHEER SM 2009! Jag dör ju lite här! Men jag hoppas det går bra för Dynamites :) Det skulle verkligen inte förvåna mig om Dynamites fick flera guldmedaljer. KOMIGEN NU!!! Shit jag hade inte tänkt på att det var så kort tid kvar! PEPP PEPP PEPP! Nu - Matte. PUSS!

the higher you get, the harder you fall

Halloj. Jag har ont i magen så jag fick stanna hemma idag (: Jag har faktiskt varit duktig och pluggat, 4 och en halvsida i SO häftet! Wööööw! Det är ett cp prov i min skola på 23 sidor, fast det är frivilligt men man grönar typ alla G mål och då slipper man göra det i 9an, så JA tack. Snart ska jag börja plugga matte, men min hjärna fungerar för tillfället inte p.g.a för mycket religon och historia. BLÄ. Juste jag har english speech next week. Men jag får förmodligen höjt betyg om jag gör det, aaah jag hatar att prata inför grupp, på engelska dessutom. Aaah hjälp. Men whatever. Imorgon är det träning, jippie! Hoppas min flickisskräck går över, den är så sjukt jobbig & onödig. Jag kan ju själv nu! Och jag SKA köra den själv igen. Lättare sagt än gjort, i know. Om det finns någon som vet hur man får bort sån skräck så hjälp mig tack!  Pusshej!

Kan sommarvädret komma tillbaka tack?


Bra dag

Idag hade jag egentligen läxförhör på spanskan, men som tur var så hade jag hemkunskap istället, snacka om överlycklig! Vi gjorde kötbullar och potatismos med lingonsylt. Sen var det lite teori oxå. Sen hade vi idrott på eftermiddagen, Dalina höll danspass, några batlade (hur det nu stavas) sen efter så hade vi lite tråkigt så jag tove och annie hoppade toetouch haha. Sen gick vi till skolan, hade EA i en halvtimme sen slutade vi. Sen tvingade Emma mig köra flickisar på blött gräs! Men jag vågade inte, jag körde med två pass haha, och jag la mig bara ner, aldrig att jag skulle köra själv! Men Emma är ju gymnast, och hon kör ju på tumbling och hon hade aldrig kört på mark/golv men nu körde hon lixom för första gången rondat flickis flickis flickis på BLÖTT gräs! Hon är sjukt duktig! Har en video :)

Emmas rondat flickis flickis flickis

CP TOETOUCH!!! Jag håller armarna fel och benen är cp men jag bjuder på den

my life would suck without you

Hallo. Jag har helt seriöst inte haft ett liv idag, började med att jag snoozade klockan 13 gånger! Så jävla seg, sen gick jag till skolan - inte kul. Aaah. Kom hem, satte mig vid datan, pratade med människor - ringde Emelie, pratade om typ allt och ingenting i 2 timmar ungefär men sen skulle vi blogga så det gick inte att prata i telefon samtidigt, eller emelie kan inte det, HAHA! (Döda mig inte). Men snart ska jag plugga, usch. PUSSHEJ!

NM

Vi är så jävla trötta på er,

träning i rålis

Hallooo, träningen idag var i rålis som sagt, vi fick springa.. shit jag höll på dö de två första varven.. men tredje gången gick det bra :) Sen körde vi massa roliga lekar haha, och byggde lite och hoppade:) Jag har känt mig som en spaggetthi hela dagen (som jessica sa) uusch hängig och skit, men så är det när man är ledig och vet att man har skola dagen efter, blää. Men jag har iaf satt upp studsmattan:) Pusshej!

Studsmatta och utomhus-träning:)

Heej snart ska vi åka och köpa min studsmatta, eller om den får plats i bilen så gör vi det :) Sen ska jag åka till rålis och ha träning med devilsarna. Mamma sa att det skulle vara kallt idag men det står på min data att det ska bli 18 grader:) Men vi får väl se.. Åh jag måste skriva en bok recension till imorgon oxå... fast det grejar jag. Men jag hoppas vi kommer köra gymnastik idag, även fast det är på gräs, i rålis!:P Men vi får väl se. Men vi har inte haft träning på en hel vecka så det ska bli kul! Nu måste jag gå och fixa mig.. studsmatta yay, och sen blir det träning med favorit flickorna!<3


Emelie

''One step at a time'' Finns alltid här för dig gullunge, alltid! <3

JÄVLA FUCKING CP CYKEL

JAG SKREV JU TIDGARE ATT MIN CP CYKEL FICK PUNKA, MEN NIKKI ÄR EN IDIOT SÅ HON TVINGADE MIG CYKLA RUNT MED HENNE TILL MIN FÖRRA SKOLA!!!!!! OCH HON SKJUTSADE MIG MEN SEN FICK JAG PUNKA IGEN OCH HELA JÄVLA SKIT FUCKING GUMMISLADDEN ÅKTE UR BAKHJULET SÅ VI FICK LYYYYYYFTA JÄVLA CP CYKELN EN JÄVLA KILOMETER MEDANS NIKKI SKRATTADE OCH JAG SKREK SÖNDER OCH NIKKI LYFTE INGENTING!!!! ASSÅ JAG SKA ALDRIG MER I HELA MITT LIV KÖRA STYRKA OCH KONDITION, JAG HAR LYFT EN JÄVLA CYKEL HEM, JAG HAR DAMP PÅ CP NIKKI OCH MIN CP CYKEL!!!!!!!!!!!!!!


Köp aldrig glass om du inte hittar din nyckel !!

Asså jag, nikki och michael skulle åka och köpa glass på shell, som förövrigt ligger typ 50 meter härifrån typ. Aa men jag orkade inte men dem tvingade mig så jag gick med på att cykla, eller bli sjutsad av nikki, men sen hade min cykel tydligen lås i hjulet ni vet? Och ofta jag kommer ihåg det, det var fan ett år sen jag cyklade, så jag letade efter nyckeln, men hittade inte den efter typ 20 minuters letande, så nikki sa att vi skulle GÅ men nej jag vägrade, så hon sa att jag skulle fråga mamma eftersom att mammor alltid vet allt, men jag ba nej ofta hon vet. Efter EN TIMME (!!!!) kommer mamma och ba: letar du efter den här? *nyckeln* så springer nikki och jagar mig runt hela jävla huset, typ hundra varv och jag bara skriker och skrattar och gråter sammtidigt haha, dels för att jag var rädd att hon skulle slå ner mig med en sparkcykel och dels för att det var så kul, men sen hade jag punka (HAHAHAHAH) och då skulle vi pumpa men de gick inge bra så vi cyklade iallafall, så köpte jag en ben n jerrys, asså sån där rund ni vet som finns i glasslådorna? Och nu sitter jag här och äter på den ÄCKLIGA jävla glassen, den borde ju åtminstonde vara god efter allt besvär, men nej! Och nu sitter nikki här brevid mig med sin dumma goda daim glass helt nöjd och skrattar. MEN IMORGON SKA JAG FÅ STUDSMATTA SÅ DET SÅ, NIKKI MED! VI VET HUR MAN ÖVERTALAR VÅRA FÖRÄLDRAR :) Puss

Lördag

Halloo! Hoppas ni har det bra! Idag har jag vaknat 5284968 gånger inatt pga att min lillasyster har varit uppe och skrikit, sen kommer pappa klockan TIO!!! Och lägger henne och hennes gosedjur som är större än hon själv på mig så börjar hon såklart skrika, asså jag får DAMP. Sen skulle hon ta min mobil, så tog jag den ifrån henne, vad gör hon då? - Jo, hon skriker. AAAAAAH. Sen åkte vi till bauhaus för jag skulle tydligen välja färg till mitt rum eftersom att vi ska göra om det, vad gjorde Saga där? Hon skrek. Iallafall, så blev det typ jätte ljus beicha väggar och en lite ljusbrun fondvägg med blommor och typ en fjäril på, fast dem klistrar man på efter. Men nu är jag hos Mamma. Snart får vi gäster. Pusshej!

Lil sis'

Nicole: Hanna har du comviq?
Hanna: Aa...
Nicole: Nej det har du inte?
Hanna: Joho!
Nicole: Haha ofta
Hanna: Men jo.. varför skulle jag annars ha ringt dig?
Nicole: Du tvingade mig att ringa dig, idiot.
Hanna: Ahaaa, HAHAH! Bäääää!


En till bild från DM

.. fast på min tränare Malin när hon tävlar med sitt lag, grym eller grym?

Klockren haha!

En bild på mig och lill Malin från SM 2008 i borås, i hotellrummet typ 5 på morgonen innan tävling. Den beskriver nog oss rätt så bra haha, står och posar framför varsin spegel, nichoe <3 malinhoe :D HAHA!

Bilder från DM


Valborg!

Hejsan :) Igår runt 6 så åkte jag till tvillingarna (tove o frida), förresten tog det EN TIMME för mig att ta mig från töjnan till tegelhagen, men så går det när man har lika hög IQ som jag. Det tar egentligen max 10 minuter haha. Men sen kom jag dit, och alla var typ där utom Ella, så väntade vi på tove&fridas studsmatta. Jaaa sen kom Ella så vi gick ner till brasan (10 meter från deras tomt) så såg vi typ hela årskurs 8 där haha, det roligaste var när några killar hoppade på deras studsmatta så alla vi sprang upp dit (vi var typ 20 styckna haha) det var kul, vi fick bort dem. Sen gick vi runt och vi var så sjukt många så alla tappades bort hela tiden haha. Men men. Vid fyrverkerierna stod jag med Louise, Dalina, Siri, Filip och Sebbe. Haha jag garvade ihjäl åt filip, han stod och skrek som en barnunge! Haha! Men sen sov vi över hos Tove (jag och några av tjejerna) vaknade HALV 8!!!!! Sen hoppade vi studsmatta, haha jag slår vad om att Frida fortfarande sover. Well well, här kommer bilder! PUSS!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA TWINS!

Idag fyller världens bästa Emelie och Olivia 15 år! GRATTIS SÖTUNGAR! :D Ni är bäst! <3

RSS 2.0