Ni kommer aldrig känna den stoltheten..

Som alla vi i Diamonds gör just nu, det går otroligt bra!! :) Även fast mina flickisar är snea och fula haha så kör jag ändå, måste bara få i mig att jag kan. Jag får damp när jag kollar på videon från förra söndagsträningen när det satt värsta bra!! Så jag ska köra på fridaaaaay.
Bild tagen från hannas blogg, jag är bas på jooojjo, toppen till höger!

OCH pernilla håller nog meeed om att vi är grymma:D:D

daaaamn

fan då diamonds, fan att alla ni måste vara så himla bra! att tiden måste gå så himla snabbt mer er för att ni är så himla underbara på alla sätt och vis, fan att tiden går så snabbt med er. man vill ju inte att det ska ta slut! världens bästa lag, no doubt.
träning snart, taggaaaaa

bored

nu ska jag SOVA. jag har fan fått rynkor för att jag sover för lite typ, det är skolans fel, helt och hållet.
okej rynkorna kanske inte syns längre, men dem kommer allt tillbaka på måndag! puss, godnatt.

lägg märke till blåmärket på min arm, älskade toppar och älskade cheerleading:) hahah!


Tove, Annie, Nicole!

Väldigt knäppa, men jag älskar oss ändå!

Lat

Okej nu ska ni få höra hur lat jag är, jag är så lat så jag sätter på wi fi (kopplar till trådlöst internet) på min mobil och lägger in bilderna genom att ladda upp dem på blogg.se och sen spara dem, haha sååå lat kan man vara.

siriiiiii!

träningen gick fett med bra, vi fick vår nya gymnastikuppställning, it's AWESOMEE! Hoppas jag inte kör på hanna o malin bara.. haha lite läskigt men jaja:) siris överraskningsfest var roooolig, och vi åkte hem med annies brorsa :) puss

FREDAG!


Jag dööör

Vi sprang sammanlagt 45 minuter på träningen, sista gången när vi sprang 25 minuter (då fick vi även göra hela hoppsekvensen, ramsan osv, och upphopp och styrka mitt i!!) iallafall så tappade jag andan, det var LÄSKIGT! Usch! Längtar till fredag då är det blackan och inteee fysträning:) haha men det känns ändå bra nu efteråt, diamonds 0910, biffarnas mammor!
kolla lixom mig märta och bianca! hahaha

Tisdaag

Hellou, hände inte så mycket igår så jag bloggade inte. Idag hände det inte heller så mycket men ändå.. hade svenska och idrott, boooring! Men jag lauren och linnea hade iaf kul på ean innan idrotten hahaha. Nej nu ska jag göra något kul, sen måste jag plugga, läsa cepe romeo och juliet, engelska läxa. Så jävla weirda ord i den boken så det inte är sant! Sen ska vi analysera och jämföra oxå, på engelska. Tuuuuuur att vi har till första maj på oss!
Puss!

Fysträning imorgon, bara att tagga.. ! Haha. Fredagar och söndagar är de roligaste träningarna, då är vi ju i bästa blackan!
HAHAHA inte liiiite delade ben.. -.-

YEEEEES

HÄR FÅR NI SE LITE OM MINA SENASTE TRÄNINGAR!
fredags - lärde mig steg flickis
söndag (idag) - lärde mig rondat flickis.
Glad? JAAAAAAAA!

AVATAAAAR

Idag var vi på rudbeck, väryyy funny men jag fick typ rådamp på mange för alla killar är så jävla sega ibland, iaf.. sen frågade en kille som gick på media om vi ville bli fotade (jag tove dalena) såklart gjorde vi det och fick bilderna utskrivna:)

Sen gick vi hem till jacke (jag, mange, jacke, tove, sean). Sen drog vi till kista och såg avatar, som söööög!! (Då var felix med oxå, fast inte sean). Men det var riktigt kul iaf:) Synd bara att vi inte fick bada i jackes jaquzzi för TOVE BANGAR, nobang kör vi ju pååå, m&j, t&n. Bästavänner, fett coolt säger jag bara! SNÄLLA TOVE<3

Dalena, jag och tove idag på rudbeck:)


YAAAY

NU SITTER FLICKISEN, HELL YEAAAAAAAH!! :) nu jääävlar längtar jag tills söndag!!!!

Bilder från de senaste dagarna! :)

Jag mådde lite konstigt imorse men jag gick till skolan ändå, och nu har jag feber! :/ Det suger. Men jag hann iallafall äta en god lunch i skolan, eller i skolan.. i centrum.
Juste mina cheer skor har kommit, dem passar perfekt:D
Pizzerian i lördags med thäää gäng.
Igår när vi tjockade oss i centrum med kakor, godis, tårta, cola osv..
Och vår goda lunch idag! (Jag, tove, annie, mange och filip)
VÄRLDENS bästa vänner! Tove & Annie ♥


Diaaaamonds

Ikväll var det träning och det gick jätte jätte bra! Asså på riktigt:) Och jag klarade en sak själv typ:D

You're not lost, you're here

Heeey! Skolan var fett rolig idag haha, hade träning idag (eller okej, ikväll men det låter fel att säga så). BARRY kom och toppade och var fett grym! Hoppas hoppas hon börjar igen! Iallafall, fan vad jag älskar min byggrupp i andra bygget, asså it's aweesome!! Svåra byggsekvensen känns inte så svår längre, haha.
Imorgon ska vi vara i en idrottshall för emmas mamma kunde fixa det åt oss, det blir fuuun!
Puss

Om ni har en ipod touch..

Börja aldrig spela unblock me! 1. Det är beroendeframkallande. 2. Din ipod är inte längre din utan dina killkompisars.
Iallafall, igår så hade jag träning, vad ska man säga? Det gick Super. Men det är ju ingen nyhet för er haha (a). Ganska mycket kondis men det var kul :) Imorgon kommer jag inte kunna gå, för den värsta träningsvärken kommer efter två dagar, oh crap.
Sämst inlägg, men bloggade bara för Daniella bad mig uppdatera! ;) Puss!

Söndag!

Egentligen hatar jag den här dagen för det är ''dagen - innan - skolan - börjar''. Men det är träning och det gör allt suuuper kul :) Asså jag har aldrig varit med om att en termin har gått såhär snabbt, seriöst nu är det redan tävlingssäsong. Kan ju bero på att jag aldrig har haft så kul i ett lag, och tiden går ju snabbare när man har kul :D
Sååå nu ska jag kolla på tv och snacka med några och tagga till träningen med världens bästa lag :D
Puss!


DIAMONDS ARE FOREVER !

FETT BRAAAAAA TRÄNING IDAG JAG TYP DÖÖÖÖR!!! :) Asså jag är SÅÅÅHÄÄÄR stolt bas till jojjo, andra byggsekvensen, OJOJOOOOJ!!! Längtar tills DM så alla får se (a)! Nej men det gick SUPER idag och jag längtar redan till söndag!:)<3
juste hahaha jag hoppade typ X hopp idag o de va katastrof enligt pernilla:) hahah så nu jävlar måste jag få tillbaks mina hopp som jag hade innan lovet för jag vill inte flytta bak i hoppen, och jag kunde ju för typ två veckor sen så varför hålla på?!-.- puss

update:
nu missuppfattade kanske några :P jag menade att mina toetouch såg ut som X hopp haha, inte att vi skulle hoppa x hopp okej nog om hopp -.-

Nyklippt

Hellooo! Blir ett snabbt inlägg eftersom att My super sweet 16 börjar nu. (Påtal om 16 så blir jag det om 3 månader, typ 2 dagar efter DM haha). Iallafall så har jag klippt mig, uppklippt och snelugg :) Och imorgon börjar träningarna, jag vill inte klippa mina naglaaar :( Och mina jävla cheer skor har inte kommit än! Hata footlocker! Nej nu måste jag gå puss :)
Jääätte gammal bild på mig och sötaste Thing, när vi båda gick i jrb :P

Film

En film på oss från winter games mässan när vi visade upp :P (HAHA frida hade gjort programmet och då var jag sååklaaart spotter -.-)

2010

Heeeey! Skit bra uppdatering var det! Nu är det iallafall nytt år och imorgon så ska jag och några från mitt lag jobba på Winter Games mässan i Älvsjö :) Vi ska typ lära ut cheerleadig haha, så om ni ser massa cheerleaders i rött så är det vi! (Och seniorerna) Haha. Så nu måste jag sova, ska upp halv 10! Puss! :)


RSS 2.0