Dålig uppdatering

Helloo! Sämst uppdatering i know.. men har inte orkat. Har sån sjuk träningsverk haha, helt sinnes. Som jag skrev igår så gick träningen super! Gud så jag längtar tills amerikanarna kommer (Top gun). 23 dagar kvar!:)

Idag gick jag inte till skolan för jag mådde illa. Men på torsdag är jag, Annie och Tove lediga halva dagen eftersom att vi ska på studiebesök (en läxa typ). Ska bli kul för vi ska shoppelishoppa efter :) Imorgon har vi coopertest på idrotten. Längtade tills min käre träningsverk kom, hur ska jag kunna springa i 12 minuter med min träningsverk? Åh! But I love it :) Träningsverk är från och med nu bra. Diamonds 09/10, let's to this! <3

ÄNTLIGEN TRÄNING:D

Idag hade vi första träningen med Diamonds:) Det gick aaaas bra. Haha vi körde på ballonggolv och jag körde rondat flickis med en pass -.- Men det är bra för att vara jag för jag är skit rädd för att kasta mig bakåt.. haha Malin var helt sjuk :D flickisflickisflickisflickisflickisflickissalto haha:) Men nu ska jag äta och prata med Mysan efter:) 23 DAGAR KVAR TILL TOP GUN!!!!! kommer bli bäst:D DIAMONDS 0910!:) bild på ting från loppet idag.


HATA HUS MED TRÄDGÅRD!

OMFG!!!!!!! DÖRREN HAR VARIT ÖPPEN HELA DAGEN TYP FÖR DET ÄR VARMT, OCH SÅ HAR DET KOMMIT IN EN FUCKING MÖRDARSNIGEL OCH JAG SÅG DEN PÅ VÅR DISKMASKIN, DEN KLÄTTRADE UPP. ASSÅ FATTA HUR MYCKET JAG BÖRJADE GRÅTA, ASSÅ OOOOOMG JAG VILL FLYTTA HÄRIFRÅN !!!!!!!!!!!

Pictures

Några bilder från idag på världens bästa vänner. Enjoy!

Annie & jag :)<3

Haha gungaaaa!

Haha :)

Sööööt!:)

FOTOBOOOK

Jag vill ha en sån här bok. Du väljer själv vilka bilder och texter du vill ha i boken, och sen laddar du ner ett program som är jätte lätt och börjar fixa. Man kan ju lägga in bilder från en semester, eller en bok om sitt liv typ, eller så kan man ju ha massa bilder på kompisar. Eller varför inte massa bilder med kompisar som är bra minnen? Jag tycker det verkar superkul iallafall :) Tror nog jag ska ta bilder med vänner och osv. Lite blandat. Vill ni oxå ha en? Ja, börja med att gå in här!

Bild från fujifilms hemsida:)

IT'S FRIDAAAAAAAY

 

Sorry

Förlåt för dålig uppdatering, men har faktiskt pluggat haha:) Är klar med allt nu typ, yay! Hade engelska och NO idag.. var väll okej. Imorgon är det cepe so och svenska. Men det är FREDAG så jag överlever nog! :) På lördag blir det släktmiddag typ och på söndag är det tjejmilen kl 9!!!! (asså några lag från dynamites ska jobba) och sen är det första träningen med diamonds efter :) yaaay!

förresten, vem är du som kommenterade anonymt om att ditt lag skulle ha amerikanare?:)
Pusshej!

Tralalala

Hejhej! Idag har jag faktiskt jobbat ganska bra i skolan, tycker jag iallafall :P Asså jag brukade inte vara så aktiv på slöjden förut haha, men nu är det sista året och då jobbar jag på as bra:) Sen på EAn så fick jag vara med tove och annie för rafael var min lärare då, och han är snäll. Då hände det lite grejer, men jag hade typ inget att jobba med så det var kul. Nu har jag skrivit klart en uppsats, eller aa typ lite kvar men det grejjar jag imorgon. Shit vad skönt, förra året var jag tvungen att vara klar med allt som skulle vara inlämnat på fredagar på ondagar. Eftersom att jag hade träning på tosdagar, men nu har jag en extra dag på mig:) Yaay. Enligt mig så har vi fått bästa tränings tiderna och dagarna, blir lixom inte jobbigt med skolan och cheeren, perfa! Nu ska jag fortsätta prata med Erika och magnus :) puss

Mobilbloggar

Hej allihopa! Sitter just nu i skolan.. Sjukt tråkigt. Har estet, blä. Aja, nu måste jag gå.. pusshej :p

Det är inte hemligt..

För jag har sett andra som har skrivit det i sina bloggar :) Och nu precis så sa jojjo att det inte är hemligt, haha. Om en månad, då kommer amerikanarna till sverige, våra koreografer! Från TOP GUN!! Kommer ni ihåg när jag la upp en video förrut på ett sjukt grymt lag från USA?! Det är iallafall top gun. Asså de är typ världens bästa lag. Asså fatta, dem åker från USA till sverige för att göra vårat program, aah jag dör snart av glädje! :D DIAMONDS 2009/2010!!!!<3

Tisdaaag

Det gick jätteeee bra igår på Diamonds mötet :) Fyfan vad jag längtar, EN MÅNAD!!! Vet inte om det är hemligt så jag skriver det inte än, men ni får veta om typ 3 veckor tror jag:) Fyfan vad kul det ska bli! Juste vi ska beställa träningskläder och nya skooor, wiie! Och massa annat som jag inte orkar skriva här :P DIAMONDS 09/10!

Idag i skolan var det sådär, idrotten av rena plågan för vi sprang i solen men jag sprang hela vägen iallafall. Nästa vecka ska vi ha springtest, wiie! Vi ska springa så långt som möjligt på 12 minuter, läängtar! :D Hahaha. Äntligen något kul på idrotten. Vårt nya skolsystem SUCKS! Jag hoppas dem ändrar det för jag har inte en endaste lektion med Annie och Tove eller resten av tjejerna :( Bara Linnea. Ååh jag måste byta grupp!! Fast det är typ omöjligt men whatever, jag SKA få som jag vill! På sönag är det träning, yaaay:D PUSS!


Diamonds 0910

Helluuu! Är hemma från skolan nu, åh herregud vad jag har skrattat! Jag och Linnea har hamnat i sämsta gruppen alla är typ emo där hahaha asså guud det är så komiskt. Att just vi två hamnade där oxå. Men fatta, ALLA lektioner med den gruppen?! Kommer inte träffa Tove och Annie nånting alls ju, mina favvosar:( Men jag ska försöka byta grupp. Ska be mamma maila rektorn höhö. Asså man har typ två klasser i min skola nu?! CEPE. Nu ska jag äta nåt och ikväll blir det möte med Diamonds :D:D Nuuuuu börjar det! Dynamite Diamonds, Junior Elite! Puss på er
Trion in action, haha

SAAARAA

Gissa vem som loggade in på msn nyss :D SARA!!! Har inte träffat henne på hela sommarlovet men imorgon kommer hon på Diamonds grejen :D WIIE

Hemma från bion

I love you cepebarn!

Piggelin

Hejsan:) Sitter och äter världens godaste glass, piggelin! Ikväll blir det bio med tjejerna runt halv 10. Elin, Louise, Ebba, Tove och Jag. Kanske flera oxå, jag vet inte :) Tog nyss alvedon, har sjuuukt ont i huvudet så jag dör snart. Intresseklubben antecknar? Puss!

Mitt rum

Här har ni två bilder på väggen/väggarna i mitt rum hos pappa. Fint va? :) Tror jag ska klippa mig imorgon oxå, fast inte så mycket :) Pusshej!

Sky blue

Ska snart åka till pappa. Guud så jag saknar min pluppis Saga! Mitt rum är fixat nu. Både tak, golv och väggar. Haha allt är nytt. Och fondväggen är såklart i min favvofärg, himmelblå! Och sen lite sånna där klumelur blommor som man klistrar på väggen, det ska jag ha på fondväggen. Det är det ända som är kvar, ska fixa det när jag kommer dit :) Resten av väggarna är typ creme vita :) Jag kanske lägger in bilder sen men nu ska jag prata klart med Erika och sen dra iväg. Puss! ♥

Fight to the finish

Nu har jag kollat på nya Bring it on filmen :) Fight to the finish. Den var inte så jätte bra haha. Men en tjej som var från Cheercamp 08 förra sommaren som jag var på var med i filmen. Haha ganska cooolish. Men vi lärde oss en dans på campet som dem sa skulle vara med, fast jag såg den inte iallafall? :P Aja, pusshej!

Nästa vecka

Måndag: Skola, sen Diamonds möte typ haha
Tisdag: Skola
Onsdag: Skola , sen träning ?
Torsdag: Skola
Fredag: Skola, sen träning ?
Lördag: LEDIG!
Söndag: träning ?


Schooool

Hade sjukt kul i skolan idag haha guuud vad vi garvade! Hände massa roliga saker, orkar inte skriva allt igen för jag har redan skrivit i andra bloggen :) Just nu så tråkar jag liteee men Peikko skrämmer mig på msn, haha :( Imorgon är det JÄVLA IDROTTSDAG!!:S Pusshej!


HAHA skrattattack!

Skolan var sjukt kul (som vanligt höll jag på säga) haha. Iallafall, sista minuterna så satt klassen och snackade med Anders (vår lärare) om lite olika grejer. Och då snackade vi om lärare som favoriserar elever. Aa och jag hatar min hemkunskaps lärare för hon gav mig VG och en annan elev MVG fast än den eleven inte hade gjort provet och missat 3 lektioner och var på samma nivå eller vad man säger som mig. Haha då började nån kille från 8an snacka? Haha herregud, han har inte ens haft hemkunskap! Såklart så började alla 9or garva åt honom och gick mot honom :) HAHA och Alexandra började snacka åt mig.

Alexandra: Ja, men det är inte det Nicole menar.
Magnus: Nej precis!
Ebba *viskar*: Haha Nicole har du fått advokater?
Alexandra: Nicole, vad tycker du om det här? Det är ju såhär du menar ellerhur?

HAHAHAHA asså fyfan vad alla började garva asså det blir tråkigt när man skriver det i bloggen men fyfaan, Jag Magnus och Sebbe började typ gråta av skratt hahaha. Sen var det massa andra roliga saker, som en video på Stina, shit vad vi garvade hahha, sen fick Simon payback. Har videorna i mobilen hahaha. Pusshej!


Att gå i 9an är inte så hemskt

Haha det var så sjukt kul i skolan idag. Vet inte hur mycket jag och Magnus skrattade, men jag fick sjukt ont i magen iallafall. Vi kollade på film i stort sett hela dagen. Och på matkön sa dem att alla 9or fick gå före, haha yay. Juste, nattah hade vart på nån studio och blivit fotad sen fick man välja nån kompis att rekomendera som får bli stylad och fotat gratis, och då valde hon mig, (kanske har skrivit det här förut?) Men iallafall så får jag ta med mig 4 kompisar. Tove & Frida är dem första jag tänkte på haha. Men jag får typ inte för mamma, ååh. Men vi får se.. Pusshej!

Hanna, Julia & Jojjo

Haha det var skit kul på lazerdome fast vi var jätte rädda när vi skulle in för det var helt mörkt och det var bara vi 4. Och juste haha jag och Julia var i lag första gången sen kom det värsta mörka läskiga rösten skit högt och ba ''FIVE, FOUR, THREE, TWO, ONE.. PLAAAAY) haha jag höll på dö, jag hoppade typ upp i luften och skrek rakt in i Julias ansikte hahaha trodde vi skulle dö eller nåt. Men det gick bra, jag överlevde haha. Första gången vann jag och Julia :D Sen andra gången så vann jag och Hanna haha, vi sprang runt och jagade julia och jojjo som galningar hahah. Pusshej!

Lazerdome

Nu är jag hemma från skolan. Började 9 och slutade 20 över, haha. Ska till tandläkaren snart och sen blir det lazerdome med några från Diamonds :P Kram


Nu är sommarlovet över

Japp, imorgon börjar cepe skolan. I hate it! Jag vill ha sommarlov, jag vill inte börja 9an. Jag vill inte det! Iallafall, idag fick jag en as fin klänning och massa godis och grejer från USA :) Ikväll måste jag platta håret och sånt för jag kommer nog gå i sömnen imorgon så jag hinner inte göra det då. Hur fan ska jag orka gå upp imorgon?! Juste, jag har tandläkartid. Hej 345 hål! Så mycket godis som jag har käkat under lovet.. Haha. Asså jag undrar när träningarna börjar! Alla Dynamites lag har typ börjat träna utom vi, haha. Och jag tror blackan öppnar på fredag, för de flesta skolorna öppnar ju den här veckan.

Whatever, nu ska jag käka. Puss!

Taget från Julias blogg

''Sitter just nu och snacka med nicole på msn om
hur Diamonds 09/10 kommer bli
. Jag vet inte hur det känns än. Jag
har ju inte precis träffat alla nya. Dom flesta går ju kvar.  Man känner ju alltid
lite ångest i början när man inte vet vad det kommer bli av laget.
Men sen slutar det alltid med att man älskar dem.''

Haha sista meningen, gulligt va? :) För er som inte fattar så gick jag i samma lag som henne 0708, sen började hon i Diamonds 0809 och nu ska vi gå i samma lag igen, 0910. Ååh jag längtar tills träningarna börjar! Diamonds, ett av sveriges bästa junior lag!! Puss & Godnatt!

Idag är ingen vanlig dag

IDAG ÄR DET LOUICE FÖDELSEDAG!!!! <3

Bilder

Tagna med Bellas kamera! Bilderna på när jag och Rosanna basar på Helling kommer imorgon :)

Okej, vi börjar med en bild på Bella, haha och hon hade inte ens stretchat!

Skoja lite granna.. :)

Haha gissa vem som står där uppe? :) Rosanna var bak, sen försvann hon bara! Gissa om jag fick panik.. (a)

Jag & Jessica

Jag & Jessica igen.

Jenny sötnos! Kör samma pose som i headern ;) Haha!

Sötaste Bella!

Haha ''Bella, titta jag fotaaar nu!''

Jag och Jessica

Haha så toppade jag.. Inomhus! Jessicas ide..

Och igen.. fina miner alla har:D

Jessica, Jenny & Jag.


Jaaa!

Ååh vad jag är peppad inför Diamonds 09/10!! Vi tränar 3 gånger i veckan, bästa dagarna! Onsdag, fredag och söndag! Och på fredag och söndag tränar vi i BÄSTA hallen!! Åååh jag är så glad!! :) Det blir ju alltså en gång i veckan bara på vardagar. För fredag räknas ju inte! Shit vad glad jag är, dem där 3 km kan gå och dö för jag ska fanimej springa dem, det är det sååå värt! :D

2 days left

Sen börjar skolan & Diamonds.

Bilder kommer snart

Det blev bara Jessica, Jenny, Bella & Jag. Men det var kul :) Och Bella har ju systemkamera så det blev massa ''fina'' bilder haha. Juste, Rosanna och Helling var med oss ett tag oxå. Så vi byggde med dem. Det var kul :) Bilderna kommer när Bella loggar in på msn osv, pusshej!

Haha duktigt!

Igår la jag mig faktiskt lite efter 12 (fast det tog ett tag att somna oxå, hade duschat så jag sov med blött hår haha) Men iallafall, myyycket tidigare än vad jag brukar. Och så gick jag upp 10 i 10!!!!!! Av mig själv!!! Okej kanske inte, pappa ringde. Men whatever, jag gick upp ändå :D Wiie. Men helvetet börjar ju på måndag så jag måste kunna gå upp typ 7. Skjut mig tack! Nu ska jag fixa mig och sen åka och hämta Jessica och Jenny. (De två tjejerna i headern, Jenny är hon där uppe och Jessica står nere i mitten) Vi ser inte normala ut.. Haha intresseklubben antecknar? Ciao!

Ny mobil mohaha

Haha det var lite kul, för mamma hade ingen aning om att jag ville ha en ny mobil. Och eftersom att min bindningstid på abonemanget inte är slut så trodde jag inte jag skulle få en, men jag fick en ändå:) En sony ericsson W995, den där med 8 megapixlar och 8 gig hihi. Tog en röd :) I löööv it! Sen köpte jag en jätteeee fin tröja oxå, den satt verkligen as bra! (Otroligtvis) Juuuste ja! Jag smsar gratis till alla nät, wieho! Mamma betalade extra för nån sms grej så nu smsar jag gratis haha! Pusshej!


Ett litet tips:)

Köp aldrig den här mobilen. Jag hatar den! Den var bra i början men nu är den helt cepe. Ljudet funkar inte? När man lägger in bilder på datan och sen drar ut USB sladden från mobilen så står det ''Sätt in SIM'' Den är sjukt seg. Kameran är bra, men videokameran sucks. Knapparna dödar ens fingrar! Så jag kanske får en ny idag :) Roooosa! Men vi får se, om jag hittar någon. Pusshej!

Hanna Karlson, ifall du läser det här & inte har något att göra på fredag. SMSA MIG!

GOOD NEWS!

YEEEEEES!! Det är samma klass fortfarande :D:D Fast nu heter vi inte S2 längre, utan S7 (seniorgrupp 7) men vi har Anders som lärare, YAAAAAY!!! :D:D:D


Andra bloggen

Uppdaterar mest i andra bloggen nu på sommaren :) Om ni har glömt lösenordet är det bara att fråga, puss

Onödig information?

Det blir inget på onsdag, men jag är inte förvånad:) Men imorgon ska jag träffa världens bästa Hanna och så ska vi ut och springa och köra styrka (sommarschemat) Puss på er.

Världens bästa Louice!

.. Bara så ni vet liksom:)

Oj, dålig uppdatering..

Halloo! Har inte uppdaterat idag, för jag har inte orkat haha. Idag har jag iallafall pratat med världens bästa Jessi hela dagen. Har kommit fram till att det blir Stockholm för Jenny och Jessicas del på onsdag. Det blir nog Jessica, Jag, Jenny, Jojjo, Malin K och Bella, funny:)

Idag hade vi gäster, booooring! Men det var god mat iallafall haha, lövbiff med potatisgratäng, yummie!:)
Har även pratat med storasyster (Malin) idag. Ååh, det var värsta längesen ju. Hur ska jag klara mig i Diamonds utan Malin och Louice?! Men jag och Malin A ska hälsa på flera gånger (om vi får såklart). För jag klarar mig inte utan världens bästaste storasystrar!
Guuud så kul det ska bli på onsdag, jag saknar Jessica jätte mycket:) Har ju inte träffat människan sen EM! Och det var i början av Juli. Nejnej, inte okej! Måste träffa min chicken nu, haha lång historia.

Nu ska jag fortsätta prata med Hanna Karlson som är lite cepe i huvudet just nu, haha! Men jag tycker om henne ändå:)
Pusshej!


St. Trinians

Hellu, kollade nyss på St. Trinians, påminde lite om Wild Child, Drippy var dessutom med i den här filmen med haha. Men den var bra iallafall :) Handlade ju inte om samma sak.. Pusshej!

Diamonds

Wiie, i det här laget ska jag börja om några veckor :) Asså jag kan inte fatta det haha, kolla videon.. det är från SM. Grymma eller vad?! Dem tog DM Guld, SM Silver & EM 5eplats :) Jag längtaaaar tills träningarna börjar :D


Malins dag idag :)

Idag fyller världens bästaste Malin Berg år! (Tror inte hon läser den här bloggen, men ändå haha) hoppas hon får världens bästa födelsedag, älskade storasyster!

Bilden är tagen 2007. Men jag älskar henne lika mycket ändå!

I ♥ Summer

Hejsan! Idag vaknade jag runt klockan 6 av att Saga vaknade (jag sov i hennes rum för jag kan inte sova i mitt rum för vi renoverar det). Kollade mobilen och svarade på några sms och somnade om. Sen vaknade jag vid klockan 9 av att Saga stod över mig och skrek Nicole. Sen var det dax att gå upp ändå eftersom att pappa, marie och Saga skulle till värmland. No way att jag åker, vad ska man göra där lixom. Nu är jag hemma här hos mamma. Men hon är i Poland just nu med jobbet, kommer hem runt klockan 10 på kvällen.. Då ska jag få massa choklad, hihi (: Äsch jag orkar inte skriva mer, ni får bilder istället, från de senaste dagarna. Puss!


Hjärta


Sol & bad

Helluuu! Idag så vaknade jag hos My och drog hem skit tidigt (runt 10) för Jenny skulle hem till uppsala osv. Sen pratade jag med My och Jojjo och då bestämde vi att vi skulle bada i Jojjos pool idag, igen. Haha det var skit kul :) Så fort My pratade så skvätte jag och Jojjo vatten i hennes ansikte och vi skrattade så vi fick magknip för hon gör en rolig grimas då (a) Så vi tre roade oss med det haha. Vi byggde massa i poolen osv. Väldigt kul :) Sen solade vi och åt vattenmelon och piggelin! Sen satt vi och snackade ett tag och nu är jag hemma och passar världens sötaste bebis, min lillasyster. Nu ska jag se vad min pluppis håller på med (: Bilder får ni imorgon på allt! Puss

Jag lever ;)

Hellu! Nu är jag med Jenny och My. Idag har vi varit hos Jojjo och badat i hennes pool hela dagen typ, det var skit kul :) Vi byggde med jojjo. Asså jag var bakperson och det stod, på en libb dessutom :D (Extension) Haha värsta stolt :) Jojjo var as grym i tossarna!! Men aa nog om det, bilder kommer typ på fredag.
Jag, Jenny och My var ute och byggde för ett tag sen (skojbyggde) och jag stod i libb haha, och vi hade ingen bakperson eller framperson :D Haha fan vad vi skrattade varje gång i ramlade. Nu ska vi göra grispyramid ;) Haha. Puss

4 Augusti!!!

Hellu! Imorgon (eller aah, idag då) så kommer Jenny till sthlm! Fyfan vad kul vi kommer ha! 3 dagar med världens roligaste person haha. Enough about that.. IDAG FYLLER MIN ÄLSKADE CORNEY ÅR!!! Grattis sötaste! ♥

Home

Hellu! Kom precis hem. Vi sprang rundan (fast jag och my stannade typ efter halva, baaad!!!) Aa men det var sista gången jag stannade iallafall. Never ever again. Sen byggde vi med Jojjo, haha det var kul :) Sen körde vi lite partner stunt, Jojjo och Nemo är fett grymma ju! Cradlade och allt bara dem 2 ;) Aa sen körde vi lite hopp och skojbygg.. Det var kul, massa skratt. Puss

Springaaaa

Runt klockan 5 kommer jag dö. För då ska Nemo, jag och Jojjo köra träningschemat. Och kanske My oxå. Men imorgon kommer Jenny!! Shit vad jag längtar :) Jag är skithungrig, har inte ätit något idag. Ska göra det nu :) Puss


NICOLE


Forever

Hej! Nu har jag gjort om lite i mitt rum, jag får damp på det! Jag vill ta bort väggen nu. Men det blir inte förnst i vår.. bajs. Jag måste klippa mig snart oxå, fast denna gång ser jag faktiskt fram emot det. Jag hatar mitt hår för tillfället, det är för långt! Seriöst jag orkar inte med det. Pratade med Jenny nyss oxå på msn, wiie på tisdag! Pusshej.

Crazy coaches, SM 09 (: Haha jag älskar Josefins ställning,
- ''Haha, som om det där skulle vara svårt?''


Alohaaaa

Helluuuu readers! Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Men imorgon ska jag möta upp Nemo och köra träningsschemat runt klockan 5. Sen på tisdag så fyller Corney år!! Och dessutom så kommer bästaste Jenny Wiborgh till stockholm och stannar ända tills torsdag med oss (: Egentligen var det planerat att exdemonds skulle på grönan.. Men Jessica är fortfarande försvunnen (I Oslo or spain) så det blir shopping osv utan Jessi istället. Funkar det oxå! Men saknar henne ändå. Ja, så nu vet ni vad som kommer hända de närmsta dagarna! Nu ska jag kolla på Fired Up, handlar om 2 killar som ska på ett cheercamp med 300 tjejer haha. Puss

Nemo & Nikkan, nu köööööör vi!

010809

Hellu! Jag har inget att göra så jag kan väl berätta om vad vi gjorde (dock inte pinsamheterna haha). Men jag vaknade ganska sent.. för att vara jag iallafall. Sen åkte jag till Tove och Frida runt halv 3. Sen åkte vi till stan med Zandra och Veronica, gick till donken och garvade en hel del. Sen ville Tove&Frida se pridefestivalen men dem vägrade inse att den var slut haha. Så vi gick till kungsträdgården fast det var ingen parad där inte, och så hade vi glömt att tunnelbanan var avstängd där så vi tog buss tillbaka till centralen och sen missade vi tåget (Tack vare söta envisa Frida, haha) och nästa tåg gick efter en halvtimme, Isn't life great?! Asså vi åker pendeltåg. Aa sen åkte vi hem och jag gjorde bort mig något rejält på tåget, haha.

Förresten så kommer det typ bli 3 ''nivåer'' tills DM som man kan tävla i nästa år (i Mars) så det blir B, A och Elit. Då ska Diamonds där jag ska börja bli Elit :) Fast det är bara vad jag har hört av många cheerisar.. och Devils blir ju säkert A då :) Puss

Jag tänker inte skriva något om stan

För jag gjorde bara bort mig hahahaha. Men en hel del tårar av skratt blev det. Jag gråter mest nu för tiden när jag skrattar hahaha. Men det var iallafall Jag, Tove, Frida, Zandra och Veronica. Haha 2 tvillingpar och jag :)

Thääää twins

Hallo! Ska snart fixa i ordning mig och åka till tvillingarna. Tror vi ska åka till stan. Förresten så vaknade jag nyss, skäääms. Jaja nu vet ni varför jag inte kommer blogga så mycket under dagen. Puss!

RSS 2.0