DIAMONDS ARE FOREVER.

1. D5 FICK VM SILVER!!!!!!!!!!! FATTA HUR STOLT JAG ÄR ÖVER ATT GÅ I DYNAMITES, SVERIGES STOLTHET!

2. VI HAR FÅTT VÅRAN LÅT, REPEAT PÅ DEN ALLTSÅÅÅÅÅÅÅ, I LOVE IT!! :D


DYNAMITE D5!

DEM LIGGER 2A I VÄRLDSMÄSTERSKAPEN MED 2 POÄNGS SKILLNAD MELLAN DEM FÖRSTA! :D DEM SATTE ALTING OXÅ, JAG DÖÖR, fatta hur stolta alla vi i Dynamites är nu, plus att dem kommer tävla imorgon oxå så det är inte klart vilka som har vunnit:) världens bästa cheerleading förening, no doubt!


Lördag!

Är helt seeeg och måste städa mitt rum, usch. Men iallafall, jag vill ha onsdag nu för våran musik har kommit (den som top gun har gjort:D) fast den har Lina fått och hon är ju i Tyskland med D5 som tävlar VM! (Juuste, lycka till världens bästa!). Onsdag, onsdag, onsdag!!!!

Fredag!

Hellu, vääldigt konstig dag idag men whatever. Jag och Nemo var lite sena till träningen pga tågen, så när vi går av tåget och är påväg till hallen så ser vi att en tjej kommer upp ur buskarna, vi ba okej. Sen går hon samma väg till oss till hallen (Då fattar vi att hon är en utav våra miniortjejer) så hör vi att hon gråter, nån jävla idiot hade kastat in henne i buskarna och typ snott hennes mobil, asså jävla cepe människa jag får damp! Så jag och Nemo stod med henne tills hennes tränare kom och tog hand om henne, men ÅÅH jävla handikappade människor som inte har nån hjärna!

Iallafall, nu ska jag vara glad för det är fredag!

Unwritten

Hellouu, sitter och pluggar matte förfullt;) Haha. Iallafall, jag har hittat en as söt klänning till balen som jag vill ha, den är perfaa! Igår hade jag inga lektioner, idag hade jag inga lektioner, och imorgon har jag en lektion. Haha, we love it huh? Massa balplanering idag iallafall.. fotografer, salen vi är i är ett slott vid vattnet och mat för flera hundra lappar, det kommer nog bli great ändå!

TOVE SÖDERSTRÖM, KAN DU RINGA MIG SÅFORT DU LÄSER DET HÄR?!?!!

Diamonds are a girls bestfriend

Är SÅÅHÄÄÄÄR peppad till träningen ikväll, vi ska försvåra programmet typ, yeeeeah we're awesome! Känns som att det inte alls var så länge sen Top gun var här och gjorde vårat program (våra amerikanska koreografer). Men det var ju fan i september, känns iallafall kul att försvåra. Och vi fick mail från Pillan (coachiee) att vårat program börjat se riktigt bra ut, sånt där peppar en till träningen, OCH DET REGNAR! Hallelujha moment, vi springer inne. Känner på mig att den här träningen kommer bli bäst:)

Oh btw, vi lyckades klaga så mycket på hemskunskapsläxan så dem flyttade fram den en vecka, är vi bäst eller är vi bäst? Asså jag lovar, när jag har sparat mina 9 tusen till en ny laptop kommer jag banga i sista minut och gå och shoppa kläder för allt, det hade varit typiskt mig haha. Nu - träning med världens bästa! Puss!


Hemkunskaps teori.

Okej, jag fattar ingenting. Folk ska typ ringa till skolverket för det är så jävla störd läxa, man ska läsa 173 sidor på typ 4 dagar, fördjupa sig i typ 6 kapitel och allt kommer bli runt kanske 16 sidor, driver dem med oss?

Iallafall, nu måste jag börja plugga igen.. ikväll är det träning, yay! Puss ♥

Cosmonova

Hellu! Imorgon får jag typ sovmorgon i 35 minuter om jag åker till cosmonova med skolan, annars får jag vara i skolan och ha EA hela dagen, vill till cosmonova men måste göra hemkunskapsinlämningen med mange, bajs oxå.
Juste, jag ska ta navelpiercing i sommar, om jag vågar dååå haha, men det ska nog gå finfint... anledningen till att jag inte tar den nu är för att jag går på Cheerleading och vi får inte ha piercingar på träning, och man måste ju ha i piercingen i typ några månader innan man får ta ut den, it sucks! Godnatt!

Welcome to my life

Fett random, imorgon har vi frivillig utflyktsdag typ. Man får välja mellan att sitta i skolan och ha EA hela dagen eller att åka till cosmonova, say what? Iallafall, tror jag ska stanna i skolan. Och nu har jag photoshop på min data, men jag fattar ingenting? Seriöst, allt blir bara cepe. Har seriöst inte gjort nånting idag, men imorgon blir det skola&träning, det är nånting iallafall. Nu ska jag duscheliduschaaa! Puss.
Jääätte gammal bild på mig och Thing, men den funkar ändå.


Plugg, plugg & plugg.

Okej, jag trodde allt var över när svenskan och engelskan var inlämnade. Men nu är det hemkunskaps teori om man vill ha MVG i betyg. Och sen är det matteprov vecka 50, och vi har 5 dagar på oss att göra hemkunskapsinlämningen? Är dem sjuka i huvudet, vi brukar få typ 2 veckor minst på sånt? Plus att jag har varit sjuk 2 dagar, fett orättvist. Och jag tränar ju på onsdagar.. Aja, bara för det så ska jag göra bästa inlämningen så lärarna kan gå och ta sig:) Har halva onsdag och torsdag på mig att göra den, men jag ska fixa det bäst ändå! Inte för att jag vill, utan för att äga våra cepe lärare. Pussä!

The future soon becomes past

Hejhej! Sitter och pratar med Sofia nu och den ungen är ju heeelt sjuk i huvudet på riktigt haha! Har fortfarande ont i magen så jag stannar hemma imorgon oxå, plus att jag har idrott. Aja på onsdag mår jag nog bra! Den 5e deceber är det juluppvisning, lääängtar! Och jag kom just på att Saga (min lillasyster) fyller 2 år snart! Okej, känns konstigt att säga detta men det är fan DM om 4 månader.. vilket går vääldigt snabbt. Aja det är runt 72 träningar dit, haha. Pussä!


Ny & fin design!

Som vanligt har Erika gjort en jätte fin och perfekt design till mig :) Jag älskar den, verkligen moi!

Tack så jätte mycket Erikaaa :)♥

Ny design snart

Erika ska snart börja med min nya design, kommer bli roligare att blogga då:) Iallafall, träningen gick sådär trodde jag, men sen kom jag hem och Hanna skickade video på programmet, ååh vad bra det gick!:D Finns mycket jag vill skriva, men det är hemligt, och ni får se allt på DM:) Pussä!

Dålig uppdatering.

I fredags efter träningen så åkte jag hem till My och var där med Malin, sen åkte vi till mys träning dagen efter, jag och Malin fick coacha lite åt några utav våra miniorer ett tag med helling haha. Sen åkte jag hem och så kom Tove och så åkte vi till gymnasiemässan, mötte typ alla där. Sen åkte vi hem till Filip och skulle ha filmkväll, och sen kom alla och det var fett kul :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, men träning kl 6-9 iaf.
Puss

Diamondssssssssssss

Träningen gick fett bra:) Vi körde program och blev filmade, och Mia (Dragons tränare) ba ''DU har blivit asgrym'' och jag fattade inte att hon menade mig men då blev jag värsta stolt för alla klappade :D Haha värsta glad xD

Aa men nu är jag hos My med Malin och mys tangentbord är fett segt så jag kan inte skriva mer typ, men imorgon blir en ganska fullpackad dag:) Puss


Rubrik?

Juste, glömde skriva att jag ska vara med My och Malin A på lördag, sen ska vi kolla på Mys träning och vet inte riktigt vad som händer, kanske filmkväll hos Tove :) Det blir ruuuligt. Puss&Godnatt! 


Saker och ting förändras

DEFINITIVT! Engelska är INTE mitt favoritämne längre, seriöst! Jag har suttit och skrivit ca 4 jävla A4 sidor där jag har analyserat dikter som tagit nobelpris, allt stod i metaforer, say what?! Snacka om att jag är stolt över mig själv nu, nej men min skola ligger waaay mycket längre fram i Matte och Engelska än andra skolor, det är faktiskt sant, alla i vår skola är grymma på det. Något posetivt med cepe vittra iallafall, jag ska inte klaga..

INTE ALLA SOM HAR EA HELA DAGEN IMORGON PÅ EN FREDAG! (Ea = eget arbete, inga lektioner, wohoo!) och sedan blir det träning med mina favoriter i helaaaa världen, måste komma ihåg att vi ska vara svartklädda, sofias pappa ska typ filma för han är duktig på sånt, asså han har värsta kameran x) men iallafall så vi får se hur vi utvecklas genom året, eller pernilla sa nåt sånt. Fett coolt bräää:)

PUSS

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG!

IDAG ÄR TISDAG - DESPERATE HOUSEWIVEEEEEES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Halsont

Länge sen jag uppdaterade men wtd, tråkig blogg helt enkelt. Idag var jag i skolan, inte smart, dör snart av halsont. Imorgon stannar jag hemma, ska dock på träningen, fast inte träna. Så nu vet ni hela mitt liv typ, hejdå.

Yaaaaay

Nu är min dag räddad:) Jojjo och My kommer hit och sover över för jag har fett tråkigt.
En till bild på laget, om ni inte orkar se cheer bilder behöver ni inte läsa min blogg ;) Puss.

Tråkigt

Asså jag har typ aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv på en helg, finns inget att göra. Men aja nästa helg blir riktigt rolig. Iallafall, nu ska jag gå och försöka pigga upp Sagis som står och gallskriker. Pussä!

Några från laget när vi var i Uppsala.


Fredag den 13e

Träningen gick bra för mitt lag, alla gjorde värsta bra gymnastik och allt. Men för mig gick den inte så bra, men det ända bra var jag och Hanna när vi basade på Jessica, det gick fett bra. Och hon var duktig (en ny i mitt lag).

Och så var ju Louice på min träning, det var kul iallafall, min förra bästaste tränare som jag saknar jätte mycket!<3


Jet pack

Hellu! Nu sitter jag hos pappa framför datan och Saga brevid mig vid andra datan :) Datanörd redan från början, haha hon sitter och kollar på youtube klipp. Snart har jag träning, och LOUICE ska komma och kolla :D (Min förra tränare!!)

Men asså nu måste jag åka och möta Louice med min jetpack, vi ska mötas vid halva vägen, asså hon kommer med en kvast, vad annars?
Juste vi ska ha våran bal i ett slott med fotografer, okej lite weird men WTD, works for me! :)

NU - DIAMONDS!

We're the SHIT!

Bästa laget, AND I LOVE IT! Diamonds Junior Elit. I år är det fan VÅRAT år!

Onsdag

Hellu! Nu ska jag iväg på träning men jag har typ feber så jag får bara titta :( Hade lite feber i morse och nu går den upp och ner, fast fan det kommer bara bli värre för jag tog svinis sprutan idag dessutom, jag MÅSTE få träna på fredag! Haha jag är ju dörädd för sprutor så jag frågade my och emelie som redan har tagit den hur det var, MY sa såklart att frida fick stå och sjunga bamse för henne och my kollade inte ens på sprutan för den var såå läskig och det gjorde så ont och hon kände hur vätskan i sprutan rann in i henne och det gjorde jäätte ont.
Emelie sa att den inte var så stor, att det inte gjorde ont och att det inte var farligt. CATHING, we have a dramaqueen. My Ekberg.

Idag kommer nya människor till våran träning och ska provträna typ:) OMG jag kommer ihåg mina try outer jag typ darrade för jag var så nervös, och sen blev jag typ överglad när jag gick vidare till andra try outen sen ringde malin mig och sa att jag hade kommit in i Diamonds, och jag blev superglad sen började jag gråta för jag ville inte lämna malin o lulu haha. Men jag ska träffa dem nästa lördag:) för jag och lillmalin ska till devils träning, oh yääääs. Men nu till min egen träning with thä shiny diamonds :) Pussä!

Diamonds fire burning on the dancefloor.

Rubriken, haha jag säger bara: Nemo.

Idag så hände det inte så mycket i skolan, men IMORGON så är det onsdag och då är det musik och hell yeaaaah våran bästa låt ska repas haha (Jag, Linnea, Torkel, Lauren och Thom).
Ikväll är det desperate. Jag längtar. Men mest av allt längtar jag nog till träningen imorgon.

Ni vet vad jag tycker om mitt lag haha, så behövs inte skrivas mer.
Pussä!

Hur söt får man bli!

Här har vi världens sötaste och duktigaste Jojjo på träningen igår! :)<3

Kort om dagen

Först skola, sen stinsen med Tove och äta tjockis mat, sen möta Mange, sen vara hemmos mig med Mange och Tove, sen gick dem och nu sitter jag här och kollar på videor från igår på träningen, bäst.
Nu längtar jag sönder till onsdag för jag vill träna med de bästa av de bästa. Förresten har våra seniorer fått sin musik (så våran kommer alltså om 1 till 3 veckor:D) och deras musik är fan den bästa jag hört!!

Hoppas våran är lika bra:) Puss!


Peppaaa!

As taggad till träningen idag! :) Läste på Julias blogg att de nya kommer idag oxå. Iallafall så vill jag att min min älskade världens bästa huvudbas Hanna blir frisk snart för då kan vi basa tillsammans igen och jag vill köra pyrren! Stabilare bygg har jag nog aldrig varit med om haha.

Och så vill jag lära mig rondat flickis nu :) Haha förra träningen gick ganska bra, hade aldrig kört rondatflickis direkt, så körde jag med 2 pass några gånger, sen sa Pernilla att bara hon skulle passa, så jag körde med en och nu jävlar ska jag köra utan! :) Haha, hoppas jag iallafall! Och jag vill köra andra bygget med Jojjo för nu vill jag sätta det igen!

Juste kan berätta lite kort om igår kväll:

Jag, Mange, Tove, Sebbe, Simon, Emma, Filip, Ebba och Dalena var hos Ebba och skulle se på house of wax.
Först åt vi pizza sen skulle vi kolla på filmen, precis där allt skulle börja (efter 40 minuter!) så kan inte filmen visa mer, say what? Fail or what. Så vi började prata istället och sånt.
Påväg hem så skulle Toves pappa skjutsa typ 9 pers till stationen och när vi skulle av och säga hejdå osv så sätter sig en helt random kille i framsätet? Och Toves pappa trodde det var nån av oss, men jag och Tove höll på hyperventilera och den där killen var helt full vi trodde fan han skulle döda oss haha, och Sebbe blev fett rädd men han vågar inte erkänna det :) Aa iallafall så åkte vi och han gick av och svor.. ? Så ringer Mange mig och säger att vakterna jagar honom och att han sprang runt på motorvägen och sparkade på bilar, HAHAHA freak!

Puss!


Diamonds, I love u.

Hur trött man än är, hur sur man än är, asså hur man än mår. Så går man till träningen och kommer hem med ett leende på läpparna, för vi är så grymma! Världens finaste Diamanter!

Hände inte så mycket i skolan idag, av vad jag minns? Och nu borde jag sluta blogga för jag kommer svimma vilken sekund som helst, blod bomb på greys och jag tror jag dör. Fyfan!
Puss!

Amanda Gribbe & Tove Söderström

Helluuu! Skolan var helt chill idag, på morgonen fattade jag inte vad vi skulle göra, typ svara på några frågor, ööh haha nej tack. Det var frivilligt. Sen var det EA hela dagen (Eget arbete = inga lektioner). På lunchen drog Mange, jag, tove, sebbe, filip och simon till stinsen och käka på BK. Drog tillbaka till skolan, satt och lyssnade på muuusic all the day with M, nu är jag besatt av watcha say. So freakin' bäääääääst!

Sen åkte jag och Tove och mötte DADADAA.... GRIBBE! Var lite konstigt när vi skulle hälsa från femtiosju tusen olika människor så ja, vi hälsade från hela skolan i stort sätt haha. Fikade och sen gick jag och Tove in på ICA för jag skulle köpa rhode island sås (fråga inte varför för jag har inget vettigt svar) och Tove skulle köpa rissifrutti.
Vem ser vi där? DADADADA.... ANNIE! Hahaha fett kuuuul trion på ICA wieho!

Måste bara säga att Tove o Annie är världens bästa:)<3
Pusshej!

MIN NYAAA ÄÄÄLSKLING:D

Okej inte riktigt än, men jag har kommit fram till att jag kommer ha runt 8000 vid min födelsedag, mars! (Om jag lyckas spara min månadspeng osv). Och dåååå får jag den här:) Mamma vägrar betala nåt för min data som jag har nu är inte ens 1 år, fast min stationära är fan 2 år :O Fast ofta jag använder en stationär data? Juste idag överhettade min laptop, jag fick seriöst panik och la ner den på golvet så den startade igen, fast den låter som en mjölkande ko för den är så överhettad hela tiden, jag sitter ju i sängen med den, palla sitta på en stol. Men aa nu måste jag börja göra det, inte nog med det så har jag runt 10 000 bilder på min dator, vem orkar lägga in dem på en cd? Inte jag iallafall, alltså ska jag skaffa en ny :) Dock 5 månader kvar, buhuuu. Men jag kanske får den i januari, det tror jag nooog! :D Okej nu ska jag fortsätta snacka med Jessica, pussääääää!

Jag ska fan spara till 8000, jag är uppe i 1000 nu som jag får idag:), wish me good luck!
Och jag som ska shoppa med gribbe och tove imorgon, oh no.


Halloweeeeeen!

Hellu, igår satt jag och tråååkade som in i helvete så då mötte jag upp Mange och Linnea och gick och köpte massa gott, sen kom Ebba och Emma med en skräckfilm, och sen kom Dalina. Väääldigt tråkig film, men aja vi hade kul ändå. Efter filmen flummade vi runt och ja, skrek. Haha. Pussä!

RSS 2.0