Hanna Karlson

Hallo! Ikväll så åker jag till Hanna. Där kommer också Malin, Naomi och Anna att vara. Kanske Emelie oxå. Och Olivia? Fast de visste inte om de kunde haha. Men det ska bli kul iallafall. Och imorgon är det träning med mina favoriter! Egentligen så skulle jag ha gått på Darlings träning (haha mini miniorerna) för Annas lillasyster Sara går där. Så jag och Naomi bestämde oss för att vakna halv 9, sen så fick jag lixom inte åka för mamma? Normalt.. Så stackars Naomi vaknade i onödan fast hon är så söt så hon bara skrattade :) Pusshej!

Fredag hela veckan

Hej människor. Sitter och pratar med Emelie, som jag förövrigt har gjort typ hela dagen. Skulle vilja gå ut men asså ingen är ju hemma, förutom stackars lilla Emelie som är sjuk haha. Här har ni planerna för helgen.

Lördag: Åka hem till Hanna K, med Malin och Naomi. Kanske även Emelie, vem vet. Jag Malin och Naomi kommer iallafall att sova där.
Söndag: Träning. Sätta programmet så bra som aldrig förr, yäs yäs yäs!

Pusshej!


Devils

Det finns inga ord för hur mycket jag älskar Malin, louice & devils. Varenda en av dem.
Några tjejer från laget & jag innan träningen.


Rosa tårta, haha!

Nu är första praoveckan över, nästa vecka kvar bara! Det har varit sjukt kul! Och så har jag ju fått sluta minst en timme tidigare varje dag! Idag fick jag och min kompis göra varsin egen tårta, haha min är helt rosa:

Ännu mer kläder

Hejsan. Började praoa klockan 9 på morgonen, sen så dekorerade vi lite tåror, och fick äta massa. T.ex. Blåbärs muffins (som förövrigt min lillasyster & Louise fick äta, haha) Sen så sa nån i personalen att jag hade fått besök så jag sprang upp och där satt Marie med Saga :) Wiiee. Vad glad Saga var haha. Sen så jobbade vi lite till (Satt och pratade, åt bullar.. asså de säger att vi ska ta rast haha). Ja sen så tog vi lunch och så hittade jag tre söta tröjor på Cubus igen så då köpte jag dem, sen åt vi på Steak House och sen så fick vi sluta, en timme tidigare as usual, awiie! Snart måste jag möta upp My, ska hämta ut biljetter till Wild Child på fredag (har sett den 34 gånger nu, but whatever.) Sen så blire lagsnack, eller jag my och malin ska försöka fixa ihop något men det verkar inte funka så bra. Sen måste jag springa och möta Emma för hon ska kolla på vår träning. Åh herre gud vilken stressig dag. Nu ska jag prova de nya tröjorna. Puss!

Prao..

Hejsan :) Idag var praoen kul. På fredag ska vi få göra egna tårtor och ta hem :) wiie! Sen har jag stylat om min dator lite granna för den blev överhettad igår (eftersom att jag hade lagt laddaren under tecket så smart som jag är). Så den fick en liten make over (a) sen köpte jag en tröja, ett halsband och några hårspännen (plus data grejen) på lunchen. Sen fick vi sluta en och en halv timme tidigare idag oxå :) Wiie! Nu är My här och vi ska öva program :) Puss!
(Det står ''Glamour'' ''Party Shoes'' ''Heels'' ''Girls night out'' hihi)

AAARRIBBAAA

Påväg hem från spanien. Aaaah vill dit igen. Mitt absoluta favvo land. Får väl nöja mig med turkiet vecka 9...
Förresten, jag blir inte så lätt brun längre nu för tiden, men mitt hår däremot, det blir hundra gånger ljusare, udda.

Öh, Mike ?

Kul på praoen. Lite läskigt på lunchen. Det ringde på min mobil, okej vanligt lixom. Men sen så brukar det ju stå ''Dolt nummer'' när det är hemligt. Iaf på min, venne vad det står på era. Men nu stod det bara ''Okänt''. Creepy. Iaf så svarade jag.

Nicole: Aa hallå
Udda människa: Hello Nicole! Can you speak english?
Nicole: Uhm.. yes.
Udda människa: My Name is Mike, I'm calling from the united states of America.
Nicole: Huh?
Udda människa: I'm calling from the united states of america.
Nicole: Okay... uh I so don't get it.
Udda människa: I'M CALLING FROM THE UNITED STATES OF AMERICA *irriterad*
Nicole: Aaah America :)
Udda Människa: Yes. So tell me Nicole, how are you today?
Nicole: *flippar* AAAH DET VAR NÅN SNUBBE!

Lite senreagerad, mina kompisar fick sig ett gott skratt iaf. Men jag tror fortfarande att det är en mördare från USA ute efter mig :) Haha eller så har jag vunnit en miljon, man väljer ju själv lixom ;)
Pusshej!


Prao!

Imorgon ska jag praoa. Buhu. Såg fram emot det först men nu längtar jag till andra veckan bara.. Aja whatever. Haha idag missade Tove, Jag, Annie, Amanda J, Dalena & Ebba praoen. Säkert flera till oxå :P Och Hanna och Emelie är oxå sjuka. Snacka om att typ alla e sjuka haha. Men jag börjar bli frisk :) Wiie! Så jag får praoa imorgon. Puss!

Saknar mitt långa hår

Det ser typ orange't ut på första bilden, dåligt ljus.


Dynamites, jag älskar oss så sjukt mycket!

Red, blue and white. I love us, Dynamites.

Nicole goes glad

Jag är typ friiiiisk! :D Åh vad glad jag är. Har aldrig varit så glad över att bli frisk haha!
Jag kan börja praoa imorgon, och så kan jag träna häcken av mig på programmet. Wiie!
Och nu ska jag äta frukost, waaaaayy! Har ju typ inte ätit något på de senaste två dagarna.
Förutom några skedar soppa och te osv. Blä. Haha lilla nicole har gått ner 3 kg och måste gå upp igen:)
Det är läskigt hur snabbt jag kan gå ner. Men det vill jag inte, blää!
Så nu ska jag äta två mackor och ett glas apelsin jouice, hoppas jag inte mår illa av det senare bara!
Förresten köpte mamma ett nytt schampoo och balsam till mig igår, från nivea som gör rakt hår rakare och inte frizzit. Haha typ mitt dröm schampoo eller vadå? Så sen ska jag duscha oxå. Pusshej!

Update:
Jävla skit, kunde inte äta mackorna:( Nu mår jag illa igen. ÅÅH CP!

Min söta lilla Hanna :D

HAHA TITTA VAD JAG HITTA! SÅ SÖT! *Hanna döda mig inte:D*

Ben & Jerrys & 5 stjärnigt hotell :)

Åhh jag är så glad! Min feber är borta (tillfälligt dock, men det är ju bättre än ingenting!). Sen så kom mamma hem med ben n' jerrys glass :) min favorit! Plus att vi ska till turkiet på sportlovet :) wiiee! Åker dit med min kusin (plus våra föräldrar). 5 stjärnigt hotell i antalya, fast vi kommer nog åka till alanya en hel del oxå :) eftersom att mina kusiner har en lägenhet där :) och plus att det finns trådlöst internet i lobbyn, yes!! ååh vad glad jag är:) Puss!
(hotellet)


Blääää

Hejsan hoppsan! Hoppas ni har det bra. Själv ligger jag fortfarande i sängen, har gjort det hela dagen. Orkar knappt prata med folk på MSN, väldigt olikt mig.. Jag vaknade 6 gånger i natt, inte kul! Och en gång så var jag nära på att spy (ursäkta). Men jag gjorde aldrig det, jag kan inte spy. Eller klart jag kan, men jag vägrar. Så äckligt! Usch! Det ända jag har ätit idag är två skedar soppa och så har jag druckit lite te. Är hungrig, men jag mår för illa för att äta :( Och det är jätte irriterande för när jag är varm blir jag så varm så jag måste gå runt med typ shorts och linne, men när jag gör det så fryser jag skit mycket och måste ha typ 3 täcken över mig. Och det blir inge prao för min del imorgon, jag får inte för mamma :/ Fast det kanske är bäst så, inte så smart och smitta ner kökschefen? Pusshej!


Klagomååål!

Vad har ni gjort idag? Jag har legat och sovt typ hela dagen, skit trevligt på en lördag speciellt. Not!
Och som pricken över i:et så får jag inte träna imorgon, skit oxå.
Ni ska bara veta hur mycket jag älskar träningarna, speciellt söndags träningarna.
Även fast vi typ dör på styrkan så är det verkligen värt det!
Och juste ja, om jag inte blir bättre så får jag inte gå till praoen på måndag.
Bra start lixom?
Hoppas ni har det bättre än mig, puss!

Jävla skit

Feber, halsont och hängig :( cpdag! har inte ens ätit något på hela dagen, har ingen aptit. orättvist:(


:(

Kom nyss hem från stan, var där med amanda gribbe. Asså fyfan vad jag mår illa, vi hann gå in i 2 affärer och jag kände mig svimfärdig :( orkar knappt skriva på tangentbordet (på en laptop i sängen dessutom). Hoppas de inte är magsjuka eller något sånt :( men såfort mamma hämtade mig vid stationen började jag skaka å gråta :( å jag som har träning imorgon och prao på måndag :( bajshelvete

ÅÅÅH!

Asså helt otroligt! Jag blödde näsblod tre gånger igår, och om ni inte har fattat det än så är blod det västa jag vet (och sprutor) så drömmer jag om att jag ska ta en spruta, haha fyfan vad jag skrek. EUW. Asså helt onödigt. Fan ta blod och sprutor, sjuuuuuukt äckligt!

Okej Nicole, andas!

NUUUU ÄR WILD CHILD TRAILERN PÅ MTV, OMG OMG OMG!!!!!!! FILMEN ÄR TYP GJORD FÖR MIG, JAG ÄLSKAR DEN SÅ SJUKT MYCKET SÅ JAG... AAAAAAAH DEN ÄR JAG! :D poppy more poppy more poppy mooooore!!!!

Thank god it's friday.

FREDAG FREDAG FREDAG! Wiee! Haha nu kom min lillasyster in här. Men iallafall, nu är det freakin' helg! Och sen är det prao två veckor framåt, lycklig? Ohyäs! Imorgon ska Kalle (en killkompis från klassen) spela i stinsen, fett coolt haha. Men jag skulle dit (med typ resten av alla 8or i klassen) fast jag venne om jag orkar. Sen skulle jag egentligen hem till Linnea med massa folk men det orkar jag inte heller (; Men nu är jag iallafall hemma hos pappa. Pusshej!

Mitt hat till blod.

Jahapp, snart ska man till skolan, har rätt så bråttom men nej, nu börjar jag blöda näsblod. Ofta lixom? Sist jag gjorde det var när jag var 6 år och åkte in med ansiktet i en stolpe, haha! Fyfan jag som hatar blod. Blod och sprutor är det absolut värsta jag vet. Och de har lixom något gemensamt, BLOD. Euw. Är det bara jag som hatar det? Kan fan spy p.g.a det. Euw euw euw euw. Hata äckel blod! Pussi!

TRACKA TRÄNARNA LITE..

Hejsan. Har kommit hem från träningen, det gick supäär! Nu pratar jag med My, Louice och Malin, haha snacka om att störa tränarna. Men de är bäst så det så. Förresten ringde Malin (min ena tränare) mig och ba: Bussen kommer, spring! Haha så vi hann med bussen :D Snälla tränare vi har va? Men nu ska jag duschii. Puss!

Sum 41 - With me.

Hejsan :) Sitter nu och lyssnar på världens bästa låt, with me. Apropå sum 41, Kristina började i skolan idag igen :) Asså det är hennes favoritlåt haha. Snart kommer pappa, för jag ska dit. Har inte träffat Saga på skit länge! (Min lillasyster). Och jag kan fortfarande inte bestämma mig, ska jag skaffa en iPod nano (den nyaste) eller iPod touch? Snälla ni, hjälp mig!

Allt som rör sig på denna jord måste cheer'a! :)

Och i röd dräkt såklart.. ;)

Vecka 5 & 6

Åh kan inte den här veckan ta slut snaaaart?! Då blir det prao i två veckor, paradiset here i come, haha! Gud vad kul det ska bli! Speciellt vecka 6 med Tove. Vi har den absolut bästa praoen! Plus att om vi sköter oss så kan vi få sommarjobb där. Och sommarjobb = shopping i mängder. Haha jag tror nog att båda tackar ja om vi får sommarjobb där :) Vilket vi ska få, komigen nu Tove, vi ska vara de bästa prao eleverna de någonsin har haft! Haha wiee! Puss!

Wiiee!

Hejsan :) Först måste jag bara säga att Diamonds (ett lag från min cheer förening) ska vara med på barnkanalen, lilla sportspegeln kl. 18.45, kolla haha! :)

Dagen var kul. Hemkunskap där vi fick laga scones, grönsakssoppa och fruktsallad, så vi åt lixom lunch två gånger haha. Senare åkte vi hem till alleballe och hade kul. Förresten har kristina flyttat tillbaka och börjar skolan på onsdag. Haha yay! ''I love this part right here''

Forever young

Jag är så sjukt trött. Tror jag ska lägga mig. Imorgon blir nog kul, eller jag hoppas det. Först är det projekt sen hemkunskap, fast i en annan skola (?) Iallafall så ska Alexandra, Sebbe, Tove, Jag, Annie, Kalle och flera andra dit (vet inte vilka de andra är än..) Så det ska bli kul. Sist jag ''lagade'' mat var hos Kristina, då skulle jag fixa nudlar och jag brände dem.. så vi får se hur det går imorgon hehe. Och efter skolan ska jag antagligen hem till en kompis med flera andra :) Förresten skulle jag fixa en ny header till Emelie oxå.. eller hon sa något om det igår. Men jag får se hur det blir :) Nu ska jag iallafall borsta tänderna och sussa sött :) Puss!


Söndag!

Hejsan! :) Först och främst måste jag säga att Louise och Josefins blogg (två kompisar från laget) har fått besökarrekord, typ 109 unika besökare eller något :) Wiie! Deras blogg hittar ni här! :)

Träningen gick super! Jag älskar Devils så mycket. Malin (en utav våra tränare) kunde tyvärr inte komma, men Louice var där och vi hade super kul med henne :) Åh jag älskar vår hoppuppställning. Så fin. Älskar hela programmet! Men allt gick dock inte prima.. hehe. Cissi ringde Louice (Cissi är Diamonds tränare, och Diamonds är Jr A laget som tränar efter oss). Deras kort nyckel fungerade inte så jag sprang ner och skulle öppna. Såklart började tjuvalarmet gå, fast det var nog inte jag som fick igång det.. men iallafall. Så stod Malin, Hanna och Elli där och skrattade medans jag fick panik och försökte öppna dörren haha. Men sen sa Cissi att hon skulle ringa några snubbar som kunde öppna dörren så jag fick gå upp till laget. Men då slutade vi. Så kom vi ner och satt fast i typ en kvart, jag hyperventilade haha! Och Diamonds körde program utanför. Tillslut hittade några tjejer i mitt lag en väg ut, så vi gick hem. Men Naomi satt kvar, och Anna sa att hon hade gått ut, men icke sa nicke. Förlåt älskade lilla Naomi, jag tänkte faktiskt komma till dig hihi. Puss!

Lite styrka/stretching, kalla det vad ni vill :)

Trött jävel

Åhh är klockan verkligen 09.50? Jag är skit trött. Men igår kunde vi inte sova (Jag och My) så vi pratade med Emelie i telefon typ resten av natten. Sen så höll vi på somna så vi la på :) Men nu måste vi byta om till världens snyggaste föreningskläder, wieee. Go Dynamites Go :D Puss!

Malin Berg :)

Här har ni en utav våra 2 söta tränare som vi mötte precis :)

MAAAAAAAALIN :D

Hejsan :) Nu sitter jag här med Mysan! Malin (min tränare) ringde nyss haha jag trodde jag hade gjort något igen :D Haha men nej, vi ska möta henne och ta emot kortet till träningshallen wiiiiiiie. Alltid kul och träffa Malin :D wiie! Hon kommer inte imorgon :( Men vi träffas henne idag, WIIIIEEE. Haha mkt wiie'ande menmen :) Så snart ska vi på äventyr till malin bob kungen berg (och kanske pappa pontus wiie!) puss

I can be your hero baby

Osminkad, ful, trött, uttråkad.

Bye bye hår :(

Kom precis hem från frissören. Det blev inte helt perfekt om man säger så men jag får väl nöja mig. Fyfan vad jag hatar kort hår. På mig alltså. Ni kanske inte ens tycker att det är så kort men jämfört med vad jag hade förut så är de det. Men jag ska sluta klaga. My kommer hit ikväll och sover över. Imorgon är det träning med favoriterna. Puss!

Visst blev det kort? :/

Foton

Haha gud vad jag har skrattat. Riktigt kul med tjejerna:) Fast Linnea gick hem rätt så tidigt, runt 10 tror jag att det var.

Tove (lite halvt haha) Frida & Nicole

Tove, Frida, Nicole

Linnea, Frida & Tove, haha jättenormalt!

Nicole, Frida & Linnea :)

Tove, Frida, Nicole.

Frida & Tove (haha frida driver, men hon e så söt :D)

Tvillingarna

Hejsan :) Kom precis hem från stan. Åkte dit med Tove (vi fick bästa praoen, på blå porten, vi får typ äta frukost och lunch där varje dag när vi praoar där, haha yay! Så god mat!) Chefen vad skit rolig, vi frågade vad vi skulle få göra. Han ba: ''Ja ni får lacka borden där vid uteserveringen och plocka alla löv''. Hah jag och Tove såg ut som frågetecken, så skrattade han och sa att vi skulle få servera och stå i köket :) Sen ringde Frida (Toves tvillingsyster) och sa att hon skulle åka in till stan så vi mötte henne på donken och gick runt i lite affärer (och skrattade åt megafjortisar dessutom). Men nu ska jag åka till dem, Linnea kommer oxå. Vi ska typ kolla på lets dance och äta popcorn, hehe. Jag vet helt onödigt att åka hem men så blir det när man lyssnar på lilla söta Tove :D hahah! Så nu ska jag fixa moi. Pusshej!

Skoläääään!

Sitter med Tove och busar lite, hihihi! Snart ska vi till stan, vi slutar om 5 minuter :) Yaaay! Haha men vi ska fixa praaao. Jippieyäy lixööm! Jävligt flummig är man oxå. Toooowie är bäst så det så :) Lovilove

ps. vi får inte vara inne på datan så vi har ett word dokument uppe och tar fram det så fort en lärare kommer, nu kom en lärare så båda ba ''JAMEN JAA ASSÅ DET ÄR SANT'' haha och garvar ihjäl, haha måste dra innan vi blir busted!

Mitt hår ! :(

Jag måste klippa mig, det är akut! Jag har kluvna toppar och det är slitet (jag plattar det rätt ofta, men ska sluta!) frågan är bara, ska jag toppa mig eller ska jag ha en ny frisyr? Snälla hjälp mig! Jag måste klippa typ 6 cm. Kanske lite mer. Ååååååh mitt hår :(
 

Lilla söta Elin är bäst :D så det så!


Titta vad jag hitta! Haha!

En bild från förra året (eller december 2007)

Favorit film livet ut? :)

Kolla trailern. Ni kommer ångra er om ni inte gör det! Den här filmen är så jävla jag det kan bli :D Haha jag har sett den 20 gånger nu på en vecka :) LOVE IT!


12 Januari 2009

Hejsan. Dagen flöt på bra. Men jag fick skit ont i ryggen i matkön helt plötsligt och jag har det fortfarande så jag tror inte jag kommer åka till skolan imorgon :/ fan oxå! Jag som har engelska & svenska, älskar det! Plus att jag kanske skulle åka in till stan med Tove. Men vi får göra det på onsdag kanske.. Nu måste jag gå. Pusshej!
Ps. Tack för alla kommentarer på förra inlägget, det var faktiskt stor hjälp :)

HJÄLP SNÄLLA HJÄLP

Nån som vet vart man kan köpa laptop dekaler? INTE style4it.com för den hemsidan suger, har typ 5 st fula. NÅT ANNAT?! Puss

Rätt så klockren bild

Bevis på att folk i min skola är väldigt långa...

Buhu

Ingen söndagsträning, bajs.

Löööv it.

Hejsan :) Hade sjukt kul idag haha. Har skrattat så mycket. Började med spanska (okej det var skit tråkigt, men min lärare sa att jag jobbade skit bra vilket han aldrig har sagt tidigare). Sen så hade Annie med sig sin nya kamera till skolan och hon vill fota lite haha. Finns en bild på oss när vi står uppe på en grej och ska hoppa ner, då hade vi toves skit långa halsduk runt oss allihopp sen så nådde jag inte upp HAHA så halsduken är lixom över huvudet på mig, eller nästan, mitt ansikte syns inte :P lägger in den sen när annie har skickat :) ikväll är det träning, YEEEEEEEEEEES!

7 Januari 2009

Hejsan. Kom just hem från Tove & Frida. Annie och Linnea var oxå där, det var kul först men inte sen i slutet för Frida skulle hem till deras pappa och kolla nån grej så såg hon att deras kanin var död. Asså stackars!
Idag så hade vi projekt intro. Jag & tjejerna sov typ hela tiden hehe. Men det var onödig information (om det ens räknas som information?) Vi ska ha Design projekt och då fick vi kolla på nåt program från England, men då sov vi. Kan ju likagärna sitta och kolla på Runway nu, same shit. Aja sen så fick vi typ inge prao men Fredrika (vår expedit) ville hjälpa oss när hon hörde att vi ville praoa på Model House men de tog bara in vecka 13. Fan! Men hon ringde till massa ställen fast de ville bara ha in folk som skulle på praktik typ.. Men vi ska åka till stan sen och kolla. Men nu måste jag gå och svara på alla som har skrivit på msn! Pusshej!

Lid med mig.

Imorgon börjar skolan. Jag är i djup sorg. Det ända bra är att träffa tjejerna. Men läxorna kan dra åt helvete.

Wild Child

Kollar på en film nu som heter Wild Child. Emma Roberts har huvudrollen och hon är värsta Paris Hilton ungen sen skickas hon iväg till en internat skola i England och ja... haha typiskt mig - film (a) puss!

Living Lohan.

Tjena :) Tittar på Living Lohan nu, det bästa programmet som finns hehe. Uppdaterar nog inte mer ikväll. Imorgon isåfall. På onsdag börjar skolan, helvete. Finns det något jag verkligen hatar så är det skolan. Fan vad tråkigt & läxorna kan ju dra åt helvete. Puss!

Godmorgon

Hola! Har precis vaknat typ och så har jag fått 17 sms, asså ärligt vem orkar kolla? Inte konstigt att jag får slut på pengar så fort på mobilen, måste svara på alla dessa sms. Men jag kan ju inte strunta i att svara, det är fett taskigt haha. Men jag tänker inte titta nu :) Bara på Isabelles. Vi ska typ inte bada idag för Isabelle har öroninflammation (hon fick det när hon var i sydafrika så hon kan inte bada i klor vatten nu.) Och My har en inflammation i fingret så hon kan inte heller bada i klor.. Asså jävla inflammationer, haha. Men vi ska hitta på något annat. Och Anna sover och svarar inte på sin mobil så hon kommer åka dit vi skulle mötas sen kommer lilla jag få all skit. Men jag har iallafall ringt henne en gång och smsat två gånger. Får se vad vi hittar på idag då.. Pusshej!


Eclipse of the heart

Hola. Sitter här och kollar på Mean Girls. Har även gjort om min väldigt fula design och jag hatar den här nya men jag orkar inte göra en ny nu. Får ändra den sen kanske. Jag ska snart duscha oxå. Jag orkar inte resa mig haha. Puss!

Imorgon blir det bad!

Hejsan! Igår och idag så var jag hos pappa. För min lillasyster Saga fyllde ju 1 år. Så min uppdatering har inte varit den bästa precis.. Men hon har nästan sagt Nicole.. mer ''Icole'' och så har hon tagit sina första steg + att hon har pussat mig på kinden flera gånger :) Haha söta unge! Men nu är jag hos Mamma!

Imorgon ska jag möta Naomi, Anna och Isabelle så ska vi åka och bada :) Det kanske blir några bilder till och med för Annas kamera kan fota under vatten också! Ska bli kul, efter det ska vi äta någonstans oxå. Får se var. Pusshej!

Cp anna

Nicole: Men vad ska vi göra efter?! Seriöst!
Anna: Men vi äter nånstans!
Nicole: Hahhahaha nej!
Anna: Tack!
Nicole: Hahahahah.
Anna: Känner mig riktigt jävla uppskattad.
Nicole: HAHA.
Anna: Aaaaj jag slog mig själv i huvudet :(

Anna: *Mumlar något*
Nicole: Haha men ofta du har MVG i matte.
Anna: Nä jag har G.
Nicole: Du sa att du hade MVG.
Anna: Nej, vad har dudå?
Nicole: G haha.
Anna: ÅÅH du är lika osmart som jag!
Nicole: Haha!
Anna: Min lärare e dum
Nicole: Men det är ju min oxå?
Anna: Aaaa skyll på läraren du!
Nicole: HAHA KOMMER FRÅN RÄTT PERSON!


Grattis

Grattis älskade lillasyster på 1 års dagen :)

Inte så mycket bloggande

Haha nu måste jag göra mig i ordning, och dra till pappa. För Saga fyller 1 år imorgon (min lillasyster) och släkten kommer typ över idag, så nu blir det ''kalas'' för mig. Hehe. Men jag måste :) Puss!


Monday

På måndag ska jag träffa min lilla Anna :) Yay!

HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år allihoppa! :) Om tre dagar fyller min lillasyster 1 år! Och om 3 månader, fyller jag 15 (:

RSS 2.0