You make my day, in every single way.

Nu ÄR det vår. Ni kan se det på bilden, plus att jag har på mig TSHIRT! (jag är den i grön tröja). Fast det var iochförsig i bara några minuter men ååh vad jag älskar vår :) Och såklart världens underbaraste tjejer som är med på bilden!

HAT INLÄGG

.. Till mitt cp knä som jag hatar väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt (...) mycket just nu! Ååh det förstör mitt liv. CP KNÄ DRA ÅT HELVETE. Jag får inte köra gymnastik (okej på en vecka men IALLAFALL) och jag vill lära mig flickis men nej jag har ett cp stört knä. ÅÅÅÅÅH. Har lust å ta bort det, SKULLE KLARA MIG BÄTTRE UTAN! Och det roliga är att det är en inflammation som går över snart, MEN DÅ BEHÖVER DEN JU INTE ENS HA KOMMIT ELLERHUR?! Fan onödigare än seminariefrågorna, KNÄN ÄR ONÖDIGA OCH DET ÄR INFLAMMATIONER OXÅ. Mitt knä kan gå och bli emo. ORKA ATT JAG INTE FÅR TRÄÄÄÄÄNA. BLÄÄ.

Seminariefrågor.

... Säkert det onödigaste, tråkigaste, ointressantaste, sjukaste och dåligaste som finns. Blä! Så nu sitter jag här och pluggar skallen av mig. Pusshej!


You'll be the prince and i'll be the princess

Skolan idag var sjukt kul, vi hade pysseldag haha. Jag och Tove satt förövrigt i ett skyltfönster och lekte dockor, Annie har bilder på det men hon måste lägga in dem först innan jag får dem.. blä. Men aja nu sitter jag och snackar i telefon med My, alltid lika kul mohaha. Juste ja, jag får inte träna på en vecka pga mitt jävla skit knä! Hatar det så mycket, gå och dö.

Äntligen 15

Jaa idag fyller jag år :) Kom till skolan runt halv 10. Mötte en helt vild Amanda och en helt vild Tove. Men innan var jag hos läkaren och kollade mitt knä, asså hon vred på det och det knäcktes och gjorde ont och euw. Haha. Men nu måste jag ha fult knäskydd. Aja men sen vid lunchen så började alla såklart sjunga, haha det var riktigt pinsamt :) Men kul. Fast en annan grej som fick mig att typ dö av skratt var när dem började sjunga i TÅGET! På väg till hemkunskapen asså shit haha. Efter skolan var jag med tvillingarna :) Vi var ute, flummade, åt mat och shoppade :) Kul var det. Shit vad jag och Frida garvade åt Tove på H&M hahahaha. Ska nog inte säga vad som hände. Jaja nu ska jag sluta. PUSS!

Mini nicco

Haha shit vad liten. Men inte längeee till för imorgon fyller jag 15. Kommer inte blogga på ett tag, för imorgon efter skolan blir det shopping med Tovelitoooo! Puss!

Haha men titta vad jag hitta


HAHAHA

Träningen gick såå sjukt bra! Shit vad stolt jag är över att gå i Devils! Men det var så kul när vi skulle köra flygkullebyttor haha, asså man lixom flyger och samtidigt när man är i luften så sparkar man upp ena benet bakot och särar på armarna och sen kör man kullebyttan men 3 fjärdedelar av alla i laget studsade på ryggen i kullebyttan haha, jag och Hanna är nog mästare på det. Man hörde typ ''dunk'' hela tiden HAHA. Shit vad alla skrattade! Sen så ändrade vi lite och jag säger bara: YESYESYESYESYESYESYES! Efter träningen så åkte jag och My en bit med coach Malin som vanligt, alltid lika kul :P haha. Puss!

3 timmars träning.

Aaah, träningen börjar klockan 11. Och det ligger lixom på söder så det tar ju ett tag. Vi börjar en timme tidigare för vi ska ju.. äsch får kanske inte skriva det. Men kul ska det bli. Vi hoppar stort steg säger jag bara, haha. Puss!


Tove

Du är allt speciell du. Looooove you.


Om dagen.

Började med att jag åkte till my klockan 10 (!!) Sen så satt vi och kollade på DM filmen, kulkul. Senare så åkte vi till brommaplan och mötte Malin, vår tränare. Sen kom det några till. Vi gick till brommagymnasternas gym (asså vi ingår i deras förening). Aa så skulle vi sätta klisterlappar på tidningar, asså postnummer osv. Men klisterlapparna var borta så jag typ somnade på bordet med en trött malin liggandes på mig haha. Sen så åkte vi alla till donken, eller vi och seniorerna. Så satt vi där, sen kom pappa och hämtade mig och My. Skjutsade hem my och så kom jag hem och vi fick hundra gäster typ. Okej inte riktigt. But whatever. Aja nikki och idioten är kvar fortfarande. Och jag fick 3200 wiie. Så nu har jag runt 4000 kronor, och det blir shopping på måndag med min lilla Tove.
Imorgon har jag träning klockan 11. Tempotempotempo all the time. Oh my god. Ha det bra!
PÅ MÅNDAG FYLLER JAG FAKTISKT 15 SÅ DET SÅ!

What a feeling!

Woah, måste lägga mig nu. Ska upp rätt så tidigt imorgon och duscha, sen ska jag vara hos My klockan 10. Sen ska vi åka och möta Malin (vår tränare) runt halv 1. Döda mig! Och ändå sitter jag här och snackar med folk på msn. Typiskt mig. Ääääh dö nicole!

Ge mig sommar, nu!


So little time, so much to do.

Detta ska jag göra i helgen. Får jag någonsin ta det lugnt?

Lördag:
Åka till brommagymnasternas gym och fixa lite saker med laget.
Sen så måste jag kuta hem för vi får gäster.
Sen efter det så ska jag antagligen vara med Hanna. Och sova där.
Söndag: Träning. Träffa en kompis.
+ att jag fyller år på Måndag. 15 år.

Ännu en cheer tröja

Hallo. Hemma från träningen, min gymnastik gick sämst. Men bygget gick bäst. Vi kastade Sara as högt. Jag och Naomi basade, såå snygga cradle's! Vi får ju köra A saker nu.. Malin kom med lagtröjor, vi visste inte om att vi skulle få dem, men dem var as söta! Puss

(Aleks har tagit bilden).

Happy Birthday!

Idag fyller två av mina bästavänner år, Amanda Gribbe & Kristina Zettersten. Grattis sötungar, älskar er.


Jag hatar mina knän.

Hallo! Är hemma, slutar egentligen om en timme men jag har så jävla ont i mina knän. Plus att det är träning ikväll?! Men jag tänker köra ändå. Men helvete vad ont det gör, det känns som att nån står med en hammare och slår på dem, eller typ att nån försöker dra sönder dem, så äckligt. Fyfan vad jag hatar muskelfuckinginflammationer.

Faith

Jag litar verkligen på dig. Tack, tack tack tack för allt!

Du är vad du äter

Du är vad du äter, ikväll på tv 3, min tränare malin och några till från dynamites är med! Asså hon som ska ner i vikt eller vad det är ska få träna med dragons. Malin e hon som e topp och har knäskydd!
Storasyster <3

Bloggar via iPoden

Hejsan! Bloggar via iPoden som ni kanske har förstått. Skönt att det finns trådlöst internet hos både mamma och pappa :) juste ja, glömde berätta en sak, vi hade oförberett svenska prov idag haha. Men det gick awsome! Sen så satt jag och lyssnade på "thats not my name" så började Stina nynna haha, så fick vi världens blickar och fick sänka hah, men man märker ju inte hur högt det är när man har prov... Aja nu ska jag vara lite med saga ;) btw så har jag höjt 4 betyg på två dagar, wiie! PUSS :)

I ♥ Dynamite Devils

Heej. Har inte hänt så mycket idag, skola som vanligt. Men min ''I <3 Dynamite Devils'' tröja har kommit såg jag precis, jippie! Pussss


That's not my name

Godnatt stockholm.

iPod Touch

Heej! Som ni kanske redan har fattat så fyller jag 15 på måndag. Wiie! Men jag fick min present idag och det var en ipod touch yay! Men asså jag kommer få meeeeera sen men den här fick jag nu! :) Det är jätte coolt för om jag går in på min blogg och ifall jag har lagt in en video så gå ansluter den till youtube direkt så ser jag filmen, wiie! Puss

Hos twinsen

Hallo! Har typ inget att skriva, sitter hos tvillingarna. Vi är flera stycken här. Men jag har ingen blogglust. Ikväll är det desperate housewives. Ha det bra!

Tonårsliv

Det går en dokumentär på 1an, den heter tonårsliv. Kollar bara för att en tjej från eagles är med där (asså ett cheerleading lag). Aa men det roliga är att alla har ''problem'' ena har anorexia, andra har något annat.. venne vad och cecilia går på cheerleading haha som om det är ett problem.

Pannkakor

Hallo people. Vad gör ni? Själv sitter jag här och har precis ätit pannkakor, yummie. Måste plugga till idrottsprovet som är imorgon, kan inte ett skit. Fast det kan ingen ifs. Plus att idag så höjde jag två betyg, på en lektion. Har man skills eller har man skills. Fast sista halvtimmen satt jag med tusen människor över mig som gjorde små flätor över hela mitt hår, aaah måste få bort dem nu. Jag ser ut att ha varit i afrika, eller typ kanarieöarna. Sticker ut fläter här och var. Puss.

SÅ SJUKT J*VLA BÄST

AAAAAAAAAAAH SÅ JÄVLA BRA! Jag dör! Ryser i deras ramsa, speciellt när publiken skriker med i ''WE ARE DYNAMITES REMEMBER OUR NAME''. IIIH :D Fatta hur stolt jag måste vara över att ha en tränare som går i det laget? :D AAAH! ja sitter där bakom i aktivas läktare bland dem gula :D vi var ju funktionärer lördagen och tävlade söndagen ;)

Cp Cp Cp

Okej, vi börjar från i Fredags:
Åkte till My. Vi gjorde inte så mycket, Bella kunde inte komma för My hade glömt berätta att hon kunde sova över eller nåt. Aa och Bella hade precis kommit hem från träningen och klockan var runt 10 på kvällen. Vi kollade på DM filmen och insåg att utan avdrag hade vi kommit tvåa, helt seriöst. Vi var mycket bättre än många andra.

Lördag:
Vaknade runt halv 9? Men jag låg typ död haha, sen GICK vi till duvbo och mötte jojjo, sen gick vi till stationen, åkte till sumpan och där träffa vi veronica och Bella. Sen väl framme i centralen så kom Ellen, Hanna, Fifa och Lina från power. Så åkte vi till uppsala. Det var sjukt mkt kö där vid insläppet, vi stod där och åt godis o blablabla sen ringde Jessica :D <3 Wie. Aa hann aldrig träffa henne för när jag bella my och denise stod där nere så gick jag upp till hanna och precis då hade hon gått förbi & skit. Aaah typiskt. Sen hann jag inte träffa henne efter för alla hade tydligen bråttom hem.. Aa sen drog jag my och hanna till centralen och åt på donken, sjukt äckligt! Usch. Sen så åkte vi till Hanna, fan vad jag garvade åt Emelie när hon ringde hahaha ska nog inte berätta vad som hände. Men aja. Sen så satt vi och kolla på NCA filmen (tävling i usa) och sen somnade jag och dem satt och kolla på american pie haha, men jag var så trött.

Söndag:
Vaknade halv 10, buhuuu. Åkte till träningen MEN VI KOM INTE IN I JÄVLA SÖDERMALMSSKOLAN! Så jag hade lust och slå sönder dörrarna.
Men fan vad Sara är skön ahaha, asså vi kom ju inte in men jag hittade en lås upp knapp grej aa och man kunde lixom stoppa in något genom ett brevlåda och då sprang sara in i en kiosk å frågade efter en sopkvast HAHAHHA. Jag har video på allt :D vi hade lyckats komma in om vi försökte lite mer! Men sen kom vår tränare louice så vi fick sluta haha. Men jag garvade sönder. Sen så blev de ingen träning så jag hanna och my drog hem till my fast innan gick vi in på hemköp och jag o hanna köpte jordgubbar, muuums:) Aa sen drog hanna till deras träning och nu sitter jag här :) Puss!


Juste ja.. JAG HATAR MIN JÄVLA SKITKROPP, NU HAR JAG INFLAMMATION I MITT VÄNSTRA BEN OCH BÅDA MINA ARMAR, HUR FAN LYCKAS MAN?! ÅÅÅÅH!

Thank god it's friday!

Ikväll: Sleepover med My och kanske Bella.
Imorgon: Åka till Uppsala, träffa Jessica, kolla på DM mellersta, Sova hos Hanna.
Söndag: Träning

Uppdatering på söndag fall inget jätte roligt händer ;) Puss!

Helg

Imorgon är det freeedag. Waay! Inte för att jag får en endaste lugn sekund.. men:

Fredag: Sova hos My.
Lördag: Åka till uppsala, träffa favvo jessica, kolla på DM. Sova hos Hanna.
Söndag: Träning

Happ, då vart helgen slut efter det. Men vafan den har ju inte ens börjat haha. WIIE!

Cheer A :D

Hallo! Det var as kul på träningen, vi körde bara A saker! :) Jag och Naomi basade först åt min lilla Hanna, första gången hon cradleade och det märktes verkligen inte haha, så duktig! Aa och dem var höga haha. Sen skulle My och Anna basa åt Sara men det blev typ otjämnt i extension så jag fick hoppa in för anna var för lång, det gick bra då oxå och hon var as duktig hon med:) Sen basade jag och Naomi åt aleks, duktig hon oxå! :D Hon var verkligen as lätt haha! :D Sen körde vi gymnastik oxå, Olivia kan rondat flickis själv! waay! :) Malin sa att jag skulle köra rondat flickis direkt men jag vågade typ inte, idiot som jag är. Aja får pröva på söndag eller nästa torsdag :) Sen hoppade vi och det var kul fast inte så jätte med tanke på mitt cp sträckta ben som jag hatar såååå mycket! Usch! Men träningen gick SUPER! :D

NO NO NO

Aaaah jag nyste nyss 6 gånger i rad :( buhu! Jag får inte bli sjuk nu! Usch usch usch! Men iallafall, glömde berätta en grej. Idag så satt jag och Tove vid datan i skolan, asså vi höll på med nåt engelska arbete. Så gick det förbi en tjej som gick i kanske.. 4an? Asså helt vanlig tjej som pratade med sina kompisar. Aa så säger jag typ ''Nej stackars henne!'' Och Tove ba ''What? Varför det, hon går ju bara runt med sina kompisar?'' Sen typ några sekunder senare så öppnar hon sitt skåp och så ramlar typ aaaallt ut. Haha jag och Tove tror härmed att jag är synsk :D puss

We are dynamites remember our name

YESYESYESYESYESYESYES! 24 av 30 på matteprovet, gränsen var 17. Inget jävla omprov att plugga till, daanke! Ikväll blir det träning :) Pusshej!

Juste ja, vi hade falskt brandalarm idag, TVÅ GÅNGER!! Snacka om att jag skrek ut alla fula ord jag kan. Cp skola. Plus att jag har sträckt mitt ben, buhu. Asså insidan av låret, typ bakom knäskålen, svårt å förklara. Men ont gör det! Aa juste, muskelinflammation i hela högra armen (tack gud att jag är vänsterhänt) oxå. Min kropp mår finfint :)

Det kan ju ha varit så att domarna fattade fel beslut.. :P

Från: Coach Hell Devils- Ni har aldrig varit bättre och det är det VIKTIGASTE!

Från: Bella Daisies Devils ni förtjänade långt mycket mer än en 4 placering.

 Från: Hce JrB (Våra motståndare) devils ni va så sjukt grymma igår! i våra ögon var ni våra största konkurrenter, ni förtjänade en plats till sm!

Från: Dea, Hce JrB Säger som många andra, ni var grymt duktiga DEVILS! Erat program var assnyggt, verkligen! BRA KÄMPAT <3 :-)

Från: Charlotte Daisies ett extra stort grattis till Devils för en SJUKT bra prestation. Mkt konstigt att ni inte fick högre placering tycker jag. Ni var ju SJUKT GRYMMA!

Från: Yanira Hce JrB Och Devils, Ni förtjänade en plats på pallen verkligen! Ni var as duktiga! Vi ses på sm! ;-)

Från: Frida/Rocky Diamonds Devils, jag vet att ni är besvikna och jag tycker verkligen att ni förtjänade en bättre placering..! Men ni får inte glömma bort att programmet såg jättebra ut när ni körde, och ni gjorde ert bästa. Mer än så kan man inte göra! Tjejer ni är grymma! Även om ni var världa en mycket bättre placering. <3 :-)

Från: Hce JrB igen Devils! Ni förtjänade en så mycket bättre placering! Alla trodde det stod mellan er och oss, ni var riktigt grymma!

Från: Cornelia Hce JrB Devils! Jag måste säga att ni är så GRYMT BRA! Jag blev förvånad, vilken enorm utveckling sen jag gick med er förra året. Erat program var riktigt snyggt och ni var så duktiga på mattan(jag skrek som en dåre).

Från: Jennifer Hce JrB Och Devils, ni var jätteduktiga! Ni förtjänade verkligen en bättre placering.

Från: Kim Hce JrA Alla era lag var jättebra, och några förtjänade verkligen bättre placeringar.

My life would suck without you

Hejsan. Dagen har väl varit helt okej, men jag höll på somna på SO passet, så sjukt ointressant & tråkigt. Fattade nada först, men sen när man fick jobba i grupp blev det bättre. På eftermiddagen var det EA som alltid på onsdagar, med Magnus. Vi fick mycket gjort.. host. Vi fick se lite dampattacker här och där, bråk i skolan. Underhållande haha. Puss!
Tove jag och Annie efter skolan. JAG SER UT SOM ETT RETARD HAHA!

Sommar 08'

Fråga: Hur ser man att bilden är gammal? Svar: DET FANNS SOL DÅ!
Seriöst nu får det ta och bli vår innan jag går och klagar på världen eller nåt.

Mål 09'

Lära mig flickis. (Okej jag körde själv för nån månad sen men jag kan typ inte längre)
Bli bättre i skolan.
Hoppa bättre hopp. Lära mig fina :)
Inte ljuga.
Sitta mindre vid datorn (om det ens är möjligt).
Bli nyttigare.


A moment like this

Haha jag sprang typ ut först, adreanalinkick or what?

Haha fan vad jag och josefin ser glada ut :D vi sitter längst fram, hon i mitten och jag till höger:P

Nice uppställning

SNYGGASTE DANSEN!

It's all about cheerleading - Pictures

Från vänster: Naomi, Huusko, Malin, Mimmi, My, Madde, Sara & sist men inte minst jag :D

Min söta tränare Malin :)

Malin Andersson :D

Josefin, Olivia, Mimmi, Isabelle, Naomi.. sen ser jag inte vem som är vem haha.

PRISUTDELNING! AAAH! Kolla min blick :o Man ser ut nervös jag är, jag sitter rätt så långt fram (eller långt bak blir det på bilden xD) men ja tror ni fattar vem jag är. och nej jag är inte sådär överlång HAHA, jag står typ på knäna eller nåt :P

Filmen en gång till haha.

Måste bara säga en sak. Att på läktaren bakom oss (där sitter vissa aktiva) så sitter miniorerna och seniorerna. Kolla i ramsan när vi kör ''*clap clap clap* WHAT A FEELING!'' Jag visste att alla skrek med i what a feeling men inte att alla klappade :D haha det är rätt coolt, kolla dem bakom oss när vi klappar i ramsan :D puss!


Dynamite Dragons

Det här är min tränare Malins lag. Dem har vunnit guld två år i rad nu. DEM ÄR SÅ GRYMT BÄST! Malin är topp med knäskydd :D Jag la in en video tidigare, men den här är bättre! Jag var ju funktionär när dem tävlade eftersom att Dynamites arrangerade DM i år. Och då fick jag stå och ge medaljerna till medaljutdelarna. Och det bara forsade ut tårar. Jag har aldrig gråtit glädjetårar förrut, men nu grät jag som en fontän, så sjukt! Haha! BÄSTBÄSTBÄST!

FILM PÅ OSS FRÅN DM!

Här har ni en video på oss från igår! 4e plats p.g.a avdrag. Annars hade vi kanske kommit 2a, iallafall fått brons. Men nu kom vi fyra och jag är såå stolt för vi var verkligen GRYMMA. Och jag vet att vi tog domarna med storm egentligen, men avdrag är avdrag and that's it. Men nu vet jag ju att vi egentligen är värda en silver medalj :) Puss!
JAG ÄLSKAR ER MEST TJEJER! <3

Inlägg från dynamites gästboken.

Charlotte Daisies:
Ett extra stort grattis till Devils för en SJUKT bra prestation. Mkt konstigt att ni inte fick högre placering tycker jag. Ni var ju SJUKT GRYMMA!

Kim HCE Jr A:
Jättebra kört i helgen hela Dynamites :) Snyggt arrangerad tävling. Alla era lag var jättebra, och några förtjänade verkligen bättre placeringar.

Yanira HCE JrB
Ni var aaaaas duktiga idag tjejer! Jag fick rysningar av att kolla på vad ni hade idag! Och Devils, Ni förtjänade en plats på pallen verkligen! Ni var as duktiga!

Rocky:
Devils, jag vet att ni är besvikna och jag tycker verkligen att ni förtjänade en bättre placering..! Men ni får inte glömma bort att programmet såg jättebra ut när ni körde, och ni gjorde ert bästa. Mer än så kan man inte göra! Tjejer ni är grymma! Även om ni var världa en mycket bättre placering. <3

Jennifer HCE JrB:
Grattis till alla medaljer! :) Och Devils, ni var jätteduktiga! Ni förtjänade verkligen en bättre placering. KRAM

HCE jrb;
Devils! Ni förtjänade en så mycket bättre placering! Alla trodde det stod mellan er och oss, ni var riktigt grymma!

Datum:  Måndagen den 16 mars 2009, 15:04:53
Namn:  hce jrb

devils ni va så sjukt grymma igår! i våra ögon var ni våra största konkurrenter, ni förtjänade en plats till sm!

jag <3 hce människor.

Asså kolla vad söta dem är, så här skrev nån i vår gästbok:

Datum:  Söndagen den 15 mars 2009, 21:30:30
Namn:  HCE jrb

Devils! Ni förtjänade en så mycket bättre placering! Alla trodde det stod mellan er och oss, ni var riktigt grymma!
Dolphins, WOW säger jag bara!
Grattis till alla övriga fina placeringar :)

Och en kommentar från Jennifer i Jrb (som tog guld som vi tävlade mot, GRATTIS! <3)

Postat av: Jennifer

Jag kan fortfarande inte förstå att ni kom fyra... helt seriöst. Precis som våra tränare sa till er '' ni var våra värsta konkurrenter'' så var det faktiskt. Det skulle stå mellan er och oss, så tänkte ALLA. Ville bara avsluta med att säg att ni var GRYMMA, precis som resten av Dynamites!

KRAM

Hum, nånting säger mig att vi var värda en silver medalj. Jag menar komigen, lag som vi TÄVLADE mot tycker oxå det. Men vi körde vårt allra bästa och domarna får väl tycka vad dem ville, men i alla andras ögon så var vi mycket mer värda än en 4e plats, men jag är ändå stolt över oss! <3


Älskar dig mitt lilla pucko :D

Grattis till DM guldet i jrb & mest minnesvärda plutten :D JAG KAN INTE VARA MER STOLT! <3

Pictures

(Bilder på oss när vi har gula tröjor är från i lördags när A lagen tävlade och vi var funktionärer, dem med dräkter är från idag när vi tävlade + att det är malin, jag, my och anna som har fixat alla ballonger så jag var tvungen att fota dem mohaha)

(Nej bilden är inte från idag, men det är Malin min tränare som tävlade igår & fick guld:D)

Annas lillasyster Sara, så söt haha! Hon visade upp med mini minior laget Darlings, från dynamites såklart.

Dynamites DM 09' 2 guld, 4 silver.

Hejsan! Det har varit jätte kul nu i helgen, tyvärr kom mitt lag 4a. Jag tror många blev chokade haha. Men aja det blev som det blev. Cornelias lag vann totalseger & guld nu på söndagen, så duktiga! Men deras tränare kom fram till oss efter prisutdelningen och ba: ''Asså tjejer ni var så grymt duktiga, ni borde ha kommit minst 2a, ni var vår största konkurrens och vi trodde verkligen guldet stod mellan oss och er, fattar inte varför ni kom 4'' SÅ SÖTA! Sen massa annat som hände under dagen oxå som jag inte ska ta upp här. Men iallafall, så var vi sjukt grymma. Vårat elit lags tränare kom fram till mig och sa att vi aldrig hade kört bättre och att det var jätte jätte bra. Haha :) Här har ni två videor på våra elit lag, diamonds & dragons. BÅDA DYNAMITES LAGEN FICK GULD! Igår stod jag och grät av lycka :D Inte idag då haha, men whatever. Nu ska vi börja träna A saker. Jippie. Pusshej!
Haha pratar med frida i hce nu, KOLLA:

FRIDA säger (20:05):

*men hur fan kunde ni komma 4a?

*kqwlsoadlkjfdsk

Blir galen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*och era SRB , WINNNERS!!! men nej... dom kom två+


NÄSTA ÅR DÅ JÄVLAR. Juste måste passa på o gratta frida nu då :D hon fick guld i individuell senior:) congrats!

 
I DEN HÄR VIDEON ÄR MIN TRÄNARE MALIN TOPP I FÖRSTA BYGGET ÅT VÄNSTER, eller hon e alltid topp typ men asså så ni vet vem hon är, hon med knäskydd :) så grym

H.E.L.V.E.T.E

Det blir ett till inlägg iallafall.. men jag kan inte sova. Fyfan vad jag har ont i min hals. Jag hoppas med hela mitt hjärta att det blir bättre till på söndag! Snälla, snälla, snälla! Det svider, det gör ont, det kliar. Ååh :( Nej nu ska jag packa ner det sista och läsa lite gossip girl och sen försöka sova. Imorgon kommer Malin och hennes pappa och hämtar upp mig runt kvat i sju, 7. Godnatt, hörs på lördag!


FUCKING DM IMORGON!

Ursäkta språket men jag är så nervös så att jag inte ens kan äta, OCH JAG SKA INTE ENS TÄVLA IMORGON! (På söndag, but whatever) Men imorgon så tävlar A lagen, lyyyckaaa till dynamites! Speciellt min tränare Malin och emelie som ska tävla individuellt. Och Bella:Dwiie. Och Alla gamla devilsar, vafan HELA DYNAMITES! <3 Shit jag kissar på mig snart. Aja JAG och MITT LAG tävlar på söndag, ååh. Imorgon ska jag sova hos Malin efter att vi har varit funktionärer på DM (det är min förening som håller DM yay) aa och sen på söndag så bliw det wake up wake up eaaaarly!
Iallafall.. efter skolan drog jag och thä girls till stinsen och åt och hade lite tråkigt haha. Nej men det var kul. Sen var det bara jag tove och louise kvar. Sen så gick dem o så kom mamma, så köpte hon svarta skor, hårsnoddar, glitterspray och strumpor till mig (till tävlingen) och my om du läser detta så köpte jag glitter spray till dig oxå! ;) Aja men nu så ska jag packa till imorgon (åker ju direkt till malin efter tävlingen) PUSSHEJ! Inge bloggning tills på söndag i think, såå då får ni veta hur det gick:) a juste ja, jag har ingen dräkt HAHAHHA. Asså jag ska få en tills på söndag men just nu så har jag ingen! Men det ordnar sig ;D fast jag kan dock säga att jag har sträckt mig på insidan av låret, asså på baksidan av knät. plus att jag börjar bli förkyld och har ont i halsen, asså precis lagom till dm va? fuck it. PUSSHEJ!

Träning!

HALLO! Sista träningen innan DM, peppad! Haha Emelie är duuum, hon sa typ att hon inte kunde för att hon hade fått värsta uppsatsen som skulle vara inne imorgon, haha ofta kofta :D Aa men hon skulle typ överraska mig eller nåt:D Så ja, hon kom:) Wiie. Och just nu hatar jag mina lärare så jävla mycket, jävla idioter. Godnatt.

You spinn my head right round right round...

Hallo! Morgoninlägg, naaajs haha! Idag blire bara chill lektioner, först engelska (men annika är sjuk) så alla ska göra varsin pjäs, haha! Iallafall så är Tove, Jag, Elin, Louise och Dalina i samma grupp. Sen är det svenska på eftermiddagen, typ Marie som ska snacka om romariket as usual i guess? Blää, men vi sitter ändå bara och lyssnar. Fast jag och Magnus har fått typ hundra varningar för att vi skrattar så mycket, huum. Ikväll är det sista träningen inför DM! Woow! Och Emelie ska kolla :) Pusshej

UTBROTT HAHA

Kolla den här videon, den är från i somras. Asså jag gråter av skratt. Jag hittade även en video på en viss Olivia när hon sitter på en sten ute i vattnet och leker fiskmås.. vad är det för vänner jag har? Haha dem är så jävla bäst!
Men kolla den här videon nu, jag kan inte sluta titta hahaah!

Hanna min sötunge :D


Fruktsallad

HALLOO! Sitter här och äter fruktsallad (tänkte faktiskt ta något otnyttigt men sen kom jag på att jag hade lovat min tränare att vara nyttig) Så det blev frukt.. hum. Annars så pluggar jag oxå. G.R.E.A.T! Naaaat. Men aja snart är helvetet över :) För snart är det helg, SNART ÄR DET STHLMS CHEERLEADING DM 2009 I FYRISHOV! <3


Choklad?

Hejsan :) Nu har jag precis duschat, och sitter här med en kitkat, ska jag äta den? Jag lovade Malin (en av mina tränare) att vara nyttig fram till DM. Fast iförsig var det från fredag till söndag speciellt. Hum.. Jag tror jag får äta den. Jag åt sallad i skolan (ovanligt) haha. :) Ja jag är värd en kitkat :D godnatt!

Birthday

Jag fyller 15 om 20 dagar och jag vill ha en rosa tårta, en ipod touch och en moppe. (Moppen kan jag drömma om, mamma hatar mopeder och motorcyklar så jag tror inte hon vill ha sin (snart) 15 åriga dotter åkandes på en sån haha).

The higher you get, the harder you fall.

Hejsan! Igår hade jag träning och det gick supäär. Vi tränade med miniorerna och Sr.B. Vi hade mini DM haha, och vet ni? Seniorernas tränare är så söt, hon ba: ''Asså seriöst, när jag ser er köra erat program så blir jag STOLT över att gå i samma förening som er, ni är sjukt grymma! Asså nej.. asså jag blir såååååå stolt!''
Haha så söt! :) Alla dynamites lag är sååå bra! Helt sjukt! Snacka om att alla vi i mitt lag blev ännu mer peppade efter att Rita sa så!
Hoppas vi går vidare till SM! Det finns 5 olika klasser (+ ind, groupstunt & partner stunt). Så det blir 8 då egentligen haha. Men iallafall, i den klassen som vi tävlar i på DM så kommer vi vara 5 lag som tävlar. Förra året var vi fyra. Men iallafall, 1an och 2an går vidare till SM, hoppas vi gör det! Asså gud vad kul! Juste, jag kanske ska åka till uppsala redan på friday och sova i en stuga (dynamites har hyrt stugor) i uppsala med malin och hennes mamma :D wiie haha. Pusshej!

WOOOAH

EXAKT ETT ÅR OCH EN DAG SEN. DEN 14&15 MARS STÅR VI OCH ROCKAR MATTAN IGEN!
Det här är VÄRLDENS BÄSTA DYNAMITES!
Nästan alla klasser är med i videon: Jrb, Jra, srb,sra. Fast inte miniorerna.
Puss

Dynamitesdynamitedynamites

Några bilder som min tränare Louice tog i fredags :)
På vissa bilder står folk och shejkar haha, det är en amerikansk lek typ ''ride my pony'' :D

Black&white

Jag är en idiot. Haha. Asså jag har ju muskelinflammation i min arm och då får man (egentligen) inte träna. Men vem bryr sig haha, inte så att jag kommer dö. Och ofta man inte tränar veckan innan DM, då borde man vara lite puckad, förlåt men asså faktiskt. Iallafall så är inte datan så bra heller att sitta vid haha. Även fast det gör ont i min arm så sitter jag vid datan haha. Jag sa ju det, i.d.i.o.t! Men blää. Alla dessa jävla inflammationer kan gå och ta sig. PUSS!


Träning

Mitt liv kan verka lite tränings & cheer besatt, men ni kanske inte vet det här. Men i Cheerleading (i sverige) så tävlar man bara 2 gånger om året, som max i jr b. Så ni kanske förstår att vi är sjukt peppade, och därför tränar vi jätte jätte mycket nu dem närmsta dagarna, så allt jag skriver om är cheer. Fast jag skriver typ ändå bara om cheer annars oxå hehe. Men iallafall, så ni vet. Idag hade vi träning, det gick as bra. Imorgon har jag oxå träning haha, och på torsdag. På söndag gäller det. Jag vet inte, vissa säger att vi kan komma 1a om vi sätter allt och så, som vi oftast gör. Men jag vill inte tänka så, man blir bara besviken sen om man inte gör det :) Men vi får väl se hur det går, vi kommer iaf ge allt på DM!
Men ni är alltid guldvärda i mina ögon, <3

Fin bild:)

Här är en bild från oss igår :) Vissa tjejer i laget stod där bak eller något, så dem syns tyvärr inte :P
(Näj det är inte våra dräkter haha)

Sleepover as always

Hejsan :) Snart ska jag åka till My, senare kanske Bella oxå kommer. Iallafall så ska jag (ev. vi) sova där. Och imorgon är det träning wiie! :) Haha jag kom på en sak, jag bygger med alla toppar. Cöölish ;) Haha. Men nu ska jag försöka röra på mig. Pusshej!

RED BLUE AND WHITE - STHLM DYNAMITE!

Hejsan, idag hade vi genrep :) Emma följde med, först åkte Siri, Ebba, jag och Emma hem till henne, sen kom Hanna och vi fixade oss. Sen åkte jag emma och hanna till blackeberg. Det var skit kul och det gick as bra för alla lagen! STORA framsteg sen förra året säger jag bara! So watch out haha! Nu senare när jag har loggat in på msn har massa skrivit att vi rockade mattan haha :D Wiie. DM DM DM! <3 Vi fick även våra rosetter idag :) Louice hade köpt rosetter och så hade hon satt dit jätte fina silvriga stjärnor :) I LOVE IT! Nu måste jag typ sova, helt död! Puss!
Juste, mitt finger.. det är muskleninflammation i hela armen, trevligt värre.. not.

Nays

Imorgon är det bara en lektion, bara 50 minuter.
08.30 - 09.00: Morgonsamling haha.
09.10 - 10.00: Matte.
10.00 - 10.20: Rast.
10.20 - 11.30 - Sätta upp bilder på en planch, wie.
12.30 - 14.00: Typ småstjärnorna? HAHA.

Cp Finger.

Jag har ont i mitt lillfinger men ingen verkar fatta att det verkligen gör ont :( Asså tänk er att göra tummen upp fast med lillfingret, aah det klarar jag inte av. Eller inte på högerhanden. Jävla cp. Emma sa att det var som en grop i fingret, fyfan!! Och det är typ som en liten rund grej som sticker upp :( Jätte äckligt. Och det gör ont. Aja det är säkert inget men ska åka och kolla det på måndag.

Iallafall, imorgon är det Genrep inför DM, wiie. Om jag har rätt så skulle vi ha med oss föreningskläderna, dräkterna, träningskläder + skor. Vita korta strumpor. Uppsatt hår, sminkade.. Får fråga nån i laget om det var något mer :P Juste, Emma ska komma :) Wiie. Och kanske Tove :P Isånnafall kanske Frida oxå kommer? Haha wie. Får se. Aja Emma kommer iaf, men då åker jag och hon hem till henne efter skolan sen möter vi Hanna, fast då måste jag och Hanna fixa oss haha. Sen blire genreeeep. Wiho :) Pusshej!

SÅ JÄVLA PEPPAD! (Damp inlägg till laget, haha)

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA PEPPAD. DET ÄR 10 DAGAR KVAR TILLS VI STÅR PÅ MATTAN OCH ROCKAR MATTAN IGEN, FAST DENNA GÅNGEN MYCKET MER. VI ÄR FAN BÄTTRE ÄN FÖRRA ÅRET OCH JAG VILL STÅ PÅ MATTAN NU NU NU OCH FÅ DOMARNA ATT TAPPA HAKAN OCH KLACKEN ATT SKRIKA. VI ÄR BÄST I MINA ÖGON OCH JAG ÄLSKAR ER MEST MEST MEST. FÖR NI ÄR DET BÄSTA JAG VET! BÄSTA TJEJERNA FRÅN STHLM, BÄSTA MUSIKEN FRÅN TOP GUN. BÄSTA TRÄNARNA, BÄSTA PROGRAMMET. Dynamite Devils 0809 - Beat us if you can.


Träning.

Hejsan :) Jag hade som sagt träning idag och det gick supär! Shit vad chockade vi blev efter att vi visade upp för miniorerna och seniorerna, vi fick värsta mycket apploder hihi (a). Imorgon är det inte träning :/ Men tur i oturen för jag kan åka och kolla mitt cp finger då :) Wiie. Haha dem kommer säkert säga att jag bara inbillar mig, men det gör skit ont. My sa att min handledsinflammation kanske hade spridit sig? :o Wooah. Nu måste jag duscha, haha lite sent va. Puss!

Onsdag - Skola

Fyfan idag början skolan, blööh. Har inte hänt så mycket, igår smsade jag med Hanna hela kvällen typ, som förövrigt är påväg hem från USA. Juste det hände en skum sak igår kväll oxå.. jag hade missat samtal från emelie? jag fattar inte, dem sitter ju på planet väl? :O hon kanske kom åt knappen..  får väl fråga ikväll när dem e hemma. Förövrigt sitter jag här och lyssnar på vår tävlingsmusik, 10 DAGAR KVAAAAAR! Åååh så peppad :D Nu måste jag få i mig något. Puss!

Dynamite Dragons i USA :D

Heej :) Här har ni en video när min tränares lag blir intervjuade, haha :) dem är i USA nu och tävlar :) wie. Go malin :D
klicka på länken: http://varsity.com/event.aspx?event=1126#photos
Sen när ni kommer in på hemsidan så trycker ni på videon som heter: Abby talks to the Swedish Dynamites about their american cheer experience

MALIN ÄR MED PÅ 01:21 :D hon med knäskydd haha:D

Bilder från festen och innan festen med ella frida och tove

Tove och jag innan HAHA.

Ella, haha :)

Ella och Frida

Frida & Ella

Linnea

Alexandra & Jag där under hahaa, ni anar inte hur mycket vi skrattade.

Felicia

Linnea N

Haha man kan ju undra vad jag håller på med.. ?


Min fina kristina :D monkey <3 donkey HAHA

Eh.. jaa. haha

Amanda :)

Det är DM om två veckor

.. Så vi firar med träning på:
Onsdag
Torsdag
Fredag
Söndag
Måndag
Torsdag
Söndag - DM!

Haha fullproppat? I LOVE IT!

Fekke

Hallö :) Ursäkta för sämst uppdatering men jag sov ju som sagt över hos My med Anna. Det var kul :) Jag är ledig tills på onsdag oxå, waay! Och idag blir det fest på kvällen, Frida och Lauren har fyllt 15 så alla ska dit ;) Måste möta Tove först så vi köper presenter :O Sjukt svårt! Haha. Sitter just nu hos pappa, fast han är på jobbet. Men Saga står här och flinar åt mig haha. Så söt! Men nu måte jag dra, pusshej!

RSS 2.0