Trääääning

Hemma från träningen, det gick bra:) Första träningen efter top gun och vi skulle visa upp för dragons, och dem visade upp för oss:) Dem var helt sinnesjukt duktiga!! Men nu är jag jääätte trött, måste sova! Jag får skjuts till skolan imorgon Tove, bara så du vet (hoppas du läser det här!!). Puss & godnatt!

Bilder

Haha två lagbilder från i söndags, sista dagen av camp top gun med José & co. 
Helt sliiiiitna på bilden haha. Love!


Feel the pain

Asså jag har kommit fram till att jag är smart bara jag vill, om jag ens pluggar PYTTE lite så klarar jag proven galaaaant. Så jag klarade NO provet, yay:) Idag har jag skrattat tills jag börjat gråta i skolan, mest på matten hahaha. Fast det hörde ihop med vad jag såg på idrotten, åååh herregud vad kul hahaha! Idag är det desperate!! HELA VÄRLDEN GRÅTER AV LYCKA! Yaaaaay.

Imorgon är det träning och då ska vi visa vårat program för Dragons (senior laget) och dem ska visa för oss, så jag måste träna lite till höhö, men det ska nog gå bra:) Jag är hungrig, men jag tänker inte äta något förnst jag får donken, hur många dagar det än tar! Jag ska få som jag vill:) Puss


Love it.

Lordy lordy lordy!
I can't help it, I like to party, It's genetic.
It's electrifying, wind me up and watch me go.
Where she stops, nobody knows.
A good excuse to be a bad influence on you, you, you, you and you.

OMG!

Asså vårat program är bättre än bäst, haha kaaaaxigt. I totally love it! Det är perfekt:)
Dansen är sååååå jävla snygg! Pyrren är bäst och allt annat är awesome.
Shit vad glad jag är (och trött).


Last day:(

Sista dagen med top gun idag:( Död i kroppen men fortfarande lika peppad inför sista koreograf träningen, de bästa delarna kvar nu ju!! Pyrren, ramsan och dansen!! Nu ska jag äta något och sen åka. Förlåt att jag bara skriver om Cheer nu, men vi har ju koreografer från typ världens bästa lag nu och det här är min blogg:) Puss!

Break it down

Hellouuu! Nu har jag kollat på teve, snackat med några kompisar och gått egenom programmet några gånger. Sista dagen imorgon med José, faaan att det redan är slut typ. Men jag måste säga att det är sjukt kul att lära sig ett program på så snabb tid, haha. Speciellt när det så jävla AWESOME! Haha asså vi ska lära oss bl.a. dansen imorgon, oh my god. Snabbare än snabbaste tempot here we come? Haha nej men det kommer nog bli AS SNYGGT!:D Whatever, programmet är bästelibäst, I love it. 4 timmars träning imorgon igen. Puss!

TTTOP GUN

Åååh herre vad fint vårat program är:D As högt tempo men det blir bara fint. Byggen är as coola och allt är typ perfa:) Imorgon ska vi lära oss det sista, omg jag var helt snurrig i huvudet sista minutrerna idag haha, för mycket räkningar i huvudet, men nu sitter allt typ:) Ska öva lite, imorgon kööör vi.

Träääning

Är tröööötter, men MY GOD så fint program:D AAAAH längtar till imorgon:D Men jag måste sova rätt tidigt ikväll, träningen börjar halv 10 imorgon, haha kill me. Puss!

Tooop gun

Hinner typ inte blogga, men hela dagen har varit perfa!! Fick VG ++ på engelska/svenska provet.. varför fick jag inte bara MVG? Jo för jag hade glömt att sätta stödord innan de böjda verben, men WTD det räknas som MVG - och det funkar:) Jag är nästan 100 på att jag får MVG i betyg så:) Nuuu ska jag fixa frukten och så och sen kommer pappa och hämtar mej, sen möta nemo sen TOP GUN:D Nu kör vi Diamonds!

Pastaaa

Hellu! Snart ska jag duscha, sen gå egenom lite för Svenska/Engelska provet som jag ska göra imorgon eftersom att jag missade det igår (och eftersom att jag har världens bästa vänner så vet jag vad som kommer på provet, haha). Så det ska nog gå finfint :)

Måste även lägga mig rätt så tidigt idag, så jag hinner sova ut och så måste jag äta massa pasta imorgon, för ja.. imorgon ska thää äämericans lära ut vårat program! Åh jag är så peppad :) Men nu ska jag hoppa in i duschen. Puss!


BÄÄÄÄSTA TRÄNINGEN!!!!!!!!

OMFG vilken bra sista träning innan TOP GUN!!!!!!:) Vi fick träffa José, Ben och Vale en snabbis och nuuuu är det bara att ladda till fredag, asså det gick sjukt bra!!! THING THING THING:D:D:D:D Och Mia och Lina coachade oss med Bella, asså åååååh så kul :D Har video på när hela laget dansar cepe dans som vicky typ kom på hahaha, och alla peppade as mkt så det gick skit bra :) BÄSTA TRÄNINGEN!!
Nu ska jag plugga lite phonetics och sen prov imorgon, PROGRAM OCH TOP GUN PÅ FREDAG!!!!!!! :D
Lite bilder från idag som malin tog:)
Haha, jag och peikko (ellinor)

Hahah bella lekte lite:D

Peeeeeeeeikko:)

Och igen:D

Haha oooooch igen:D Med juuuulia :D

Haha :)

THIIIIIIING:D


Trääääning

Klockan ringde inte imorse och jag hade aaas ont i magen, och var skit sur för jag hade prov idag! Hoppas fan jag får göra det imorgon, tänker inte sänka mitt betyg i engelska! Iallafall, snart så ska jag åka och möta Jojjo och thing osv, och åka till träningen:) Amerikanarna är nog i sverige nu:D För våra seniorer (Dragons) ska ha dem idag, och juste Lina ska träna oss oxå, en av deras tränare. Hoppas vi får se lite av deras program haha. Idag är sista träningen innan Joseeeee.

Haha en sak som är lite kul är att alla lag (utom vi och dragons då) typ har börjat lite med sina program.. Haha fast vi får lixom heeela vårat program på 3 dagar, av TOP GUN:D:D:D Aaaah jag längtar sönder!!!!!!


TOOOOP GUN

På fredag smäller det!!!:D Jag längtar så sjukt mycket, TOP GUUUUUN! Våra amerikanska koreografer kommer då:D Imorgon är det sista träningen innan dem kommer! 3 DAYS LEEEEFT:D
TopGunAllStars.jpg image by Hollister7693

tralalala

Heeeej. Slutade 3, drog och köpte gooodis:) sen åkte jag, magnus, ita, sebbe, tove och annie hem till mig och hade lite kuligt och nu har dem gått hem & jag väntar på maaaaaaat.

Diamonds & Dragons

Hellu. Hade träning igår, det gick jätte bra, fast inte för mig men whatever. Iallafall så dubblade jojjoooooooo från libb:) Bästaste :) Och euw asså min tumme e helt äcklig, ni ska få se en bild sen haha, asså skinnet har lossnat för vi byggde så mycket. Men styrkan var roligast :D Vi var blandade med draaaakarna och körde typ tävling, haha det var kul:) Och jag körde ingen gymnastik för jag vågade inte :S Vet inte vad som hände.. Men aja kul var det iallafall:)

Men hanna lärde sig rondat flickis sträckt! Och sofia lärde sig rondat sträckt, shit vad bra :) Och Mia och Lina sa att vi var as duktiga och helt redo för top gun! PÅ ONSDAAAG ÄR DEM I SVERIGE!!!!! Diamonds 09/10<3

Skolfoto

Hellu! Idag hade vi skolfoto, shit vad jag gjorde bort mig! För vi snackade om förra årets skolfoto och det första jag sa när vi gick in genom dörrarna till fotografen var ''Haha, det fulaste jag sett''. Och Fotografen ba ''Tack!''. Haha jag höll på dööö, men han visste att jag inte menade honom så han skojade med oss bara haha. Har typ inget att skriva om... Puss!
Bild från när vi lekte lite på tjejmilen haha, från Julias blogg:)<3

Diamanter

Sista lediga dagen, imorgon är det skola. Buhu, haha. Men vi har skolfoto dessutom, fan! Har inget att skriva direkt, men här får ni en bild från träningen i söndags som Ellinor tog med Hannas kamera, haha asså det är Hanna som har täckt för våra ansikten för alla såg tydligen muppade ut :) Puss!

0910

Hellu! Bloggade inte igår kväll men hade ju träning som sagt:) Det var sjukt jobbigt första timmen, kondition och hopp haha jag dog litegranna. Peikko blev Captain och Malin blev typ 2a captain eller vad man ska säga:) Nu är det tre träningar kvar sen kommer amerikanarna, asså shit vad jag längtar! Fast det kommer nog vara svårt att lära sig alla räkningar.. Men jaja det fixar sig :) Idag är jag leeedig och imorgon med. På onsdag är det skolfotografering, fandå! Men nu måste jag gå för nu ringer Jojjo, ciao!

Träning ikväll

Hellu! Ikväll är det träning från 6 till 9 som varje söndag. Sen är jag ledig imorgon och likaså på tisdag. Ibland är min skola riktigt najsbajs! Puss!

Halvmaran med laget

Hellu! Jobbade med laget idag på halvmaran, vi skulle packa goodiebags som dem får när dem springer in i mål (imorgon?). Iallafall så var det sjukt stressigt längst bak men när man stod där framme var det bara kul haha, för jag, julia, nemo och hanna sjöng massor:) Efter att vi var klara med påsarna (fleeera tusen!) så gick jag, hanna, julia och nemo till donken och åt. Och vem kommer när vi sitter och äter? JESUS TANTEN! Omfg vad rädd jag blev, hon bara skrek och Hanna vände sig om och typ grät av skratt och Julia HAHAHHA, hennes blick! Och nemo försökte låtsas som att hon inte hörde henne så att hon skulle gå, men sen tog jag mina saker och sprang och gömde mig bakom en vägg och då kom dem andra oxå men som tur var så drog jesus tanten, hahaha fyfan vad vi garvade!

Sen så gick vi från kungsan till centralen, vi hade ju ganska roligt på vägen om man säger så haha. Men ja det var typ min dag :) På söndag är det träning, yaay! Jag är ledig måndag och tisdag. Så jag börjar på onsdag, sen är det bara 1 vecka tills amerikanarna kommer.. längtar! Tiden går riktigt snaaaaaabbt!

Puss!

Svininfluensan shalalala

Hahaha jag har haft svininfluensan typ, men jag är frisk nu bara det att jag hostar. Och jag vill inte smitta folk i skolan så bäst jag stannar hemma. Har ju ändå lite ont i halsen fortfarande dessutom. Snart ska jag till ica med mamma och köpa gooodis osv:) Fast hon tycker inte jag ska äta det för jag hostar så mycket, men det gör nog inget. Och juste, jag vill ha chips och dipp.. yummie! Problemet är bara att jag inte vet vilken film jag ska se på.. nån som vet nån bra? Antagligen inte.. men jag har typ redan sett alla filmer (de som jag skulle kunna tänka mig se då).

YAAAAAAAAAAY

JAG FÅR TRÄÄÄÄÄNAAAAAA :D:D:D:D


Min roliga dag:D

Haha ironi på hög nivå. Men jag vaknade iallafall runt 10 av att Annie ringde mig, eller aa jag låg i sängen halvt vaken, men det var bra att hon ringde iallafall haha :) Men sen sa Annie och Tove en grej och sen började Annie babbla om att jag skulle dricka varmt så jag blir frisk och att jag skulle äta godis haha :) Sötaste:D Nu sitter jag i sängen och snackar med Jojjo på msn, båda vi är sjuka ju.. cepe. Men jag ska typ till skolan imorgon:) Fast just nu hostar jag som en idiot. Trevlans! Guuuud så tråkigt det är att vara sjuk, men som tur är så har jag Jojjo som sällskap på msn haha. Ska plugga klart det sista och sen ska jag möta Jojjo och Sofia (?) kl 5 och sen Thiiiing:D Sen träning! Puss!

JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag börjar bli frisk!! :D Fast jag hostar och så fortfarande men jag tror jag kan vara med och bygga, för vi ska ju få veta våra byggrupper!!:D Idag är det exakt TVÅ VECKOR TILL TOP GUN!! :D Wieeeeeeho!!!!!!


JÄÄÄÄÄÄÄVLAAAAA SKIIIIIIIIIT

ASSÅ NU FÅR JAG DAMP!!!!! JAG TOG ALVEDON INATT SÅ MIN CEPE SJUKA SKULLE FÖRSVINNA OCH FEBERN FÖRSVANN IMORSE OCH JAG VA SUPERGLAD! MEN SEN FINNS DE REGLER I LAGET NÄR MAN INTE FÅR TRÄNA, OCH EN AV DEM ÄR NÄR MAN HAR ONT I HALSEN.. OCH VAD FICK JAG NU NÄR FEBERN FÖRSVANN?!!!!!!!! ONT I HALSEN OCH HOSTA, JÄVLA CEEEEEPEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAJ

Min haaaals :( Det gör skit ont när jag sväljer och jag nyser hela tiden, asså det är läskigt när jag nyser för det låter typ som att jag hostar! Tur iallafall att jag är sjuk nu och inte när amerikanarna kommer:) Men asså min feber är typ borta nu (för tillfället) men nu har jag as ont i halsen istället och nyser, bajs?

Men asså jag vill bli frisk och kunna gå till skolan så jag inte hänger efter, och så vill jag träna!! Måste vara frisk på onsdag för då får vi veta våra byggrupper ju. Fast tror inte jag kommer kunna vara med så mycket, inte om det är såhär.. Och det blir bara värre för varje dag! CEPE!!! Men jag hoppas jag blir frisk:) MIRAKEL!!

Diamonds, Diamonds, Diamonds!! :D

Faaan att jag är sjuk. Men jag fick ju iallafall se hela träningen med sötaste Jojjo som oxå var sjuk :/ MEN ASSÅ THIIIIIING!!!! Så duktig :D:D Asså det gick typ as bra för alla på träningen :O YAY! Ja, förutom mig och Jojjo som satt med feber och frös då. Åååh vad glad jag är :D Tror jag ska sova snart, inge skola för mig imorgon. Pusshej!

FAAAN

Febern är tillbaka :'( Ursäkta att det kommer massa klago inlägg men jag får damp. Feber, halsont & världens träningsverk, kan det bli härligare?! Ja juste, jag är täppt i näsan oxå. Har ont i mina handleder, teeecken på feber! Har alltid det när jag har feber, skumt. Jag har typ inte ätit något idag, men jag har ingen matlust :( Fyfan vad jag hatar det här!! Nu ska jag packa ner ett hopprep till Malin (min förra tränare) som hon skulle ha på sin träning, får inte glömma det. Juste, jag tränar samtidigt som Malin i samma hall oftast, så jag träffar henne ändå :D Men Luluu träffar jag aldrig typ.. Men nu ska jag packa ner hopprepet och Hanna kommer väl om typ 50 minuter.. puss!

Söööndaag

Helluuuu! Sitter och pratar med världens bästa Hanna Andersson :) Men vi ska iaf åka bil till träningen med hennes pappa, wiie. Och juste mamma ringde cicci, jag ska bara kolla på (CEPE HALS!). Men det ska jojjo oxå så jag ska typ förhöra henne på hennes läxor haha. Men jag har tråååkigt, ligger bara i sängen finns inget annat jag kan göra :O Fryser ju bara. Snart är det toooop gun:) Lääängtar! Men först ska jag bli frisk:) PUSS!

Orka.

Jag vaknade runt klockan 6 imorse av att det sved så in i heeeelvete när jag svalde, sen hade jag feber oxå :( Så jag fick alvedon, och en halstabblet. Så det är bättre nu men jag kan typ inte andas genom näsan, dumma förkyldning :( Fan oxåååå får inte träna!! Men ska åka och kolla iallafall. Baaaaaaajs!

Skit oxå

Är cepe förkyld, hängig, och det bara rinner från ögonen. Täppt i näsan och grejer. Sen mår jag illa oxå :( Vet inte om jag kan träna imorgon, inte om jag mår såhär, SÄÄMST jag vill träna!! Nu ska jag bli frisk (: Puss!


DIAAAAAMONDS

Träningen var sjukt kul, men jobbig:D Massa styrka, men sooo what? För den 23 kommer TOP GUUUN! Längtaaa :D Puss!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Fredag!!! Och det betyder träääääning med bästa Diamonds :) Men vi har typ try out idag.. Juste, skriver som Julia, HOPPAS vi får köra på airtruck, skulle vara aaaas kul. Haha asså det är som studsmatta typ fast typ jäääätte mycket större och man kör gymnastik på den :D Haha. Nu ska jag städa rummet och sen äta, sen möta hanna och åka till träningen, puss!

Torsdaaaaag

Hellö! Slutade 11 idag och så blev det stan med Annie och Tove (kan ju annars bara skriva favoriterna, lättare haha) Iallafall, shopping och studiebesök, det gillar vi! Puss!
Hahaha asså lååång historia bakom den här bilden, fyfan vad vi garvade!

TRION!


Dumma Malin

Nu har hon gjort mig väärsta godissugen :( Bajs oxå.

Shoppelishoppat :)

Hooola! Skolan gick sjukt snabbt, I like it! Först idrott sen matte. Tisdagar är nog min favorit dag när det gäller lektioner. Annars fredag ofc. Sen hände det en väldigt, otrooooligt pinsam sak så jag smsade Tove att jag måste prata med henne haha, så kommer hon till min mattelektion, och såklart så drar jag ut & berättar och Tove (och resten) garvar åt det haha, och så kommer Sigge (mattelärare), vad förväntar jag mig lixom och ropar in mig. Går in och sätter mig.

Drar till Tove igen och såklart kommer Sigge igen -.- Och så går jag in haha, och då börjar Sigge garva åt mig och så kommer min förra mentor och ba ''Haha, nicole är krävande'' sen står dem två där och garvar åt mig för att jag är krävande, URSÄKTA! Fast sen fick jag feta beröm för Sigge för min hjärna är fett duktig på matte en gång om året :) Aaaaa men sen efter skolan hämtade mamma mig och då köpte jag massa kläder och grejer och såklart käkade jag på tacobar, gooosh I love it! Jag som skulle shoppa med Annie och Tove på torsdag höhö, vi får se hur det blir med det, kan ju annars bara följa med dem.. fast jag behöver jacka & skor, men orkade inte kolla på det idag.. Så kanske kan kolla då :)

Men nu ska jag snacka med världens bästa Jessica :) Puss på er!

RSS 2.0