Awesome duuuuuuuudes

Skit tråkig skoldag, somnade på spanskan typ.. asså jag behöver sööööömn! Vill bara ha det där jävla lovet nu. Men en till dag i skolan, det klarar jag. Hade även träning ikväll, Diamonds... jag säger bara WOW. Satt med ett leende påväg hem i bilen!

Juste, ni som läser youbetterwork, ni har säkert sett bilderna på våran groupstunt där? HUR söt är inte thinkan? Haha jag typ satt och var jätte stolt att det är våran lilla topp det där! Hon ler verkligen på varje bild!!:)

Kan inte kalla det annat än lycka!

Birthdaygiiiiiirl

Yaaay det var en rolig dag idag:) Har fått allt från pengar, till kläder, till parfymer, till body lotions till klocka osv. Fast det var bara från mamma och några av släktingarna från mammas sida:) Några släktingar hos mamma kvar och hela paaappas sida, hihi jag gillar att fylla år:)

En timme

Fyller år om en timme haha, och jag läste Corneys andra kommentar nu. Jaa jag kommer ihåg när du sov över här :( När jag fyllde 14 var det nog, eller 13! Saknar dig :( Vi måste träffas snart! <3

En bild på mig och Jessica från i lördags! Neej jag är inte så liten, jessica är lång!:P

Oj jag skrev fel:D

Oj Cornelia jag såg din kommentar nu!:D
Jag glömde ju att vi hade DM med mellersta distriktet oxå, så vi är inte bara bäst i stockholm utan i två distrikt! :D
Tack corney:)

DM genrep! Yääy vi får lägga upp bilderna nu!

Kom just på en sak

Imorgon är det jag som är birthday girl.

You better work!

IIIH jag vill träna nu nu nu! Vi ska verkligen TKK:a ända vägen till SM, våra tränare borde förbereda sig med näsdukar, dem kommer gråta floder när vi står på mattan då, we'll make you proud!

TRÖÖÖÖÖTT

varit vaken sen 6 (egentligen 5 med tanke på att vi vred fram klockan) och har typ jobbat hela dagen och är skiiiiiita trött. Det gick iaf bra idag med! Vi tävlade inte igen haha, utan det var nybörjar och fortsättningslagen:) Det gick bra, speciellt för mys lag. dem tog GUUULD dem oxå:D

Dynamite Diamonds

Stockholms bästa Jr Lag även fast vi tappade två bygg och vinglade. Det säger ju bara att vi är sjukt grymma på allt annat! Till SM kör vi minst 10 gånger bättre, det är något alla i laget är enade om. Puss på er!
Bow down to dynamites 'cause this is our floor.

Oj oj oj:)

....

The ladies in red are back.


Tävlingen gick som den gick

OCH DEN GICK AWESOME! DM GULD GULD GULD, DIAMONDS DET FINNS INGA ORD FÖR HUR STOLT JAG ÄR ÖVER OSS, VI GJORDE DET.


NÄR DEM HADE ROPAT UPP DEM SOM KOM 3A OCH  2A SÅ FICK JAG EN CHOCK, FÖR DÅ VAR DET JU BARA VI KVAR! DM GULD GULD GULD, OCH NU KÖTTAR VI 10 GÅNGER BÄTTRE TILL SM!
För SM, here we come! You better watch out :)

Älskade älskade Diamonds

Imorgon så kör vi, på riktigt. Och visar alla hur bra vi är! Egentligen bryr jag mig inte om hur det går, bara alla går all in och ger sitt allra bästa och kör 110 procent, då kan jag inte vara annat än stolt över oss! TKK Diamonds, jag älskar er med hela mitt hjärta♥


TAGGA!

Hur peppad blir man inte av det här?!! Lite av alla kommentarer och blogginlägg osv som peppaaaaaar!:) Jag är för första gången inte så nervös, nästan inte alls. Det kanske kommer imorgon? Fast en sak är jag, JÄVLIGT taggad! (Haha det första och sista som står i pepp grejen ser ut som att jag har skrivit nu, fast det är två blogginlägg från några i laget)



Tappat rösten

Men ärligt, nu vill jag verkligen bli frisk! :(

DETTA INLÄGG MÅSTE SKRIVAS I STORA BOKSTÄVER!

ÅÅÅH VAD JAG ÄR GLAD! BÄSTA BÄSTA TRÄNINGEN! VÅRA UNDERBARA TRÄNARE GJORDE EN FILM TILL OSS DÄR DE STOD NÅGOT OM VARJE PERSON OCH FULASTE BILDERNA HAHAHA. FINNS INGA ORD FÖR HUR MYCKET JAG ÄLSKAR ER DIAMONDS! KÖR VI SAMMA PÅ TÄVLING SOM IDAG SÅ KAN DET INTE GÅ ANNAT ÄN SUPER! TKK!!!!!!


<3<3<3<3<3<3<3

(Åkte btw förbi kistamässan, vad tror ni jag såg?! Största skylten med fetaste texten ''DM I CHEERLEADING 27/28 MARS'')

Ikväll kör vi!

Ååh vad peppad man kan bli av ett mail från ens tränare! Det är inte alla som har sånna snälla tränare! ;) Ikväll ska vi vara BÄST diamonds och äga som bara vi kan. 09/10 - better than ever! <3

hjärtan

är typ SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR PEPPAAAAAAAAD

typ AJ

Pratade med några på skype, gissa om dem skrattade åt min röst. Borde inte ha loggat in för nu kan jag inte svälja mer!!! Jävla hals

BAJS

Jag har inte halsfluss, asså FAN. För om det hade varit halsfluss hade jag fått pencilin och då hade det varit över på typ 2,3 dagar. Men jag har virus i halsen och det är typ en infektion och jag har feber. OCH DET FINNS INGEN MEDICIN TILL SÅNT!!!!!! Bara alvedon men det funkar inte ett skit! Nu ska ja bli emo hejdå.

Euw

Omg jag måste åka och kolla min hals imorgon, tänk om det är halsfluss, det gör så jävla ont och det är svullet:S Jag har bara ätit en mandarin och lite ris idag :S Kan inte äta för min jävla hals:(
Träningen gick bra iaf, även fast jag bara byggde, diamonds ni var bäst. <3

Aja nu ska jag typ sova, har feber.

Cheer

Nu ska jag snart dra mig mot träningen:) Här är en till bild från igår. Puss:)

LAGKVÄLL :)

Hola! Lagkvällen var bäst, vi gjorde finfina rosetter, åt tacos och hade grymt kul. Idag har jag tyvärr varit vaken sen klockan halv 5, jag har inte kunnat sova för att jag har så jävla ont i halsen. Så det blir inte så mycket träning för mig ikväll. Juste, har en stukad tumme oxå. Men jag bryr mig inte, det är DM om 6 dagar och vi ska vara grymma!!:)

BILDBOMB (Ja, mitt lag är helt normalt.. )
HAHAHAHA Pernilla, min tränare:D
HAHAHA Pernilla igen! (Nej men hon är faktiskt normal i verklighet:D)

Tralalala

Hola. Sitter och pratar med My, har jätte bajs ont i halsen:( Och så har det svullnat lite under min tumme och det gör typ 10 gånger ondare än igår! Aja whatever, jag måste typ åka och kolla det imorgon innan träningen. Idag är det lagkväll och det kommer bli bäst! :) Älskade Diamanter ♥

PS. Malin, jag såg en video som hanna skickade från genrepet igår, dina hopp är
B TO THE EST.

update

My svarade och båda får skjuts av min daddy hoho.
Btw, TOVE !!!!!!
Hur gick det med telefonen?:( FÖRLÅÅÅT men det var faktiskt sean banan som gjorde!!!
<3<3

DM GENREP!

Åhh sjukt hur nära DM är nu, men det är lugnt för alla är så peppade!:) Ska fixa mig och sen ska jag typ åka till blackan med My eller så får jag skjuts, tror det blir skjuts eftersom att My inte kan hantera en mobil!!

Iaf så åkte jag hem från skolan tidigare för jag mår skit illa och jag as ont i halsen:/ Men jag ska göra mitt bästa ikväll ändå! Puss

Diamonds ni är det bästa&underbaraste laget jag nånsin gått i! IKVÄLL ÄR VI SOM ALLRA BÄST! <3


Eat sleep cheer, repeat.

Imorgon blir det först DM genrep med hela föreningen så då kommer det alltså vara kortare träning eftersom att genrepet är i blackan där vi brukar träna :P Och då kommer alla lagen hohoo. Men sen är det kort träning efter, på lördag är det lagdag hos Ellinor (peikkooo) sen på söndag så är det träning:D NAJS! Juste, det är snart en vecka till DM.. tagga.

Jag och min sötpluuuuuupp <3


I heart Diamonds

that's all i'm saying

I'm back where I belong

Snart blir det donken:) och sen bowling med några! Funfun! Måste bara säga att dem här närmaste helgerna kommer bli dem BÄSTA!
Fredag: Dynamites Genrep inför DM och vi ska r.o.c.k.a golvet. Sen träning.
Lördag: Lagkväll med världens finaste lag!
Söndag: Träning!
NÄSTA HELG:
Lördag: DM DM DM FÖR OSS OCH DRAGONS!!! :D:D:D
Söndag: DM för B lagen:D och jag ska funktionär:)



Ikväll tycker jag att vi kör en supeeer träning diamanter. Älskar er:)
Eeh jag kollade på våra lagbilder och märkte att jag och julia typ alltid sitter brevid varandra, haha creepy men fett coolt egentligen :o
coolt

Yay

nu är min garderob två nya koftor, två nya tröjor, strumpbyxor och ett sött hårspänne fullare. Kanske inte så bra, men whatevvvvä.

HAR NI SETT COOLARE MELODIFESTIVAL?!

Ääääh dragons (Våra seniorer) tog över glooooben, dem är bäst bäst bäst. Höjdpunkten lixom. Mina killkompisar som inte ens brukar vara intresserade av cheerleading tyckte det var as coolt hahaha! Dynamites tar över tidningar och tv haha! Puss:)
BILD FRÅN AFTONBLADET!

Melodifestivalen!

Ikväll blir det hemmos Ebba som gäller med massa roligt folk:) Och melodifestivalen, yaaay. Och den kommer bli extra rolig i år, hihi! :) Puss!

fredaaag

Nu sitter jag och pratar med My:) Träningen gick bra, det var kul! Om exakt 2 veckor och 1 dag är det DM, och jag kan inte längta mer.. Puss!

Love is a temple of love

Helllooou. Ikväll är det träning in tha black mountain, as always. Älska fredagsträningar! Imorgon blir det massa människor (kanske) och vi ska kolla på melodifestivalen osv haha, annars blir det bio med några andra! Och på söndag så är det träning igen.
Ciaobella!

Startlistan!! Taget från Julias blogg

Snodde listan från Juliaaa :)

Group Stunt Junior
1. Eastcoast Cheerleaders - Poseidors
2. Brommagymnasterna Dynamites
3. Haninge Cheer Elite

Cheer Junior Avancerad
1. Köpings GF Sparks
2. Brommagymnasterna Dynamites - Diamonds
3. Haninge Cheer Elite

Group Stunt Senior
1. Haninge Power Cheer & Dance - Fabest 5ive
2. Haninge Cheer Elite
3. GF Uppsalaflickorna Spirits - Vipers
4. Brommagymnasterna Dynamites - D5

Individuell Senior
1. Brommagymnasterna Dynamites - Maria Tenggren
2. Haninge Power Cheer & Dance - Ida Knudsen

Cheer Senior Avancerad
1. Örebro GF - Cheer Unlimited
2. Haninge Power Cheer & Dance - Eagles
3. NGCF Twisters Cheer Elite
4. Linköping Lightnings
6. Brommagymnasterna Dynamites - Dragons

Vi tävlar på lördag, då tävlar alla avancerade lagen, plus group stunt:) Fast på söndag tävlar både nybörjar och fortsättningslagen så då är det fler som tävlar, fast då får vi mer publik:P Haha.
Iallafall, imorgon är det fredagsträning, bästaaa!! Hoppas vi kör program varannan gång med Dragons, det är alltid lika kul! Puss :)

Fulaste bilden ever, igen. Men asså den är bara för bra, ROLLING! (Eh jaa, jag var tvungen att hålla i Frida, annars hade hon smitit iväg)


new body

Nuuu ska jag till min låtsas syrra som fyller år, vet inte riktigt hur mycket men ändå:) Och hon och hennes sambo ska köpa newbody av mig haha bara för dem är snällaaaaa. Juste såg på Jojjos blogg, nästa lördag blir bäst, diamonds kväll hos peikko:)<3

Jag tror på oss och vet att vi kan.

16 dagar till DM, startlistan har kommit och jag bara längtar ihjäl! Nu kör vi 110 varje sekund, minut och timme på träningarna. Nu gör vi Bella Pernilla och Lili stoltare än stoltast!
Ni är bland det bästa som har hänt mig. ♥
Och Nemo, 3e gången gillt, så är det alltid!

Typ.. bajs?

Hemma.. inte kul, inte alls.

Bildeeeer

Åker hem i övermorgon, it suuuuucks. Vill stanna här:(

Eh om ni undrar varför jag har kläder på mig och inte badar.. så är det häääär anledningen!

WIEHO

Kooooooolla vattnet! I look like a retard, I know. Meeen vafan jag hade sol i ögonen;)

Framme!

Kom fram till hotellet runt halv 3, sen åt vi och nu sitter jag i vårat hotellrum med datan, hotellet är så sjuukt stort och det finns trådlöst internet överallt haha, så min ipod är med mig överallt för den kan koppla till internet yay.
Här är iallafall utsikten från sovrummet:) puss

RSS 2.0