BYEEEEEE

Sitter med blött hår och pratar med emelieee och snart åker jag till kanarieöarna:) bloggar därifrån tror jag!! puss:)

Hannaaaaa

Imorgon blir det jobb med laget sen sover jag hos häna bänäna med nemo fisk och sen är det jobb igen på sunday och sen träning och sen fuerteventura! Pusshej. (Och ja, med det här inlägget så försöker jag säga att min update kommer suga, mer än vanligt!)

Trötter..

Men tur att jag har lov då, helt seriöst! Fick typ kämpa mig upp från sängen runt 12.. gillar starkt att vi har 11 dagars lov, eller jag har 12 mohaha. Kanarieöarna på måndag! Iallafall, jag är heeeelt slut. Tycker typ att det är jobbigt att ens bara röra på tangenterna.. Så ciaaao.

31 days left..

DM om 31 dagar och hur känns det? Jo just nu känns det WAWAWIIIWA!!! De märks verkligen hur närmare alla kommer varandra i laget, och det var värsta roliga träningen idag hahaha. Puss!
20 girls 1 heart ♥

boreeeed

har så sjukt tråkigt och min data är så varm så den typ brinner upp snart... ööh wtd.
MÄSTERFOTOGRAF HANNA ÄLSKADE ROLLING # 2 KARLSON <3

Heeeelgen

I fredags var det träning och inget mer speciellt, i lördags åkte jag till nacka med my och rosanna och kollade på twisters tävlingen med hanna och träffade våran frida af svag höhö, våra söta miniorer kom 2a! Efter det så åkte vi hem till my och träffade helling, och sen kom frida och helling blev helt kär i en liten hundvalp hahaha, sen åt vi och sov och idag gjorde vi inte så mycket, sen vart det träning:) puss

helling o the love of her life:) fast vi vet inte vad valpen hette..

This is what I call LOVE

20 girls, 1 heart ♥

Wendel, Barry, Jessica, Linnea, Hanna, Sofia, Malin, Thing, Anna, Bianca, Naomi, Märta, Jojjo, Nicole, Julia, Vicky, Peikko, Mickan, Fifa & Rana. Diamonds 2010.

JOOOOOJJO

Nu blir det träning med mina älskade diamanter! :) Puss
jag och min älskade toooopp jojjo!<3

fraaaajda

mötte hanna imorse o kollade på twisters tävlingen, sen träffa vi faaaaaaavvofrida:) nu e jag hos my med helling, ciaaao!

HAHAHAHHA VI TOG ROLLING LAGBILD, NOTERA SKYLTEN!


Det stavas inte lycka, det stavas D.I.A.M.O.N.D.S. 2.0.1.0!

Ååh vad bra det gick idag, eller jag tycker det iallfall:) Jag körde flickis själv igen efter typ flera tix träningar, eller jag körde inte rondat flickis men stillastående körde jag iallfall:)
Jag ÄLSKAR blackan träningar, vi tränar 3 gånger i veckan och två av dem gångerna är i blackan:D men på onsdagar så är vi i eriksdal, inte lika rolig hall men jaja :)
bild från i onsdags, LOVE!

school

Helluuu, sitter i skolan och har EA :) nu är både engelskan och SO'n över, skööööönt? Ikväll är det träning, with the laaaaaadies in red. TAGGA! Puss :)

CREDS TILL MOI !!

DET HÄR HAR JAG GJORT IKVÄLL. 3 JÄVLA SIDOR OM FRANSKA FUCKING REVOLUTIONEN !!!!!
(Fick förminska jätte mycket på word så man såg alla tre, det är därför det ser så cepe ut)

LOVE LOVE LOVE!

Idaaaaaag fyller favvofrida 20 :) graaaattis.
Iaf, träningen gick super och det var lixom fysträning utan fys, hur härligt är inte det?!?
Vi fick se tygerna som vi ska ha i rosetterna, dem kommer bli AWESOME säger jag bara:) Sen snackade vi om smink och frissyrer till tävlingen, ååh jag längtar!!

Jojjo min asgrymma topp och jag (som förresten ser ut som ett retard på den här bilden haha)

I'm awesome

Vi har engelska redovisning och SO inlämning den här veckan, vilket jag borde börja plugga till snart:) Men jag jobbar bäst under press, jag menar förra gången vi hade engelska inlämning, TRE analyser plus en jämföring på några helt ofattbara dikter!!!!! Så gjorde jag det kvällen innan inlämningsdagen, vad fick jag? VG + mina damer och herrar:) Visst, ett MVG skulle sitta bättre. Men det fick typ ingen, eller jo haha dem som fuskade och fick hjälp av deras föräldrar x) Men jajaaaaa. Nu ska jag talkaaaaaa tooooooooo jeeeeeeessica. adios

Pictures, från uppsala campet!

Fotograf: Tony Friede
Laaaaaaangare hahaha: Jessica Lambeck <3

This is Dynamite Diamonds.

Jag kan nästan lova att det inte finns något härligare lag än Diamonds, fan vad jag älskar er! Ni är min lycka.
Och glöööm inte temat imorgon:) Puss
HAHAHA snacka om att alla är inne i sitt!! (Det var visst några från några andra lag som trodde att vi helt seriöst skulle tävla melodifestivalen..  ööhm nej vi brukar ha roliga tema träningar och förra söndagen hade vi schlager tema haha!)

ARSEEEEELHÅL

JAG SOM ÄNTLIGEN TRODDE ATT JAG BÖRJADE BLI FRISK, HOSTADE BARA LITE IDAG OSV OCH JAG SPRANG INTE ENS PÅ TRÄNINGEN FÖR SÄKERHETS SKULL FÖR JAG VAR LITE SNORIG O HOSTIG MEN JAG KÖRDE ALLT ANNAT, OCH NU ÄR JAG HELT TÄPPT I NÄSAN OCH HOSTAR OCH NYSEEEEEER HELA TIDEN. MITT LAG KOMMER HATA MIG!!!!!!

grooooupst

helluu! träningen gick okej men jag börjar bli sjuk igen, sitter och nyser stup i ett nu (måste påpeka att jag nyss nös) men det gick bra! Träningen alltså, haha. Här får ni en bild från i söndags. Puss!

Thing in actiooon.

OMG

ASSÅ MAN PALLAR BARA INTE HA SO PÅ FREDAG EFTERMIDDAG NÄR RESTEN AV SKOLAN HAR FUCKING EA!!!!!!!!!!!

Nationella del 2

Idag var det andra nationella provet i svenska, uppsatsen! Jag var fett stolt över att jag hade skrivit 3 sidor då max var 4 och våra lärare alltid säger att det är svårare att skriva en bra text så lite som möjligt. Men sen smsade jag med emelie och fick reda på att hon hade skrivit 10!!!!! My hade typ oxå gjort det. Hej IG nicole. Fast kan dock säga att det inte var nån i vår skola som skrev mer än 4 tror jag:) Vi fick inte!
Men jag antar att det är olika max antal från skola till skola;)
TOVE! Bilderna på oss kommer tyvärr aldrig att dyka upp på internet, dem är FÖR fula!

Fuerteventura

Idag var det nationella, gick okej men jag hann inte med hela, vilket typ hälften av alla 9or i vår skola inte gjorde, undrar hur skolverket tänker? IDIOTER!
Iallafall, hit ska jag på sportlovet och det ska inte ni, suuuuckers!

:(

Idag var jag duktig och gick till skolan även fast jag hade feber (eller det varierar heeela tiden!) tillslut sa mina lärare åt mig att gå hem, och imorgon är det svenska nationella!! Jag döööör.

In case you wondered..

Jag har feeeber och JÄTTE ont i halsen, fast jag låter typ normalt, vilket kanske är en bra sak för jag vill inte gå runt och låta som en bäver ju. Men idag ska vi ha schlagertema på träningen, jag får ju inte träna.. men jag ska dit och lära mig några ändringar bara. Och såklart peppa världens bästa lag!!
Jag, märta, hanna, mickan och jojjo topp! Puss!

allstaaars

träningen gick bra förutom att pernilla typ putta ner mig på en tjockmatta med vääärldens fart haha men det var kul. Och jag har äntligen fattat hur jag inte ska hoppa snabbare än resten av laget haha, yay!

RSS 2.0