Adios!

Nu ska jag duscha sen blir det valborg! Kommer bli dålig uppdatering för vi ska somsagt sova hos jacke och sen imorgon så ska jag till min pluppis saga! Pusshej

Plugg, cptumme, valborg!

Hellou! Sitter och pluggar för fullt, men det är faktiskt ganska kul haha. Vi ska analysera och jämföra två böcker och allt ska skrivas på engelska. Min tumme är btw HANDIKAPPAD. Asså det sticker ut typ en knöl från min särtumme och det gör ju fett ont när jag bygger på träningarna men det går över efter.. sen kommer det igen. Och imorgon ska jag tove och mange sova över hos jacke efter tegelhageeeeen:) puss

Todaaaaay

Hej nu måste jag skriva ett inlägg fort, för jag har plugg, ååh vilket underbart liv, inte. Iaf, imorgon kanske vi ska sova hos jacke på valborg men vi får se hur det blir med det haha. Här har ni bilder från idag på mig, annie, tove, oliwer, thom och filip:)


JAAA mitt hår är jätte långt, måste klippa det snart!

HAHAHA EN TILL SAK

Idag kittlade ja hanna på träningen så hon skrek som en idiot och rullade runt som en stock. HAHAHAHAH. Sen har vi bästa planen, ja å hanna ska utföra en plan så per kan komma o hämta oss:D:D och jaa hon kommer helt seriöst att hämta oss haha, hon är våran ruuuuliga tränare:D

HAHAHA

Shit vad jag dog av garv på träningen, först när jag och fifa basade, pernillas förklaring på vår ställning hahaha, sen var det en man som log och kollade på oss nerifrån in till hallen och nemo ba: VA LÄSKIG! Och precis när vi ska sätta till bygget så skriker peikko: MEN HAN HAR BARN!!! HAHAHAHA Och nemos krockar var det roligaste jag sett hahahaha!

juste sen var hon superduktiga viga toppen malin från spirits och kollade på våran träning o hjälpte lite:) de va kul!

:)

Det finns alltid ett skäl bakom allting, skälet till att jag började på cheerleading var att jag skulle hamna i Diamonds 09/10! Ikväll köööör vi!

Finaste rummet

Jag kommer få finaste rummet ever nananana:) Och coolaste sängen, vem fan har ni sätt med en himmelsäng?! NICOLE såklart :D Fast den är handgjord och postas från göteborg så det tar 10 dagar. Och det bästa är att mamma köper typ allt jag vill till rummet:) Hihi. Ska få en platt tv oxå, vet inte om jag ska ha en 32 eller 42, 42 kommer ju bli riiiktigt stort. Aja sen ska jag ha en soffa oxå, framför tvn:D


hahahaha

OM jag och hanna har dött av garv den senaste timmen åt vår roller coach?!

ernst och gärtrud i våra vackraste dar (notera gärtruds rollertröja, det är våra lagtröjor, men ja valde att inte skryta om min på denna bild HAHA) stackars vårat lag, förlåt diamonds you know you love us!


GODNATT!

Ja, jag tog studenten när jag var lite yngre än alla andra..

Upps

Min balklänning som jag vill ha kostar 1400 kr, vet inte om det är lite eller mycket för en balklänning? Whatever, jag ska ha den! Glöm att jag lägger ut bild för jag ska va den ända som har den:D:D

TITTA VAD JAG HITTA!

En bild från grekland när jag var rätt liten, minns inte vilket år.. Men den där resturangen var as fin kommer jag ihåg iallafall, vi träffade även Harison Ford där, själv vet jag inte riktigt vem det är, men han är typ hollywood känd och med i star wars eller nåt :D (Jag råkade gå in i hans mage o minns att han hade en jätte tajt röd tshirt)

ernst och gertrud

ååh vilken fin bild gertud (hanna) har ritat till mig, blir ju heeelt tåröögd! rollers, jag i rosa och hanna i grön. Pernilla i mitten säger vi.. ööh haha.

STARTLISTAAAAAAAAAN

Cheer Junior Avancerad
1. Cheer Future
2. Köping GF Sparks Cheerleaders
3. Haninge Cheer Elite
4. Gothenburg Cheer One - Bobcats
5. Brommagymnasterna Dynamites - Diamonds

Som Hanna säger ''Man sparar det bästa till sist'' haha nejdå:) Alla är bra! Vi är ju trots allt de fem bästa junior lagen i hela sverige!! SICK! Vi får se hur det går på SM:D

Ledig!

Wiho är ledig idag och imorgon:) Men jag måste läsa ut romeo och julia (på engelska) på bara några dagar, ni fattar inte hur tråkig den är.. jag läser om raderna typ tio gånger, jag fattar oxå. Men sen försvinner det ut genom huvudet.. blä.

DM guld 2010! (I både stockholmsdistriktet och mellersta distriktet:D)

superdupeeeeer

träningen gick jätte jätte braaaaaa:D jag vill ha sm NU! Iallafall, de va planerat att jag och my skulle åka tåg hem (jag brukar alltid få skjuts) så jag sa det till mamma igår. Och så när vi skulle ut från hallen skojade jag med my och ba ''haha min mamma är så glömsk så hon kommer säkert komma ändå..'' så går vi ut, OCH VEM STÅR INTE DÄR?!!? Jag och my fick inte åka vår tågresa utan det blev bil hem istället:( ahahahaha

TOP GUN:D

Man märker ju att de är våra koreografer:D Bryggorna i gymnastiken, deras pyrrelåt:D:D Ååh vad bra dem är!!

hohoho

HAHAHA jag när jag var liten:)


kungen speakar

ikväll är det träning och jag är såhääär pepp:) vafan jag kanske inte kan ha magnolia trädet som fondvägg eftersom att sängen jag vill ha endast finns kvar i svart! Det är iaf en sänghimmel, den ser ut såhär:

-.-

Jag vaknade imorse av att jag var jätte täppt i näsan och ba vafaaaaaan jag är förkyld. Sen kom jag på att det är äckelpollen. Egentligen är jag inte pollenallergiker ''på riktigt'' eftersom att jag inte har det varje år, asså jag får det typ varannat år, jätte konstigt:S Har fått det från mamma hon är cepeee allergisk!!

Adios

Nu ska jag till mina kusiner med pappa -.- Aja jag överlever!

YAAY

Idag kom jag hem med 4 stycken VGn :)

Omg

Omg klockan är typ tio i åtta och jag sitter och bloggar, men aa jag har typ tio minuter på mig att inte göra nånting så då tänkte jag att jag kunde blogga yay. Idag har jag iallafall först SO seminare och sen spanska grej. Och på EAn så får jag nog gå hem tidigare för mamma ska hämta mig och så ska vi åka och kolla min tumme.. Sen måste jag komma ihåg kamera och hawaii grejer till My haha för deras lag ska träna i vår hall idag för dragons är ju i usa:D Och då ska my ha sommartema hahaha och vi ska träffas tidigare.. Aja men nu har jag inget mer att skriva:) Ciao!

Blackaaaaaaaan

Jag längtar till träningen imorgooon, fast jag vill INTE springa ute om det snöar eller regnar. Annars är det okej:) Kolla vad Hanna skickade, HAHA. Rollers beställer ju rollerhamburgare.. dah.

JUSTE DRAGONS KOM IVÄG TILL USA!! yaay


Magnolia träd (stavning)

Heej jag åkte och kollade tappeter med mamma en snabbis, tror jag ska ta magnolia trädet. Det blir fint för jag och tove kom på att det blir fint med en grej som jag har på min säng, asså det går inte att förklara men sen ska jag ha en sänghimmel över! Och så ska jag få en sån där platt tv:) puss!!

Kiss and tell

Heej:) Hade träning idag det gick bra! Måste typ åka och kolla min tumme för det sticker ut ett ben från den som gör ont:) HAHA men jag klarar mig. Imorgon är det nationella i matte, c delen. Ehm.. Aa.

New room

Helloou! Egentligen skulle vi ta bort väggen mellan mitt rum och gästrummet så det skulle bli megastooort (hade planerat det sen typ höst haha) men sen gick det såklart inte för då rasar hela taket eftersom att vi bor i cepe snektaks villa. Sååå jag ska få mammas/min styvpappas rum:) Och vi var och kollade på tapeter och jag hittade den här! (Har fotat i en bok) Kanske ska ta den, då blir det en fondvägg som är de trädet och brunt, sen är alla andra vita!:D (asså inte brunt som i bilden, utan en vanlig brun vägg)

Sweet dreams

Imorgon blir det svenska och yoga som lektioner. Haha jag vet, yoga.. Men det var frivilligt idrottspass, och det stod lixom mellan fotboll, yoga och stadsvandring.

Känner bara att jag måste länka den här söta tjejen som har skrivit lite om mig på sin blogg förut haha, och länkat mig. Emma från Daggers. Vårat Jr B lag :)

Trött på den här designen.

Eller alltså, själva designen är jätte fin. Men jag vill kunna lägga in större bilder och jag är trött på rosa. Men allt annat är super fint (Erika har gjort den!<3) men jag ska vänta tills DM bilderna kommer så kanske jag ska försöka fixa en ny! Asså vi har en riktig fotograf som fotar hela föreningen, så det tar ju tid innan bilderna kommer!

Aja nu väntar jag på att mamma ska köpa hem mat till mig, Pork Loin från steakhouse! Godaste som finns, muums.

Godnatt

Julia & me.


You ain't seen the best of me yet.

Märta och Fifa hade kul på run for water loppet.. t

Uppvisning, done.

''Alla lag var skitduktiga idag, ja jag måste säga det igen jag dog när jag såg diamonds & dragons,
så sjukt bra''


Haha så skrev en tjej i juniorb laget om oss och dragons, gulligt va? SM NEXT UP SÄGER JAG BARA.

Cheer helg...

Min uppdatering kommer suga, hela min helg består av cheer. Ganska kul men ibland vill man ju verkligen ha HELG. Aja, men idag hade jag träning och det gick bra och imorgon är det nån uppvisning med brommagymnasterna till klockan 6 typ.. Och på söndag är det träning igen:) Puss

Matte nationella

Det var typ inte ens svårt:) hahaha. Nu blir det träning, adios.

Kan man ha den här på balen?


älsklings inlägg?

ASSÅ ORKA FOREVER21 ASSÅ DEM KAN ALDRIG HA MIN STORLEK, FINNS BARA FRÅN S TILL L. JAG BEHÖVER XXXL HAHA JA SKOJA MEN VARFÖR KAN DEM INTE HA XS SOM VANLIGA AFFÄRER O KLÄDER BRUKAR HA! JA KAN JU INTE GÅ PÅ BALEN NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Söt kommentar!

Anonym om Tävlingen gick som den gick:
Om man rasar två bygg, men vinner ändå, då är man verkligen bäst!!! :D På SM sätter ni byggen oxå och vinner där med :)<3

Svar: Tack vad söt du är! Fast vi vart inte alls nöjda med byggen men det kirrar vi till SM så får vi se hur det går där! (Fast allt annat på DM förutom byggen var vi nöjda med, så vi bevisade nog att bygg inte är allt:D)

Iallafall.. igår bloggade jag inte. Men jag, mange, tove, jacke, felix och simon var i indianparken, hahaha har inte varit där sen femman. Men vi åkte slänggunga osv och det var riktigt kul, speciellt när vi typ blev attackerade av en hund haha. Idag hade jag träning, fast det var typ nån träning för brommagymnasternas uppvisning, men på fredag är det riktig träning, yay! Ååh nu kliar det i ögonen, det är jätte konstigt jag är typ pollenallergiker vissa år bara?

Puss!

Bästa skoldagarna

Idag hade jag NO på förmiddagen, trodde jag skulle dö men jag överlevde. Sen EA på eftermiddagen och jag fick skööönaste engelska läxan av viktoria (asså alla får olika och hon slumpar, jag fick att skriva en text med 15 grammatiska fel medans vissa ska hålla lektion om pronomen HAHAH) aa och imorgon är det nationella genomgång, man får veta sina betyg, eeh nej vi har inte fått veta de tidigare. Bara engelska och svenska muntliga. Och på eftermiddagen blir det vasamuseet. Chill?JAA

Funfun

Hellouu! Idag skulle vi äta och käka ute på typ donken haha flera stycken men sen blev det hem till mange istället och vi kollade på nån film, jag, tove, jacke, filip och mange. Det var kuuul. Sen fick jag tove och filip skuts hem av min maaaaaami. Kom precis hem typ haha.

Ååh jag är jätte avis på dragons (våra seniorer) asså vi är samma klass fast dem är äldre, vi är junior avancerad och dem är senior avancerad, dem är bäst:D och dem ska till USA nästa vecka! Jag vill ju oxåå...!

Ikväll kör vi!

''Vi ba skoja på DM'' men nu jävlar är det SM next up, och dååå JÄVLAR. TKK finaste.

Baby baby baby uuuuuuuuuuh

Justin Bieber på hjärnan, hahaha. Iallafall, snart ska jag till pappa och min farfar fyller år så vi ska åka dit, stackars mig och saga (min lillasyrra)....

Jag som allra seriösast... eller inte.

Adioooooos amigo

Solstrålen ska ut nu till sina kusiner, nanananaa!

(HAHAHHAA)

Video!

En film som Hannas pappa har filmat på prisutdelningen när vi tog Guld:) Jag saknar träningarna!

Update: Oj jag menar Emelie har filmat hahaah!

Wihoo

Ska fixa mig och sen blir det massa roliga människor:) Juste jag hade så tråkigt så jag räknade alla grattis inlägg på facebook, jag hade exakt 80 styckna, shitpomfritt:D

Juuuuste

Så här ser min nya data ut föresten:)

12345

Det var vääry fun hos Filip igår. Ikväll ska vi typ träffas vid donken runt 6, yay. Men nu ska jag göra nåt annat. Puss!

Vicky, Malin och jag på DM♥


Liiiiite bråttom

Hellu:) Ska till pappa runt 2 och då ska My hem till sig. Måste bara torka håret och sminka mig och byta om och blablabla. Omg jag kommer inte hinna haha. Iallafall, sen runt kl 7 så åker jag till Filip. Wiie längtar. Ciao!

Hahaha!

Får rysningar när jag ser den här bilden, haha inte av mig själv, utan av den dagen!

Imorgon!

Imorgon blir det filmkväll hos Filip och typ aaalla kommer komma:) Kommer bli as naaaaaaajs bajs. Men nu ska jag vara social mot my, och om ni undrar varför jag bloggar hela tiden typ så är det för att jag älskar knapparna på min data hahahhaha. Pusshej!

En bild

Haha omg titta en bild jag hittade i mina bildarkiv för jääätte länge sen. Erkänn att de va bra för att vara jag:o Typ 2008 med min förra mobil haha.

Bara för my är cool.

Eller har jag fel?

YAAY

Nu har jag fått min nya data:) Det tog ett tag.. vi har varit i: Elgiganten, onoff gånger två, computercity, mediamarkt, expert, the phone house, siba, och till slut netonet... snacka om att mina föräldrar fick lite damp på mig hihi :) Aja nu sitter jag iaf här med my och min nya söta daaaaaaaaaaata:D Hejdå!

PÅSKLOOOOOV

Och det startar vi med en pinsam bild som jag bjuder på där jag ser ut som en kyckling, perfekt nu till påsk ju:) Erika har fotat!

Två muppar i en bild.

Idag var vi i centrum typ hela dagen (eftersom att det var pysseldag), jag hittade ingeeeeeet. SKIT. Men Tove köpte ett par jeans:) Och Filip var med oss under heeeela dagen hahaha. Vi var i centrum och sen stinsen i sammanlagt typ 5 timmar och Filip följde efter x) Det var kul! Puss

hejdå bajsdata

snart får jag en ny:) en silver/vit sony vaio!

RSS 2.0