HAPPY B-DAY!

Grattis älskade lilla Johanna på födelsedagen! :) Hoppas du får det bäst! :D <3


Detaljerat..

I tisdags så åkte jag till My med Jojjo och sov där tills igår, sen gick My med några i sitt lag och jag och Jojjo med några i vårat lag (Plus Olivia:D) och körde laserdome, sjukt kul! Jag och Hanna vann mohaha! Sen åkte vi till donken och snackade om allt och ingenting. Sen skulle vi till Julia men Jojjo och Thing kunde typ inte, eller asså det blev komplicerat så vi följde inte med. Istället gick vi till åhlens och Jojjo provade en jacka, jag tror jag höll på dö av skratt (likaså olivia haha). Nej men det var kul :) Laaaaserdome is the shit!

Pluppis

Sitter hos pappa nu med Saga i knät, hade inte träffat henne på evigheter så gissa om hon skrek av glädje när jag kom! :D Orka att lovet snart är slut, känns som att det är tisdag, men nej det är fredag snart. Nu måste jag ringa jessica som jag lovade, eller nej smsa menar jag. Jag har nooo batteries på min mobil och laddaren är hos mamma, holy crapanoly! Puss!

Video

Här är en video som amerikanarna har gjort haha, vi är dem röda. (Ibland hel svarta). Pussä!
01:13 - De två röda längst fram.
01:42 - De två röda bygg grupperna
02:51 - Hel svarta :D

Med Jojjo och My

Hellooou! Sitter hos My med Jojjo nu :) Har precis kollat på Desperate Housewives, imorgon blir det laserdome med Julia, Hanna, Jojjo, Thing, Malin och Olivia :) Så vi ska möta olivia runt halv 1, wiiee det blir nog kul! :)
Puss

Säng!

Äntligen får jag sova i min skönaaaa säng! :) Ett smygfoto som Jessica tog på mig under campet haha.

Hemma från campet!

Det var jätte kul, vi fick köra massa roooligt, som 360 och tictocar. Här får ni några bilder och en film från några bygg som vi gjorde där :) Alla byggrupper kunde inte köra för folk var skadade osv men det gick bra ändå! :) Jag och Hanna basar åt hon som är topp åt vänster i filmen :) Puss!


You got it!


Ballerinor

Pausad video från när jag och Hanna leker ballerinor till Bella Ballerina. Haha seriöst, jag dör av garv när jag ser hela videon, HAHAHA!

Nicolepippi

Haha jag kom på att jag har sjukaste bloggnamnet ever, men det är lång historia bakom. Iallafall, idag är jag hemma för jag har as ont i magen, måste göra SO läxan som ska vara inne imorgon.

Igår gick träningen SUPÄÄÄR. Diamonds is the shit. Längtar till DM när folk får seeeee! Pussä!

Träning med de bästaaa!

Nu har jag ätit och ska snart gå och packa till träningen, ska möta thingeling innan. Sista träningen innan uppsala campet, ciaaaao!

MIN BEBIS!


12345678

Jag hade helt glömt bort att det var höstlov nästa vecka! Vi ska åka till uppsala med laget på fredag för det är cheercamp i helgen med massa amerikanare osv. Och då tänkte jag att jag kunde stanna längre hos Jessica men asså fan dem har koreograf vecka! Annars hade det vart skitkul!

Idag hade vi idrott och matte, idrotten var seriöst det roligaste jag vart med om, hahaha! Vi skulle köra brännboll och jag höll på dö av skratt, asså jag var med Linnea hela tiden och shit vad vi garvade åt Torkel!
Cepe gruuuupp hahaha men jag hatar den så mycket så jag älskar den haha!

Puss!

Speeding cars

Hellou! Sitter och pratar i telefon med My som vägrar lägga på! Igår bloggade jag inte eftersom att jag var sjukt trött efter träningen, men det gick väll bra. Första gången vi körde flera bygg i programmet. Nu har vi ANT vecka, så det kom 2 alkholister som kom och snackade hos oss haha, eller asså fd. alkolister. Sen hade jag EA och världens chilligaste NO lektion där vi kollade på filmer om knark och alkohol.

Jag har fått skolfotot. Omg måste vara ett skämt, cepe fotografen har typ fotat mig helt sär så halva mitt hår syns inte! Och jag ser ut som ett ägg bokstavligt talat. Och klassfotot.. vad ska man säga? Det är min klass vi snackar om. Seriöst, vi får aldirg en bra bild. Förra året var det värsta jag vart med om hahaha!
Nu ska jag plattish håret, pusspåre!

HAHAH PAOW ÄR PINSAM!

Okej jag brukar oftast inte bry mig om kissie pissie dissie och vad dem nu fan heter men seriöst. Olivia som går i min cheer förening var på blog awards grejen och så läste jag hennes blogg nyss och hon hade typ fotat goodiebagen och skrivit en text under. Och FJORTISPAOW har kopierat heeela inlägget, hahahaha.
PINSAAAAAAM MÄNNISKA! Och hon kallar sig för bloggare... yeah, jag kan oxå blogga bra om jag får kopiera andras inlägg;)

The best

Just Come With Your Heart
And Leave The Press To Me
And I Promise I Will Be
And I'll Be Your Cure
Show Me Where It Hurts
And I Know That I Can Be
The Medicine You Need
And I'll Be Your Cure


YEEEEEEES

JAG ÄR SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR GLAD!!! CHEER ÄGER AAAAAAALLT:D


HYPERVENTILERAAAA!

Asså jag var sjukt nervös innan träningen, jag blir alltid det eftersom att jag har sveriges sämsta kondition och vi springer ju som uppvärmning. Men idag hoppade vi hopprep i 10 minuter. Sen körde vi vår FINA PYRRE!:D Haha det är som Jojjo säger, det känns typ som att hon står i en hiss och att vi är hissen, SÅ STABILT ÄR DET:D

Aja nu är jag as glad fast jag gjorde masken i min flickis typ sista gången för pernilla fick mig att asgarva! (Min tränare) först flyttade hon sig inte så jag typ flög in i henne i min rondat sen sa hon nejmiå till naomi. Haha garvattack! Aa så min flickis blev super fin med masken i slutet och grejer:D

CIAAAAAAAO BELLAS!
Imorgon ska jag kolla på devils träning igen, hahaha men Malin (min förra tränare) frågade om jag kommer mitt i deras program typ hahaha. Wiiee nu ska jag duscha:)

TGIF!!!

THANK GOD IT'S FRIDAY!

Ni anar inte hur mycket jag har längtat till helg, helt sinnes!
Snart ska jag börja packa till träningen. Hoppas vi får köra pyrren.
Det är roligast;)

Juste, Victoria sa att jag bara behövde prata lite mer på lektionerna, på engelska då såklart haha. Då sätter hon ett MVG på mig, wihoo!:)
Puss!

CHEER


Jävla + tecken

Jag får daaaamp. Varje engelska prov/redovisning jag gör så får jag VG ++. Men asså VG + är fan MVG - ju. Vad är VG ++? Jooooo, MVG i normala skolor. Orkaaaaa. Aja jag hade iallafall utvecklingssamtal idag och det gick prima;) Till alla er som vill se nästa desperate housewives avsnitt, klicka här! Puss

Where she stops, nobody knows.

Hellu! Träningen gick okej:) Men jag är helt psykiskt störd i huvudet, asså jag och Jojjo brukar göra ''bakåtkullebytta'' fast vi snurrar över ena axeln bara, haha. Och så typ studsade jag på min axel/nacke och nu kan jag inte ens kolla åt höger sida utan att det gör ont, asså jag är sjukt i huvudet.

Asså seriöst, alla lär sig typ något nytt på varje träning, det är ganska SJUKT BRA!
Jag börjar bli förkyld, helvete oxå!
Pusshej!

Louiceeeee!

Idag var jag som sagt på mys träning som sagt, det var kul speciellt eftersom att jag fick träffa världens bästa Louice!!!:) Min förra tränare som jag har saknat as mycket, malin brukar jag ju se på mina träningar :D Men jag började typ as garva åt dem två för dem var precis lika knäppa och roliga som förrut:) Sen så åkte vi hem med louice, hahahahahah. En ganska lång bit.. omväg, skarpnäck.. Men det var kul:) Haha jag ska dit på lördag igen typ x) Det blev bestämt på tåget tydligen. Men nu ska vi kolla faaaaaaace. Puss!

Hahaha juste jag och my började typ tjaffsa och malin ba: jag har nästan saknat tillochmed dethär!!

Hos my

Hellou! Hade träning idag med världens bästa diamanter, gick as bra:) Sen åkte jag hem, åt mat på typ 2 minuter sen duschade jag och nu är jag hos My, kom för några minuter sen typ. Imorgon ska jag kolla på hennes träning, det blir ruuuligt bortsett från att den börjar klockan 09.00, haha men det ska nog gå. Pusshej!

BILDER TILL TOVE!

Hellu! Hade SO redovisning och Svenska, på svenskan kollade vi på film. Imorgon ska vi till skansen på förmiddagen och snacka om sälar på engelska till juniorerna, sen är det matte prov. Holy macarony.
Här är bilderna till Tove som togs igår :) SISTA BILDEN ÄR HEMSK HAHA! Puss!

Fisk.. VAD?

Fyfan vad äcklig mat det var i skolan idag, asså det finns inga ORD för hur äcklig den var! Fiskgryta, vem fan i helvete äter fiskbitar i vatten som smakar apa? Seriöst, så jääääävla fattigt av våran skola, jag får damp! Asså seriöst det var SKIT ÄCKLIGT! Varför ska min skola alltid vara så jävla onormal? Fiskgryta är ÄCKLIGT, tänk då en WANNABE fiskgryta, asså seriöst det var typ gult vatten med fiskar i. Äckel mat!

Aja hade träning ikväll, det gick bra :) Uppvärmningen var jobbig men jag överlever haha.
Imorgon är det redovisning om hinduism, happy face (?)
Godnatt!

Hinduism, say whaaaat?

Sitter och pluggar om hinduism för fuuuullt. Fattar egentligen ingenting men jag försöker! Ikväll är det desperate housewives och jag MÅSTE se, så nu ska jag försöka plugga klart. Nicole goes hinduuuuuu! Haha..


Toveeee

Hellu! Snabbt om dagen då;
Tråkiga lektioner, rätt så roliga raster. Efter skolan så drog jag och Tove hem till moi, såklart hade skolkatalogen inte kommit? Och Tove var skit läskig, seriöst jag började nästan gråta haha! Hon gjorde värsta läskiga ljud och såg ut som nån tjej från någon skräckfilm, typ the grudge tjejen eller samarah. Fyfaaaan jag kollade ner i bordet sen när jag kollade upp igen så satt hon och glodde på mig skit läskigt och gjorde as läskigt ljud, AAAAH. Jag hoppade typ upp i luften haha.

Nu har jag kollat på massa gaaaamla filmer från när jag var liten (vilket liv!) haha, men pappa har gjort om dem till dvd skivor så det var kul att kolla lite, fanns en film från när jag fyllde 6 och jag och Amina (min bästakompis när jag var liten) hoppade runt och dansade till barbie girl, haha.
Men nu ska jag duschaaa, Puss :)

Bästaste diamanter

Helluuu! Träningen gick bra, fast jag tappade typ andan för jag fick skit ont i magen när vi sprang, asså det var inte håll, jag vet inte vad det var, skit läskigt :S Men aja, det kan vara för att jag åt massa klementiner innan träningen och sen en på bussen höhö. Men byggen gick as bra:) Fast jag passade bara för några i min byggrupp var sjuka. Men jag känner mig förkyld nuuu, vi springer ju ute och det var skit kallt! Plus att Fifa satte sina as kalla händer på mina armar hela tiden så jag blev ännu kallare haha. Puss!

Namnhalsband

Det här halsbandet ska jag beställa hem:) Fast det ska ju såklart stå Nicole på haha.
Ikväll blir det träning, taggaaaa! Puss!

Angel vs Samara

Hahaha jag gjorde ett quizz på facebook, ''what kind of ghost will you be when you die?''. Jag fick ängel :)
Och Jessica fick Samara from the ring, hahahahah! Här ser man skillnaden mellan oss:D

Wieeeee

As bra träning:) Vi sprang 2 km som uppvärmning, skit skönt att springa utomhus!! Och jag ÄLSKAR min byggrupp:D Peikko, Jag, Wendel och Hanna<3 Bäääääst vi satte allting:D:D Och allt gick as bra, plus att jag vågade köra flickis med en pass, nu jävlaaar ska jag våga köra:) Har precis ätit världens godaste mat oxå, yummie. Godnatt!

Tiden rinner iväg

Jag har kommit på en sak, det är jul snart, cepe skit. Jag HATAR vintern, jag är äkta sommarunge. Som inte vågar bada bland fiskar hahahah men ändå! You get the point. Hatar kyla! Måste torka håret och sen sova, har träning imorgon och vi ska springa ute med dragons, haha kill määä. Nej nu fan ska jag klara detta med min världens-sämsta-kondition. Och jag går i Diamonds? HA-HA! Måste få upp kondisen ändå för att inte vara död efter programmet så det är nog bra att vi springer ute:) Hahaha snyggaste junior programmet evväää. Dragons har snyggaste seniorprogrammet, jag tappade typ hakan. Omänskligt braaaaaa! Yaay en bra sak är iaf att vi kör programmet på mattaaaaan imorgon (hoppas vi tävlar på den i år med!!). Hahaha jag är sjuuukt flummig. Adios!

TILL TOVE!

Eftersom att din mobil är handikappad så får jag skriva här:) Jag skrev inlägget under IGÅR, alltså ska du gå med mig imorgon, jag tar bussen, imorgon 2a oktober på FREDAG! hahaa. Ta med pengar så köper vi godis på lunchen och äter det på ean i trappgrejen:D Glöm inte det! Och jag väntar på dig vid 607an imorgon, var där runt 25? PUSSÄ:D


RSS 2.0