Söndag

Hejsan :)
Haha den här dagen har dagen har gått ut på skratt :D har varit borta hela dagen.
Började först med träning, sen föräldrarmöte. Efter det så bärde jag runt på min tränare malin :D det kommer en bild på henne sen.. ''bara för att'' hahaha. Iallafall. Sen så skulle vi hem men my ramlade bl.a. på tåget så alla skrattade :D sen var vi hos my och flummade och busringde, vi ringde vår andra tränare, louice hon ba; hej my och nicole :D haha jag skrattade så mycket så jag tappade andan medans my snackade hahaha. Skit rolig dag:D
malin ''kungen'' berg :D

Sleep tight

Godnatt allihoppa. Eftersom att min blogg börjar bli så tråkig (eller den har alltid varit det haha. Fattar inte varför folk läser). Men iallafall, därför så tipsar jag om.. *trummvirvel* min lilla herr nilssons blogg :) Okej hon heter Emelie.
Klicka här :)

Jävla träningsverk

Aaah jag har så mycket träningsverk i mina lår så att jag inte ens kan gå ner i spagat. Blä. Men snart ska jag ut :) Måste duscha först och göra mig i ordning. Imorgon är det träning yay. Fast inte så lång träning, ena timmen åker ju bort pga föräldrarmöte. Och jag har fortfarande ont i min hals. Men jag kan träna imorgon ändå, det är ju bara 1 timme :) Eller jag tror jag kan. Pusshej.

Tråkigt

Åh gud vad tråkig min blogg har blivit. Haha ni får ursäkta :)

Change

Godmorgon allihoppa. Jag har jätte ont i halsen jag hoppas det går över tills imorgon. Jag har träning då. Plus att vi tränar i den stora hallen. Det är extra kul :) Men jag får väl droga mig själv med hals tabletter.
Föresten, ska nog inte klippa mig förnst DM (ev.SM) är över.
Ofta jag kan ha den här frissyren med uppklippt hår?
Bilden är tagen på SM i maj. Det var paus så jag satte mig i publiken :)


Klippa mig?

Undrar om jag ska klippa mig? Det är för långt. Jag måste ha bulle hela tiden nu mera. För det är jätte irriterande att ha så långt hår plus att när jag har det i hästsvans så når det ända till ryggen så det kittlas när jag har linne på mig haha. Men om jag klipper mig så kommer jag ångra mig, det vet jag. Blää vad ska jag göra?
(Bild tagen idag)
 

Yay

Jag kollar inte på idol. Men nu gjorde jag det för en gångs skull och jag säger bara:
RÅTTAN ÅKTE UT, YAY.


Linnéa!

Min klasskompis Linnea är med på TV nu, på 4an. Postkodsmiljonären. Hon och hennes syrra haha. Dem typ bråkade lite också HAHAHA. Jag sitter här och garvar! :D


Friday

Det är h.e.l.g!


Craaazy

Hejsan. Började med lucia träning och det var lagom jobbigt när alla miniorer klängde på mig. På lunchen stod de utanför, bakom fönsterna och skrek Nicole. Wtf? Sen har jag garvat ihjäl mig på återsamlingen med Evelina, även torterat Oscar Spolander & Stefan från 9an. VADÅ PRODUKT?! Sjuka ungar haha. Och förresten, kan ankor flyga?!
Nu blir det pluggpluggplugg sen träning. Pusshej

Hair.

Snart klipper jag av mitt hår. Jag är helt seriös. Asså jag är nog väldigt udda för när folk får komplimanger för deras hår etc så blir de glada. Jag därimot får damp. Asså det är skit jobbigt en junior i skolan kom fram till mig och ba rörde mitt hår! Whot? Hon ba: Åh vad fint. Okej, tack. Men snälla rör det inte. Jag kanske låter dryg men om ni oxå hade gått egenom det här i snart ett år hade ni flippat. Jag ska klippa det till fulaste frissyren haha.

You make me feel good.

Hejsan. Förlåt för skit dålig uppdatering (igen) haha. Men jag har råpluggat. Förresten, visste ni att vi fick oförberätt SO prov i skolan och alla fick göra omprov? HAHA. Einsteins är vi allihoppa. Men jag ska bara plugga in lite länder i huvudet och så. Sen ska jag lämna in två bildanalyser och en sida om nån konstär på fredag. Och eftersom att jag har träning imorgon så pluggar jag på allt nu så jag dör. Men mamma kommer hem snart och hon har köpt en Ben & Jerrys till mig! Yay. Cookie Dough, yummy! Gjorde förresten om headern. Najs eller bajs? Pusshej

There she goes, there she goes again

Plugg,plugg,plugg. Gaah dö!

Snöbollskrig & Nora 4 år.

Hejsan. Förlåt för att jag inte har bloggat men jag orkar inte. Iallafall, efter skolan åkte jag in till stinsen med mamma för att jag skulle köpa lite grejer + att min lill kusin fyller 4. Sen kom jag hem en snabbis och sen drog vi till Nora, ända bort till täby. Så det var en bit. Hon blev iallafall jätte glad och skuttade runt där med sin lila/vita prickiga prinsess klänning & guldlockar. Hon är så söt haha. Oliver (lillebrorsan) är ju typ död för Nora kramar och pussar honom hela tiden, asså han är 5 månader snart. Ne men dem är så söta så. Och hon hatar vuxna, jag menar det. Hon hatar dem. Jag räknas då inte som vuxen haha. Hon har värsta respekt mot mig :) Plutten! Bilder kommer kanske senare. Pusshej.

Ville bara säga att jag har världens underbaraste vänner :)
Puss ♥


By the way

Fick förresten 34 av 40 på matteprovet :) Egentligen var gränsen 25 men vår lärare höjde till 30. So what jag klarade det:) Nästan fullpott yay. Och en till sak, på fredag är det innebandy match mot Vittra i Frösunda, haha Lindah går där.

Snow

Fullspeckad skoldag. Den sög, jag fick allergi attack bland annat. Av vad vet jag inte. Fick även en snöboll rätt in i ansiktet av en viss Annie som såg helt förkrossad ut när hon träffade mig haha.

Nicole&Naomi

Ja, vi är ju lite speciella...
 

Skit söndag

Ska hem till mamma snart, egentligen skulle jag varit hos Anna nu med Naomi, och sovt över där från igår natt. Men eftersom att min pappa gillar att förstöra för mig så är jag hemma och har det as tråkigt. Skulle egentligen träffat dem idag kanske, men jag orkar inte. Asså gaah pappa drar världens tråkigaste skämt och tror att det är kul. Sjukt. Jag hatar söndagar.

Söndag

Hejsan. Det är ingen träning idag pga tränarutbildning, buhu. Och jag behövde inte vara demo. Nu sitter jag här med Saga i knät, min lillasyster haha. Hon fyller 1 år om en och en halv månad :) Iallafall så kröp hon efter mig så jag var tvungen att bära upp henne, haha så söt! Pappa försöker få henne att säga Nicole. Han ba: ''Nic, nic! Coll Coll'' Hon bara kollar snett haha:) Nej men hon hälsar: j  ym n,n hgj  fttttg 
Gaah hon har blivit så bortskämd hos mig. Hon fick alltid va hon ville förut och nu får hon damp när hon inte får nåt.

PUSS

Cheerleading

Hejsan. Hade träning idag från 15.15 till 18.30 ungefär. (Med seniorerna). Det var kul, vi gjorde sammarbetsövningar osv. Jag måste bara säga att jag är jätte jätte stolt över min lilla Hanna!! :) Vi delades upp i två grupper och skulle göra ett program typ. Och Cassandra (från dolphins) och jag basade. Hanna (från mitt lag) var topp. Och Sofie (dolphins) som bakperson. Och vi skulle göra en pyramid. Hanna stod i libb, och klarade det, första gången hon provade! DM 09 here we come säger jag bara! Hihi stolt :) Sen var jag bas åt nån tjej från seniorerna med erika :) Sen när vi stretchade kom jag nästan ner i split, nästan! Yay! Pusshej

Skolan

Hej nu sitter jag i skolan med mattias och tove. flummar och sånt. aah nu kommer en lärare pusshej

96or?!!

Glömde berätta en grej, igår när jag och Malin var påväg till träningen (inte Malin min tränare, utan en i mitt lag) så var det några killar som ba: HEJ 96:OR!! Haha va? Jag är 94:a och Malin är dessutom 93:a. Störda killar, men dem var i 18-åldern typ så vad vet dem om sånt. Haha snacka om att vi kände oss mini.

Imorgon är det CAMP med seniorerna (alltså erika också, yay!) det ska bli kul. Träningen på Söndag är flyttad tills imorgon eftersom att det är tränarutbildning, men min tränare Louice frågade om jag ville vara demo där, typ bygga lite osv. Det ska bli kul :) Får se vilka andra i laget som också ska komma. Sen är jag hos pappa på helgen också så den är ganska fullspäckad, tror inte att jag kan blogga så mycket tyvärr. Eat, Cheer, Sleap - Repeat.

Aja nu ska jag dra till skolan snart, luciaträning & matteprov.
Nicole

Cheerleading Träning

Hejsan allihoppa :)
Har just kommit hem från Cheer träningen, kul som alltid yay! Fast Malins ''kille'' var där så det var extra kul och jag var ganska jobbig om jag ska vara helt ärlig. Skulle inte förvåna mig om Malin hatade mig, förlåtförlåtförlåt haha. Påväg hem åkte jag och My med Louice (ännu ett förlåt, fast denna gång till Anna som vi lämnade haha). Juste, på träningen skulle man typ intervjua varandra. Jag, Sara & lilla Rebecka. Asså det gick ju inte bra kan jag säga er, Rebecka låg på golvet och skrattade så mycket så jag och Sara höll på dö haha. Sen fick hela laget damp på mig för att jag och Hanna hade vattenkrig, men jag fick all skäll -.- Ha det så kul med din lilla hänglås snubbe plutten :) Hehe.
Pusssss

CHEER

So you said cheerleading was easy?
 

18 november 2008

Hejhej nu skriver jag i pausen av desperate housewives. Skolan idag var ovanligt rolig. Men det kan bero på att jag var med tjejerna hela dagen:) Eller jag var inte med de som jag brukar umgås med, bara vissa av dem och några till. På torsdag ska jag träffa Erika på träningen, yay! Jag fick faktiskt henne och komma hihi. (Hon gick i vårat lag förra året men hon blev för gammal). Förövrigt så hade vi lucia träning idag i skolan och jag och Amanda Jarnesjö får typ stå längst fram, fan vad pinsamt. Jag kommer dö. Tove & Annie står på raden bakom oss. Men det värsta är att vi står längst fram i mitten asså det är verkligen inte kul. Men måste man så måste man. (Det är i längdordning, kortast först. Så vi kan inte göra nåt). Pusshej

Dagen

Allt från falskt brandalarm & tråkiga lektioner till massvis med fotografering. Videon säger det mesta:)

Hanna min kyckling

Världens bästa Hanna, haha:

I'm back.

Hejsan:) Tänkte börja blogga igen. Kanske inte så mycket, men lite iallafall. Idag hade vi Lucia genomgång :) Det är en ifrån 9an som kommer bli lucia. Jag tycker Elin eller Erika borde bli. Synd att Jenny & Cornelia inte ställde upp för då hade jag röstat på en av dem :) Haha de va några i min klass som tyckte jag skulle bli Lucia. Fast jag går ju i 8an och helt ärligt, jag med ljus i håret? Det skulle sluta med att hela skolan hade brunnit upp. Men jag ska vara tärna:) Vi ska ha levande ljus & vi får mål för det! Haha nu kom jag och tänka på när vi hade juluppvisning med Sofiaflickorna, då var vi tärnor och jag och Cornelia flummade så mycket så hon tappade sitt ljus och det gick av på mitten. Asså vi höll på kissa på oss av skratt. Snacka om att hennes storasyrra skämdes över oss. Haha gud vad kul det var! Ska träffa henne snart nångång, yaay! :) Nu ska jag fortsätta med matten.
Pusshej

Lördag

Hallo:)
Ska till pappa idag, har inte vart där på ett tag känns det som haha. Iallafall är jag sjuk (Naomi håll käften haha) och jag vill inte smitta Saga och imorgon är det träning. Asså jag har damp just nu.
Den här bloggen börjar gå åt ett helvete så jag tror jag tar en bloggpaus. Fast den kanske bara varar i en dag haha, men jag skriver i den andra bloggen så om nån jag känner som vill ha lösenordet och resten, då är det bara att fråga :) helst på msn, inte på bloggen :)
Pusshej


Don't you know that I love you

Gud vad tråkig bloggen har blivit. Men den andra bloggen är mucho roligare:) Vi har massor med prov innan jul. Eller prov och prov, inlämningar. Hope i can handle it. Det kan jag nog. Det är bara projekten som stressar upp en så mycket. Men jag är ju van nu, det borde jag vara. På söndag är det träning med dem bästa igen. Malin, Louice & Devils är det absolut bästa jag vet! :) Mitt liv skulle suga utan dem. Cheerleading är grymt. Hatar när folk säger att Cheerleading inte är någon sport för dem är dem mest IQ befriade människorna på denna jord. Vi hejar inte på något lag med pompoms och resten om det är vad ni tror. Kolla videon nedan, vi tävlar :)
Pusshej

DYNAMITES!

Här är då det bästa jag vet, min Cheer förening. Red blue and white - Stockholm Dynamite! Är vi grymma eller är vi grymma? Hihi :)


Devils

Hade träning, det gick bra, det var pinsamt haha & jag är hes! På vägen hem så var det några som pratade om Malin så hon bad mig ringa henne, då sa hon att det var några som busringde henne jätte många gånger, typ 6 gånger haha. Men ja det var ju lagom skumt det där med tjejerna.
Pusshej

Update

Nämnde jag att jag är förkyld? Hade halsont igår men den vågade inte sitta kvar. För nu jävlar ska jag till skolan och sen tränaaaa! Och köra världens bästa program. Nä förkyldning hindrar mig inte.

Ready.

Haha jag är uppe med tuppen. Vaknade faktiskt halv 7 men somnade om. Jag sitter här i pyamas, min buss går om 12 minuter och det tar drygt 10 minuter till busshållplatsen (för mig, för andra tar det ca 2 minuter härifrån) Observera att det tar lite mer än en halvtimme att fixa mig. Så pappa får skjutsa mig. Men han klagar nog inte för jag åkte aldrig hem till honom igår haha. Vad ska jag ha på mig? Blööh sånna där tråkiga & onödiga frågor som dyker upp nu på morgonen.. Egentligen borde skolan börja 15.00 och sluta 15.01. Då får man en minuts lektion och även en frisk prommenad. Einstein? Oh yäs. Ursäkta får den dåliga uppdateringen men jag bloggar nog lite mer i den andra bloggen, som endast mina vänner får läsa. Det är roligare där. Men ni får hålla ut haha. Jag skriver ju nu.
Pusshej

Everyday

Hejhej :) Har hänt mycket idag så jag orkar inte skriva allt hehe. Iallafall har jag haft värsta diskussionen med mina tränare? Haha udda, men kul :) Säger ba, nästa torsdag, nästa torsdag malin!
Haha dem är ju as sköna! :D
Pusshej

Once you have it, you love it.

Tack tack tack tack tack för allt, M.

Bläckfisk är g.r.o.s.s!

Hejsan! Idag har jag skrattat förfullt igen, gör det ofta numera hehe. Pratar med min änä bänänä nu och det alltid kul :) Måste bara säga en sak, jag är snart 15. Om typ 4 månader. Och vi skulle kolla på en film idag på svenskan men en viss magnus sa att det var 15 års gräns så vi fick inte kolla?! Haha sjuukt! Marie är lite trög. Vi fick inte kolla på en scen när en kanin dödade en människa typ, fast det kanske var bra för det låter inte så jätte intressant haha. Sen åt vissa i skolan äcklig bläckfisk?! Uschaa! Blööh gjorde bort mig!
Filip: *Rotar i min väska*
Nicole: MEN VAD GÖR DU?!
Filip: Men jag kollar lite!!
Nicole: *Slår filip på armen*

Så kommer sigge vår matte lärare.
Jag ba: Han är dum, han rotar i min väska!
Sigge: Det var dumt Filip.
Nicole: Japp
Sigge: Men Nicole vad gjorde du då?
Nicole: SLOG HONOM :D
Sigge: Då har vi två dummisar.
Filip: HAHAHAAH

Dusch

Nu ska jag typ hoppa in i duschen :) Sedan blir det torka håret & sova. But hey, imorgon har vi engelska, men annika ska på möte så vi ska typ bara ha engelska ea och läsa en engelsk bok :) Chillepill. Sen är det sweeeedish som gäller och det är alltid tråkigt för marie är som ett sömnmedel, blööh. Man märker att hon och carl är släkt.
Nu - hoppa in i duschen!
Pusshej

Gossip Girl - Blair?

Har fått så sjukt många kommentarer om att jag är lik Blair, i håret lite i ansiktet och massor i sättet?! Och idag har 4 till sagt det i skolan, detta är sjukt. Haha Linnea och jag hade färgkrig och så lät jag henne rita på mig till slut.
Amanda: Shit! Gav du dig?!
Nicole: Ja, jag orkar inte springa runt mer haha.
Amanda: Men.. du är rosa på kinden.
Nicole: Men BRA. Då får det väl bli nytt mode.
Amanda: Haha du är ju precis som Blair när du är sur.


Efter skolan drog och och min lilla Tove till Kista C för ingen av oss har varit där på flera månader. Eller iallafall jag. Sen så skulle jag till henne efter egentligen men det blev inte av. Sen trodde jag att jag kanske skulle blanda ihop henne och Frida haha (hennes tvilling). Men det var as kul iallafall och Tove är bästelibäst :)
Tove har sagt lite korkade meningar idag oxå hahaah! :)
''Asså förlåt jag vill inte vara taskig men hon har så stor röv''
''Nicole: Frågan är typ.. Vilken färg ska man ha en varm sommardag på kläderna för att känna sig sval & fräsch? Tove: SVART!'' Haha mer kommer jag inte ihåg. Men en massa mer finns det!
Pusshej

Söndag

Hejsan! :) Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid. Mitt huvud har flera gånger nästan exploderat. Pga min lillasyster som skriker ''Mamma'' hela tiden. Hon är 10 månader. Kan hon inte vänta tills hon är 1 iallafall?! Träningen idag gick as bra! Nu har vi hela programmet och det är s.n.y.g.g.a.s.t! Träffade även Emelie K på tåget, blev helt chockad haha. Det var as länge sen jag träffade henne. Imorgon är det skola, that sucks. Men jag har iallafall inte läxor... än.
Pusshej

Last year


Bad day

Where is the moment we needed the most?
You kick up the leaves and the magic is lost.
You tell me your blue skies fade to grey.
You tell me your passion's gone away.
And I don't need no carryin' on...


Have I lost my mind?

Hejhej! :) Idag gick jag upp klockan (hör & häpna!) 8 på morgonen! För att jag skulle passa Saga nån halvtimme, blööh. Och nu sitter jag här med mina iskalla handleder. Har nån salva på som gör så dem bli kalla sen varma (?) Udda. Känner ju hur mitt liv rullar på. *Host* Står stilla. Imorgon är det träning, jippieyay! Får ju inte bygga på 2 veckor så det s.u.g.e.r! Men jag lever iallafall. Och nu fick jag sms, hehe. Jaja ska sluta skriva nu med mina oerhört störda handleder.
Pusshej

Ett inlägg om Devils

Klicka på bilderna! :)

Det här är min tränare Louice. Hon är jätte snäll, har nog världens finaste hår och skulle lätt kunna bli modell :) Hon har alltid fina kläder och är alltid glad :) Och det är så kul att se henne skina upp när vi sätter programmet :)
Det här är min andra tränare, Malin. Hon är liten & jätte söt, kolla bara på bilden :) Hon får alltid alla på bra humör och är också jätte snäll. Man kan lita på henne och hon har samma storlek som mig i föreningskläderna HAHA.
Ja, och det här är då hela tjocka släkten :D Haha not. Men det här är dem underbaraste tjejerna i världen. Alla är snälla mot alla, alla är söta och alla är så himla duktiga! Det är sjukt hur snabbt alla har utvecklats, det är kul att se. Både dem jag har känt i lite mer än i 2 år, och dem allra nyaste :) Jag älskar verkligen Devils :)

Saga!

Hejhej är hos pappa nu :) Blev chockad när jag kom in och Saga stod och skrek mamma så högt hon kunde haha, hade aldrig hört henne säga det, sen vill hon att jag ska bära henne hela tiden men mina jävla handleder är för cp & svaga för att orka bära runt henne hela tiden. Känns som att handelederna bara blir sämre & sämre. Förut knäcktes dem hela tiden, och visst det var jätte äckligt. Men nu gör det mer ont, inte kul. Fast jag måste ta nån äcklig tablett varje kväll, läkarn sa att jag skulle ta 3 om dagen, men usch nej. Jag klarar mig på 1. Sen har jag nån äcklig salva på också. Whatever, ikväll blir det tacos! Me lajki! 
Pusshej

Old Times

Varför kan jag inte kolla på det här klippet utan att rysa? Varje gång jag ser den får jag gåshud, speciellt när vi står på mattan och precis ska börja med programmet. Det var ett av dem bästa åren i mitt liv! :) <3

Helg!

Hej allihoppa!
Idag var jag i skolan och det var sjukt kul (inte bara för att jag fick fyra gröna mål i bild och 3 i svenska, utan annat också haha) nej men jag är sjukt glad! Min lärare kom till mig och gav mig dem målen. Jag flög upp ur stolen, inte visste jag att 88-åriga Britta visste att jag borde ha gröna mål i bild! Men där ser man, men svenska var inte oväntat faktiskt. Hallå, jag pratar ju lixom all the time? Hihi. Idag ska jag till pappa, får träffa tjockisplutt syster som jag älskar sååå mycket! :) Pluppen! Sen imorgon ska jag typ inte göra något, eller vara hos pappa haha, kanske träffa nån kompis och på söndag är det träning. Då ska vi äga ännu mer än igår! Hade föresten matteprov idag, gjorde världens pinsammaste slarvfel, blööh. Jävla siffror&bokstäver! Jaja jag var iallafall nere med Tove, Annie och Amanda J på lunchrasten och så gick vi in på h&m och jag köpte en kofta så jag klagar inte. Men Torkelsnorlekspektakel är as irriterande. Unge! Hörs mer sen.
Pusshej

JAG ÄLSKAR CHEERLEADING SÅ SJUKT MYCKET

Träffade Anna, vi skrattade, vi bråkade, vi frös. Trevligt. Anna skickade ett sms till en tjej som jag är ovän med så jag fick rådamp, och det slutade med att vi satt var för sig, det var kolsvart och vi frös. Sen peace outade vi hehe. Vi fick höra vår nya ramsa som TOP GUN har gjort! (Världens bästa cheerleading lag, sök på top gun all stars worlds 2008 på youtube) och den är grymt bra! Jag kan inte sluta tänka på den, vårt år, vårt år, vårt år. REVANCH. Åh det kommer bli så bra!
Pusshej

Total Eclipse Of The Heart

Tjena! :)
Nu har jag pluggat matte förfullt! Snart ska jag iväg och träffa Anna, sen ska vi typ runt lite i affärer, eller ja.. typ. Sen har vi träning. Yay! Sen är det hem & matteprov imorgon. Blöööh.
But hey, det är helg snart!

Pusshej

Dålig uppdatering idag

Hej! Kommer inte kunna blogga så mycket idag, först & främst för att jag har ont i mina handleder (är inte i skolan idag för jag mår fortfarande illa). Sen ska jag plugga jätte mycket till matte provet imorgon. Sen vid 5 ska jag möta Anna i centralen och så kommer jag hem runt tio för jag har träning från kvart i 7 till 9. Så nu förstår nog varför :) Nä nu måste jag ta en tablett för mina handleder (?) Fick nån konstig grej av läkaren.
Pusshej

Don't stop, never give up

Hejsan igen :)
Nu pratar jag med bästa My, och så har jag ätit jätte mycket pannkakor. Måste äta mycket för mitt blodsocker var jätte lågt, typ 50 genom 90, ingen aning om vad det ska vara egentligen men det var tydligen lågt. Inte för att pannkakor är världens nyttigaste mat haha, men ändå. Imorgon är det träning, yay! Och jag ska träffa Anna runt 5 för hon har ju vart bortrest, iallafall så vet jag inte vad vi ska göra men vi ska iallafall äta nånstans ute, innan träningen. Asså gud vad äckligt att mina fingrar & armar knäcks hela tiden, det är sjukt. Men jag har en laptop och sitter med den i knät så det är inte jobbigt för handlederna på det viset :) Får ha tejp imorgon på träningen, that sucks! För det är obekvämt. Men bättre än ingenting iallafall. Plus att jag får träffa alla i laget, har saknat dem jätte mycket.
 Nej nu ska jag vara lite social.
Pusshej

Cheap Monday

Pratade nyss med Anna, och min syrra tvingar mig att följa med till affären för hon ska typ handla och jag orkar inte, men om jag följer med får jag hennes jeans som jag älskar! Världens snyggaste jeans hihi. Har typ aldrig sett henne ha på sig dem. Så nu ska jag ut och handla, once in a life time lixom!
Pusshej


It ain't me you're looking for babe

Hejsan allihoppa :) Egentligen vill inte mamma att jag ska sitta och skriva med mina handleder, det tar kanske längre tid innan dem läks då? Jag har ingen aning, jag vet knappt vad muskelinflammation är... Dem knäcks och det känns konstigt, det är äckligt. Det var ju därför jag halv-svimmade idag. Så jag ska nog sluta vrida på mina händer. Hihi. Har nyss gjort en design åt min sötis tränare Louice :) Hon blev iallafall nöjd tror jag, yay. Jag är ingen höjdare på sånt haha. Nu ska jag & Casey steka pannkakor :)
Pusshej

Muskelinflamation :(

Hej allihoppa!
Jag kom nyss hem från läkaren, och han rörde lite på min hand, typ vred den lite fram & tillbaka. Så var jag nån hundradelssekund ifrån att Svimma, det var jätte läskigt. Jag hörde ingenting :S Det värsta är att jag inte får bygga på 2 veckor! :( Fan ta muskelinflamation. Gaah! En bra sak är iallafall att jag fick mina mittterminsomdömen. Dem var bra :)
Nu ska jag sluta, för min handled är cp cp cp!
Pusshej

Ny Design :)

Hejsan :)
Jag fick en ny design av Katya, på min andra blogg. Den lösenordsskyddade. Den är jätte fin, men jag ville inte ha samma design på båda bloggarna så jag kopierade samma stilmall och ändrade bara headern :) Så allt har hon fixat utom headern då haha :) Hon är as duktig. Nu måste jag rusa till Läkaren för & kolla mina handleder.
Pusshej

5 November 2008

Hejsan. Jag mår fortfarande illa så jag är hemma idag också. Tråkigt faktiskt. Idag ska vi åka och kolla min hand, eller rättare sagt mina händer för det börjar göra ont i båda. Jag vet verkligen inte vad som har hänt. Imorgon ska vi simma på idotten. Usch, jag vill inte. Fast dem har ju byggt om Sollentuna Badet så... Sen har jag spanska också. Usch! Så idag måste jag plugga både spanska och matte. För imorgon kan jag inte plugga för då har jag träning.
Pusshej.
En bild som jag tog i Spanien.

SHIT

Förlåt Alle! Jag tänkte väl att jag glömde nån, jag fick typ hjärnsläpp och skulle skriva Evelina?! :S FÖRLÅT såklart skulle du va med i texten! :D älskar dig <3

Desperate Housewives!

Jag vet en massa om Desperate housewives :) Goodigood stuff. Malin, min tränare fick damp på mig. Kolla vad hon skrev hahaha

Malin säger (22:13):
Sluta bombaa bajsklutt

Haha gud vad jag garvar :D Bajsklutt låter kul :) Och jag är allmänt flummig. Gosh borde ringa Anna, hon är den ända med lika torr humor som jag, lite värre faktiskt hihi. Äsch nu slog jag i handen och nu exploderar den snart för det gör så ont! möööh.

Vänsterhänt

Min mattelärare sa att jag är smartare inom matte eftersom att jag är vänsterhänt, att min hjärna typ är mer riktad åt matte (?) Min lärare har väldigt fel.

Can't get enough

Den här bilden är så söt! Och det är Louise & Josefin också. Alla borde ha några som dem, för dem är världens sötaste pluttar! :) <3 Dem lyckas få hela laget att skratta på bara några sekunder :) Haha skrattglada? Oh yes.


TACK SIMON!

Simon är bäst så det så! :D TAAACK. Flera stycken försökte förklara en sak och det tog 20 minuter men jag fattade fortfarande inte för dem babblade lite cp. Men jag lärde mig på 2 minuter av Simon :D Matteprovet here i coooooome :D

Amanda Gribbe

Hej det här är en av mina absolut bästa vänner. Har känt henne i flera år nu och hon är helt underbar :) Det tycker alla som känner henne, och det stämmer verkligen. När hon får damp på mig ser det ut som det gör på bilden, hihi. Det var i somras och vi skulle hem till Amanda J och jag frös och orkade inte. Då fick hon lite adhd ryck på mig och dampade loss, har även en film för dem intresserade hihi. I sjuan bytte hon skola och det sög. För skolan är inte alls lika kul längre. Tro det eller inte, men det var den förut. Hon har världens finaste guld lockar och blir bäst på bild :) Hon kan vara slarvig med saker, men hey, vem är inte? I 6an vet jag inte hur många gånger vi var ute på gatan & letade efter hennes nycklar. Då råkade jag även spruta parfym i hennes öga. Kalle som satt bredvid tappade nästan andan av skratt och jag hann inte ens säga förlåt, jag kutade bara iväg för hon skulle ha dödat mig om jag satt kvar. Sen fick jag sitta med henne i nåt rum medans hon hade nåt konstigt vatten i ögat. Jag höll på dö av skratt, hon med. Sen gick vi hem till henne och åt choklad bollar och hoppade studsmatta samtidigt. Sen tror jag vi mådde dåligt. Flera gånger har hon glömt nycklarna, då har vi försökt få upp mig på ett träd så jag skulle klättra upp till deras altan eller vad man nu ska kalla det, och sen gå in i köket. Vi lyckades aldrig. Vi har över 1000 minnen, och jag älskar henne :) <3

The best of the best

Tove Söderström, Annie Löfqvist, Amanda Jarnesjö, Ebba Rovig, Linnea Nyström, Amanda Lundstedt, Dalena Tran.
Always together and never apart, maybe by distance but never by heart.
Ni får alla timmarna i skolan att bara rusa förbi. I love you all.

Piggelin

Hej allihoppa! Sitter här och äter glass just nu och försöker samtidigt plugga matte & lite spanska. Men det går inte så bra. För jag mår illa fortfarande, mamma trodde först att jag skulle bli magsjuk, för min låtsassyrra är det och hon kanske har smittat mig. Men jag tror inte det, för jag mår bra illa, inget annat :) Imorgon har jag NO. Älskar det nu när vi har Anders! Matte & No är mina favoritämnen. Engelska&Spanska är värst. På torsdag ska vi bada med idrottsgruppen, åh nej. Inte kul, jag får alltid blå läppar för att jag fryser så mycket. Snyggt, då får jag dela det med hela klassen också. Buhu. På fredag är det matteprov, oh crap. Men jag fixar det :) Cornelia & Jenny hade haft samma prov förra året när dem gick i 8an, dem sa att det skulle gå bra :) Får väl lita på dem, haha.
Pusshej

Header

Hej har varit sjuk idag. Inte kul, men jag läste nyss Annas blogg och hon har också varit det. Haha :) Hon ska göra en design till mig! Yaay. Det ska vara massa urklippta bilder i headern, Lauren Conrad (the hills) Top gun (världens bästa cheer lag) och såklart devils :) Sen lite annat. Du är bäst, tack så mycket :) <3
Får ont i mina händer nu :/ Och ja, båda händerna. Nu har jag ont i andra handen också. Så det är inte stukning iaf :) Fast än typ alla säger det, men det skulle nog göra ondare isånnafall ;) Kanske överransträgning? Men vad har jag gjort (?)
Pusshej


First Grand Hotel

Jag & Bella ska till Borås och träffa lite Cheer folk har vi bestämt :) Okej, Lovisa hihi. Fegisarna ska på besök, det här måste fan filmas. Och vi ska bo på hotell också, vi tar SM hotellet va? Haha. Sen vet vi inte när vi ska åka men det löser sig. Mohaha!
Pusshej.

Jag har lurat mig själv för många gånger nu, jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu.

Nu har mamma äntligen fattat att jag har skrivit den. Och dem flesta säger att jag har stukat handen, så jag har väl gjort det? Men ska kolla upp det imorgon. Anna ska börja blogga igen, typ :) Det är bara bra för då bloggar hon om moi, hihi. Nä skoja bara. Fast det gör hon ju iförsig :) För hon är världens bästa vän :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på en av världens bästa låtar (rubriken).
Pusshej


Concrete Angel

HUR SVÅRT SKA DET VA?! Jag skrev klart min cp svenska uppsats. Och bara för att det tog några minuter så tror mamma inte mig?! URSÄKTA för att jag är duktig på att skriva historier?! Helt otroligt, man gör något bra men sen så tror ingen på en?! VAD ÄR PROBLEMET?


Vid maten

Hejsan skriver ett kort inlägg för min hand har vilat lite nu! :)
Idag vid maten så satt Cornelia och Jenny med oss (Mig, Annie och Tove). Dem sa att vi skulle göra klart så mycket vi kunde nu i åttan. För man tror att det är jätte jobbigt nu i 8an, men det blir värre i nian. (Dem går i 9an nu så dem vet). I vår skola kan vi ibland få ett par läs år på oss att göra klart en uppgift. T.ex. nu ska vi skriva 6 bildanalyser i svenskan för att gå MVG och vi kan göra det i nian om vi inte orkar göra det nu. Men J&C sa att vi skulle göra allt i 8an.
Ett litet tips bara :)
Pusshej

3 november 2008

Hej hej hej :)
Kom hem från skolan nyss för jag har så sjukt ont i handen :( Och jag måste skriva en svenska läxa på datan. Kan inte skriva för hand eftersom att jag är vänsterhänt och det är den handen som jag har så ont i. Sen ska jag plugga in lite NO i huvudet men jag kan dem redan sen förr så det är bara att repetera :) Skönt! På fredag har jag matteprov och på torsdag har jag nå sorts spanska prov men det är lätt :P
Lite svårt att skriva med en hand så jag måste sluta nu.
Pusshej.

A little princess

Har kollat på A little Princess nu :) Min favoritfilm ända sen jag har varit liten. Det handlar om en rik tjej (men inte bortskämd) som måste på flickskola för hennes pappa ska på krig. Sen ''dör'' hennes pappa och hon får ge bort alla sina saker för sin cp lärare e dum. Sen så blir hon städare med en tjej som heter Becky. Sen hade pappan bara fått minnesförlust, och i slutet så skulle hon åka i fängelse men istället kommer hennes pappa ihåg henne så hon och becky blir rika igen x)
haha :D

Hemma

Hej nu är jag hemma igen :) På vägen hem när vi åkte förbi våra grannar så ba.
Mamma: Oj.. har dem ställt fram sin pumpa nu?
Jag: Eh va? Mamma det där är en orange hink.


Pratade med Anna nyss i telefon men hon blir så jävla kaxig när hon pratar med Naomi samtidigt så jag la på :) Nu ska jag typ duscha.
Pusshej

Handled

Jag har skit ont i min handled :/ Har bandage runt nu med nån äcklig salva. Det gör piss ont :( Vet inte vad jag har gjort! Sen sträckte sig min lillasyrra efter mig men jag kan ju inte lyfta upp henne för min handled är cp. Imorgon börjar skolan, och det är ännu mer cp. Fast en grej som är bra är att DM typ ska vara i Uppsala (mitt i ingenstans, i know) men då får jag träffa Jessica :)<3 Iallafall, imorgon ska jag typ till Annas skola. Ända till freakin' lidingö för att stå på händer och sen typ sitta på hennes rygg och visa det för 7or? Öhm. Normala vänner jag har. Märk min ironi. Men nu ska jag sluta skriva för det gör jätte ont i min handled.
Pusshej

Tidsfördrift

Lovar du att vara ärlig? Jag lovar.
Du heter: Nicole
Låt just nu: Poker Face
Om du röker: Nä.
Beroende av: Sällskap.. typ.
Favoritkaraktär(er) i film: Gabbie, Desperate Housewives.
Vem behöver du mest just nu: En person.
Vad tror folk om dig: Vet väl inte jag.
Stämmer det: Pass
Vad får du oftast komplimanger för: Mitt fula hår & mitt fula namn.
Vad säger du för att imponera på någon: Haha ingen aning.
Hur imponerar man på dig: Pass
Brukar du skratta för dig själv? Haha, oh ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Skriver helst inte det. (Det var inget sms)
Vilken är din favoritmålning? Haha orka. Jag är 14, inte 40.
Vart bor du: Stockholm
Trivs du där: Typ, bättre än göteborg iallafall.
Äger du några converse: Nope.
Festar du mycket: Varierar.
Vad har du för mobil: Sony ericsson
Är du allergisk i mot något: aa, irriterande människor.
Nästa mål i ditt liv: Allt inom cheer :)
Hur svarar du i mobilen: Aa hallå / Aa det är nicole.
Vem ringde du senast: Anna
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Haha vi snackade i några timmar, vill ni verkligen höra allt?
Antal sömntimmar inatt: 8 för mamma står och pratar i telefon skit högt?!
Sov du ensam: Nej med min mormor.. :O Men JA, jag sov själv.
Tycker du om din pappa: Haha ja

Brukar du komma i tid: Om jag bryr mig om det jag ska komma i tid till, så ja.
När mår du bra: När allt är bra :)
När blev du fotad senast: Idag.
Vanligaste färg på dina kläder: Typ grått, svart, mörkblått, vitt.. ?
Är du smart: Hehe när jag vill :)
Är du aktiv i skolan: Aa men inte alltid på EA'n för alla snackar.
Vem/vilka saknar du just nu: Pass

Vad äter du till frikost : Kan typ inte äta frukost :) Men nån macka ifall jag måste.
Rakar du benen: Ja ?
När brukar du gå och lägga dig: När jag är trött kanske?
Är du blyg: Hihi (a). Njea..
Vill du hellre ha mail än brev: Nej brev, det är roligare. T.ex. skolkatalogen osv.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Öh nej.
Har du spytt offentligt: Ingen aning.
Har du varit full? Orka!
Vad skulle du göra om du vore tjej för en dag: Orka..  jag är en tjej.
Använder du stjärnor eller kajal: Nej jag är inte emo för er information.
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Vänner :) Men typ Carro.
Är du nöjd med ditt liv: Öh ja. Eller när jag får som jag vill :)
Om inte, vad vill du ändra på: Att jag får allt jag vill.
Är du bortskämd: Nej, fast min idiotiska klass säger det.

Aj!

Pappa kommer & hämtar mig om typ 10 minuter :) Är ensam hemma och jag hatar det, haha. Jag har jätte ont i mina handleder, kan nästan inte ens skriva på tangentbordet. Jag har ingen aning om vad som har hänt, men My har tydligen också ont. Vad är det för nåt?

Hans up hans up, to the left here we go, USA it's our show. Hans up hans up to the right here we go, let's go sweden it's our show.
Cheercamp 08'


2 november 2008

Har pratat med cp-anna hela dagen typ, och det gör jag fortfarande. Det blir en massa plugg ikväll. Blä!
Pusshej

Till My

Ska vi dela mysan? :)

Godmorgon

Gaah jag är skit trött. Men jag måste vänja mig vid att gå upp tidigt. Haha okej, klockan är halv elva och imorgon ska jag upp 7. Men ändå. Ingen träning idag. Det suger. Istället ska jag fira det med att plugga Matte, joy! Not. Fan vad tråkigt. Men Amanda ska komma över idag. Sen vet jag inte om det blir av med Anna. Jag orkar ingenting idag.
Pusshej.


Asgarv

Pratar med Anna i telefon nu. (Ovanligt va? ;O) Haha. Iallafall sitter vi och asgarvar, kollar på youtube klipp. Sen slår vi vad om att vi kan hålla oss för skratt.
Nicole: HAHAHAHHAHA.
Anna: Jag skrattar inte.
Nicole: HAHAHAHA.
Anna: Det där är ju min brorsas kompis. HAHAHA.

It's black and it's white.

Hejsan. Jahapp, då var lördagen över. En dag kvar av lovet. Jag tycker inte att en vecka är tillräckligt långt, 2 veckor borde det vara. Eller varför inte i all evighet? Skolan tar död på en, men det ger ju faktiskt resultat också. Mitt projekt gick jätte bra, hihi. Jag har tjatat på det väldigt mycket nu, men det fixar mål inom SO'n. Och det leder till bättre betyg. Skönt att Anna är hemma. Har saknat henne. Imorgon ska jag plugga, kanske med Amanda. Eller ja, så blir det nog. Sen kanske jag ska träffa Anna. Men helt ärligt så orkar jag inte. Isåfall får hon komma över :)
Yay nu skrev Cornelia på msn. Hon är typ världens skönaste.
Ciao.

Det stavas inte tönt, det stavas Anna Vendel

Anna: Japp, imorgon ska vi hitta på något. Då ska jag mobba dig!
Nicole: Mhm... vänta. VA?! Tyst med dig.
Anna: Hihihi det är kul :) Jag har saknat dig.
Nicole: Haha.
Anna: Vi våldgästar oss hos Naomi! För att hon dissade oss sist.
Nicole: Haha pucko, tänk om hon inte är hemma?
Anna: Men då letar vi efter henne! :)


Haha normala? Oh no.
But I Löööve her äänyways! <3

YAY!

ANNA ÄR HEMMA! Wooooohoo. Nu är allt kul igen :) Pratar med henne i telefon,
Så byebye :)

Pink.

Hejsan. Nu ska jag snart ut, fast jag orkar inte egentligen. Blä! Ikväll ringer Anna :) Yay! Haha, blev inget av med Amanda. Ingen orkade gå hem till den andra, höhö.
Puss
(Helt sjukt, har inte drömt en endaste mardröm sen jag fick den där! Hihi)

Aj ?

Jag vet inte vad som har hänt med min arm, men när jag rör på den så låter det jätte konstigt när jag böjer handen bakåt. Och det gör jätte ont :S

Godmorning sunshine

Hejsan. Idag ska jag kanske vara... plugga med Amanda. Blä. Men det är ju iallafall kul att hon kommer över. Men bara kanske. Det är inte säkert än. Ikväll kommer Anna hem :) Yay! Och hon ska ringa mig så fort hon landat, hihi. Sen imorgon ska jag kanske vara med henne, om jag inte har för mycket läxor & skit. Jag älskar Sollentuna! Det är värsta soligt här! Det lyser in genom mitt fönster, i Uppsala var det ju typ snökaos igår (Okej jag vet inte hur mycket snö, men det är fortfarande kaos att det ens snöar!) Och så har jag ätit frukost. Yaay. Once in a life time, haha.


RSS 2.0